panther
Aktivan član
- Poruka
- 1.588
by Milos Zutic u ulozi kneza LazaraO tome da li cemo ici u rat ne odlucujemo na osnovu toga kolika je sila koja nam preti, vec koliku svetinju branimo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
by Milos Zutic u ulozi kneza LazaraO tome da li cemo ici u rat ne odlucujemo na osnovu toga kolika je sila koja nam preti, vec koliku svetinju branimo..
by Milos Zutic u ulozi kneza Lazara
"O Gopsode s kim ja duvam"
To ti je cim odgledaju film Boj na Kosovu, odmah postanu pametniji i nacitaniji, i pocne da im kljuca patriJotska krv venama.
Vojsku je unistio Bobby Milosevic sa svojim silnim ratovima (i radikali) .
Neka bude vojska onkva kakva je bila 75 i ja odo odmah. Vojsu sam odlozio zbog skolovanja ali dobro cu razmisliti da li cu uopste ici, bilo civilno bilo redovno. Ako dodju radikali ostacemo bez i ovo malo voske sto nam je ostalo jer ce izginuti u ratovima koje ce oni vrlo brzo izazvati.:mad:
Donqihote, ja se u ratovanje razumem kao i u fudbal, nemam blage, ali mi nije jasno kako tako iskusan ratnik (s iskustvom iz 3 izgubljena rata) može da izjavi sledeće:
Pošto čak ni JNA nije bila sila koja se mogla duže vreme na otvorenim frontovima nositi sa vojnim savezima tipa NATO, u vojnoj doktrini odbrane nikada nije napušten gerilski vid ratovanja. "Razrađivana je uporedo sa frontalnim i dovedena je do savršenstva. Ne dao Bog da je ikada budemo morali primeniti, ali neprijateljeva tehnika tu gubi prednost. Naša vojska je obučena da vodi organizovani vid gerilskog rata koji bi neprijatelju nanosio tolike gubitke da na duže staze ne bi izdržali da drže zemlju u okupaciji."
Vaša mašta može svašta, samo što vas stvarnost demantuje.
Donqihote, ja se u ratovanje razumem kao i u fudbal, nemam blage, ali mi nije jasno kako tako iskusan ratnik (s iskustvom iz 3 izgubljena rata) može da izjavi sledeće:
Pošto čak ni JNA nije bila sila koja se mogla duže vreme na otvorenim frontovima nositi sa vojnim savezima tipa NATO, u vojnoj doktrini odbrane nikada nije napušten gerilski vid ratovanja. "Razrađivana je uporedo sa frontalnim i dovedena je do savršenstva. Ne dao Bog da je ikada budemo morali primeniti, ali neprijateljeva tehnika tu gubi prednost. Naša vojska je obučena da vodi organizovani vid gerilskog rata koji bi neprijatelju nanosio tolike gubitke da na duže staze ne bi izdržali da drže zemlju u okupaciji."
Vaša mašta može svašta, samo što vas stvarnost demantuje.
.....a nije kupljenojer da imas ilole pojma znao bi koliko kosta naoruzanje i o kojim je ciframa rec
neko nema pojma
vojska nije unistena vec je prilagodjena ekonomiji koju imamo a to sto patrijotama ne odgovara i njihovim planovima da osvoje ceo svet je vec druga stvar......a nije kupljenojer da imas ilole pojma znao bi koliko kosta naoruzanje i o kojim je ciframa rec
па хајде напиши колико кошта па да склопим неку конфигурацију за мене .
за кућну употребу.![]()

па хајде напиши колико кошта па да склопим неку конфигурацију за мене .
за кућну употребу.![]()

Koliko je samo fabrika,starog naoruzanja,prostorija vojiske prodato,koliko je dato kesa nevladinim organizacijama,pa kad bi smanjili plate poslanicima sigurno bi mogli da modernizujemo vojisku!!
Znao sam ja da ti duvaš.....samo nisam imao pojma da to radiš - u duetu"O Gopsode s kim ja duvam"

smanjti poslanicima platu pa ces naoruzati vojsku![]()
Dobro, ali kadrovske promene je radio i Milošević?
Usput vojska ne vodi gerilski rat, ako je prava vojska...
Za to služe posebne jedinice.
jedan metak,revolver pa vrti dosta je![]()