- Poruka
- 399.901
Licno se ne bih osecala dobro u vezi u kojoj bi postojala samo strast i fizicki izgled..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yebote, pa kako vam samo ne dosadisvi u nekom tripu strasti i osecanja
zamorno u pm.

lol

a kad to ne upraznjavaju onda komentarisu
 a kad to ne upraznjavaju onda komentarisu  
  ludiloooo heheh
 ludiloooo hehehSta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...

Au crni Ubico, šta radiš u 5 ujutro, da nemaš neki posao da završiš? :-)
 lol hehe
 lol hehe lol
 lol  

Uh dobro je, ja sam se već uplašila da tvoj posao ima veze sa tvojim nikom. ;-)ma jok, ja sam "priiiiiivatniiik yeeebote"lol
Uh dobro je, ja sam se već uplašila da tvoj posao ima veze sa tvojim nikom.
 to mi samo grubi prevod za BabyFaceKiller
 to mi samo grubi prevod za BabyFaceKiller  mnogo dugacko mi bilo BabyFaceHeartBreaker
 mnogo dugacko mi bilo BabyFaceHeartBreaker  LOL
 LOL 
Hmm Ksenija74, bio sam pre deceniju i po sa jednom Ksenijom '74 godište, al sada je na Malti valjda... ehh!:|

Yebote, pa kako vam samo ne dosadisvi u nekom tripu strasti i osecanja
zamorno u pm.

lol
Hmm Ksenija74, bio sam pre deceniju i po sa jednom Ksenijom '74 godište, al sada je na Malti valjda... ehh!:|
 kad je na Malti
 kad je na Malti 

Ja bar ne verujem u platonske veze:-D I da se apdejtujem, temu sam shvatila bukvalno, znaci koliko je strast bitna za jednu vezu, to ne iskljucuje naravno i postojanje drugih bitnih elemenata... i da slazem se da strast nije direktno proporcionalna fizickom izgledu
 Ja bar ne verujem u platonske veze:-D I da se apdejtujem, temu sam shvatila bukvalno, znaci koliko je strast bitna za jednu vezu, to ne iskljucuje naravno i postojanje drugih bitnih elemenata... i da slazem se da strast nije direktno proporcionalna fizickom izgledu 

Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...
Ako imas pored sebe osobu do koje ti je stalo a strast je bilo u pocetku, mislim da se zelje menjaju ali da opstaju...Ja sam bila u vezi-braku ukupno 10 godina i mogu reci da sam imala sjajan sex citavo vreme :wink:...Kad je ljubav prosla, zbog narusenog poverenja, prosla je i strast...I to tim redom...