- Poruka
- 555
Nego, koji su smerovi na Pravnom fakultetu?
Ima li ih?
Mislim da se smerovi biraju tek na pocetku 3. godine, i to su valjda pravosudni, poslovni i medjunarodni (nisam bas sto posto siguran da se tako zovu, proguglaj malo, pa nadji).

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego, koji su smerovi na Pravnom fakultetu?
Ima li ih?
Zna li neko kada mi prvaci dobijamo cip kartice?
E ljudi imam pitanje za starije kolege (a i za brucoše): da li se dešavalo ranije da ljudi odustanu sa budžeta? I koliko mjesta se uprazni otprilike, tj. za koliko se pomjeri? I šta im ono znači da 9. ima prozivka za eventualno upražnjena mjesta i za budžet i za samofinansiranje? Ko tu treba biti prisutan? Ovi sa liste čekanja? Kakve onda budžet ima veze sa tim? :O Pitanje za Rimman: koliko daleko si od budžeta?
Nadam se da ću dobiti neke odgovore. Hvala unaprijed. Poz![]()
Ja sam cula da je on od svih na sociologoji najtezi....
Kad krenemo na predavanja u oktobru!
Ja dobila knjizicu kako da postanem pravnik..mislim da sam uradila pola posla!![]()
Dobio sam i ja, mada sam samo prelistao, mrzelo me da citam...
Cini mi se da su na prvoj godini ispiti zanimljivi, pretezno vezani za istoriju, a da je kasnije malo teze...![]()
Je l' zna neko kada se dobijaju knjige?![]()
hahahahahaaha ma divni su ! kad budesh video uvod ustavno i socilogiju odusevices sea tek rimsko
![]()
Jao, nemoj me plasiti, molim te!
Inace, cuo sam da je rimsko pravo lako, ljudi koje poznajem imaju devetke i desetke iz njega!
Da li je neko polagao kod dekana Kompanijsko i imao to iskustvo da ga ispituje Lepeticka...? Cula sam tako, polazem kod njega, pa bih volela da budem pripremljena, posto nisam bas lepe stvari cula o njoj.
e aj mi recite kakav je mitrovic iz sociologijechula sam da je mnogooooo bolji od bovana ?
e aj mi recite kakav je mitrovic iz sociologijechula sam da je mnogooooo bolji od bovana ?
Na kolokvijumu ako si vesta mozes da prepises ALI ako te uhvati onda si na CRNOJ LISTI!!!
Daje ispitna pitanja na kol. moras da ispises mnoooogo...minimum 3 velika papira da bi dobila zaokruzen plus ( kod njega nema ocena, daje minus, pola plusa i zaokruzen plus) ako dobijes minus to ti je kao da nisi bio na vezbama.
Najlakse je popraviti ocenu na vezbana jer kada te pita kazi bar dve recenice onda ce te on prekinuti i poceti sasvim drugu temu i popravice ti ocenu kao da si sve znala.
Na ispitu je boza i limunada, dovoljno je da znas osnovne stvari(naravno samo da svi budete disiplinovani) Bovan ume da vas zezne jer trazi da se odg. od reci do reci i sve sa predavanja jer diktira
))
Pozdrav svima,
I ja sam upisala pravni ove godine. Upala sam na budzet, ali za dalje cemo videti... Nego zanima me ima li ovde neko ko je upisao isto ove godine, a da nije iz Bg. ? Cini mi se da nas ima dosta![]()