Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ljudi imam pitanje za starije kolege (a i za brucoše): da li se dešavalo ranije da ljudi odustanu sa budžeta? I koliko mjesta se uprazni otprilike, tj. za koliko se pomjeri? I šta im ono znači da 9. ima prozivka za eventualno upražnjena mjesta i za budžet i za samofinansiranje? Ko tu treba biti prisutan? Ovi sa liste čekanja? Kakve onda budžet ima veze sa tim? :O Pitanje za Rimman: koliko daleko si od budžeta?

Nadam se da ću dobiti neke odgovore. Hvala unaprijed. Poz ;)

deshavalo se da osustanu sa budzeta ali ne mnogo njih idi sutra i vidi !

Jao, nemoj me plasiti, molim te! :mrgreen:
Inace, cuo sam da je rimsko pravo lako, ljudi koje poznajem imaju devetke i desetke iz njega!

hahahahahaha ne plasim te samo ti kazem da nije sve istorija ima tu i suvoparnog gradiva :) rimsko nije tesko ako uradis sve kolokvijume kako treb(dobijes 4 ili 5 ) kod nekih i 2 da bi se oslobodio tog provg istorijskog gradiva ...i ako kapiras i na vezbama i ovako sva ta sranja koja povezujes :D samo redovno uci i to je :) za uvod imas foru kod profesora jednog da polozis bez ucenja :) a sociologija :) e pa....:)

Pozdrav svima!!!!!!! Da li ima neko sa master studija? Konkretno, zanima me kakvo je stanje na poslovno-pravnom modulu? Tu prvi semestar imaju kompanijsko i poresko, a u drugom se bira između stečajnog i berzanskog, tako? Ako ima neko sa međunarodnog, ustavnog ili upravnog modula, bio bi zahvalan da podeli iskustva:)
Inače, jel neko zna na kojim modulima je manja, a na kojim veća navala?
I da, još nešto koji su kriterijumi za upis? Prosek ocena na osnovnim ili ima još nešto?
P.S. Oprostite ako sam dosadan, to sam se trebao raspitati kod stud. službe, ali draže mi je čuti informacije od samih studenata:)
Hvala

Da li je neko polagao kod dekana Kompanijsko i imao to iskustvo da ga ispituje Lepeticka...? Cula sam tako, polazem kod njega, pa bih volela da budem pripremljena, posto nisam bas lepe stvari cula o njoj.

ja sam polagala kod dekana ali nije asistenkinja ispitivala, barem ne u junskom roku. Ja mislim da je ona ispitivala samo u aprilu kada je dekan imao neku operaciju ili tako nesto,ali u sustini dekan uvek ispituje.

e aj mi recite kakav je mitrovic iz sociologije :) chula sam da je mnogooooo bolji od bovana ?

Na kolokvijumu ako si vesta mozes da prepises ALI ako te uhvati onda si na CRNOJ LISTI!!!
Daje ispitna pitanja na kol. moras da ispises mnoooogo...minimum 3 velika papira da bi dobila zaokruzen plus ( kod njega nema ocena, daje minus, pola plusa i zaokruzen plus) ako dobijes minus to ti je kao da nisi bio na vezbama.
Najlakse je popraviti ocenu na vezbana jer kada te pita kazi bar dve recenice onda ce te on prekinuti i poceti sasvim drugu temu i popravice ti ocenu kao da si sve znala.
Na ispitu je boza i limunada, dovoljno je da znas osnovne stvari :) (naravno samo da svi budete disiplinovani) Bovan ume da vas zezne jer trazi da se odg. od reci do reci i sve sa predavanja jer diktira :)))

Na kolokvijumu ako si vesta mozes da prepises ALI ako te uhvati onda si na CRNOJ LISTI!!!
Daje ispitna pitanja na kol. moras da ispises mnoooogo...minimum 3 velika papira da bi dobila zaokruzen plus ( kod njega nema ocena, daje minus, pola plusa i zaokruzen plus) ako dobijes minus to ti je kao da nisi bio na vezbama.
Najlakse je popraviti ocenu na vezbana jer kada te pita kazi bar dve recenice onda ce te on prekinuti i poceti sasvim drugu temu i popravice ti ocenu kao da si sve znala.
Na ispitu je boza i limunada, dovoljno je da znas osnovne stvari :) (naravno samo da svi budete disiplinovani) Bovan ume da vas zezne jer trazi da se odg. od reci do reci i sve sa predavanja jer diktira :)))

ma nemam kolokvijume ..nisam vezbala kod njega :) pitam za ispit znam za bovana roknula sam :))

Back