Koju su to vojsku demokrate uništile?

тема:

Одговорни за овај пдф се очигледно труде, нарочито у последње време да направе ЈЕДНОПАРТИЈСКО састајалиште ДС-а са примесама ЛДП-оваца. Сви остали су лаганица непожељни, или путем брисања и понижавања или путем бановања и кажњавања.

Нема проблема. Нека објаве ДА ЈЕ ПДФ ПОЛИТИКА НА КРСТАРИЦИ ПОСТАО ЖУТО САСТАЈАЛИШТЕ, ми ту ништа не можемо, осим да одустанемо.

Али, неће се више моћи представљати КАО ОТВОРЕН ПОДФОРУМ и стварати лажну слику у јавности.

Морам признати да у свом животу нисам срела модератора који је толико пристрасан у својим коментарима, дакле, директно и отворено се ставља на страну оних чије је политичке припадности....:confused:

Детлић бар мења перје, а овај наш ништа :rotf:

kalama - za onaj post napred (od oko 1000) reči koji očigledno nije tvoj orginalni ručni rad (jer poznat nam je tvoj stil) - daj link. nemoj da se dičiš tuđom pameću ... jasno je da se radi o wikipediji, al' sve jedno.
a demokrate su uništile vojsku - zato što kzv.patriote tako kažu - i ostanu žive, kao i uvek

колико носача авиона има Италија :!::?:

Naučnici tvrde da se okrećemo oko Sunca a neko tvrdi da ono ide s leva na desno, ka Rusiji...

A posto malo znas Nemacki mozda moze i ova teorija...
Ne ide ni levo ni desno. A ova teorija se moze i na masu upotrebiti.:mrgreen:

Mislim na SUNCE.....

Drehbewegung des starren Körpers

Die Arbeit, die benötigt wird um einen Körper in Rotation zu versetzen ist in dem Körper als Rotationsenergie gespeichert.
Die Rotationsenergie ist ein Sonderfall der kinetischen Energie.
Die Rotationsenergie hängt vom Trägheitsmoment und von der Winkelgeschwindigkeit ab.

Fiki je studirao kampanjski. Da je pročitao Bibliju od korice do korice našao bi sledeće:

220.jpg

31. Или који краљ, кад крене да зарати на другог краља,
неће ли прво сести и посаветовати се - да ли може са десет хиљада (старих)
да изиђе у сусрет ономе што иде на њега са двадесет хиљада (и пар невидљивих)?
32. Ако не може послаће посланике док је онај још далеко,
и молиће примирје.

(Потпуна преданост Христу)

Vidis kako pametno pise u bibliji. A pogledaj ove novopecene vernike koji su se nakotili u Srbiji 90-ih, vecinom radikali i DSS, sta pricaju. Oni pojma nemaju ni istoriju svog naroda, ne razumeju sta je vera, ikona im sluzi za ukras.

Sto se teme tice, sluzio sam civilno. Mrzim vojsku pogotovu ovu nasu komunisticku. Nikada nije ni bila puno bolja. Da slusam nekog oficira da mi naredjuje bih jako tesko podneo, kao i svaka jaka individua, posebno sto ih organski ne podnosim posle 90-ih. To su ti isti. Reforma je takla samo povrsinu. I u civilnoj su stare komunjare, ali je ipak bolje. Zato, obavezna profesionalizacija ili ako svi moraju da sluze da se to plati, jer ljudski zivot i vreme se moraju postovati. Znate ono "vreme je novac". To su pametni ljudi na zapadu davno ukapirali. Samo ovde moras da robujes.

Nisam ja Google ili radikal da sve znam - pitaj njih :mrgreen:

ти си само само обичан(а) провокатор(киња) који се само мало фолира

"коронарно одељење":roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

једини носач авиона у Италији је ГАРИБАЛДИ
свако ко живу дуже у Италији од 1 год то зна ,јер нема одавно борбену функцију већ је 4 туристичка атракција после Ватикана,Криви торањ у Пизи,Арена

Па војска јесте уништена уредбама које су дозволиле цивилно служење војног рока на овај начин, затим, топљењем нашег наоружања, те намерним смањивањем војних ефектива. Тако да сад , на пример Хрватска, која има мање становнока него Србија, има много већу војску од Србије.

sta pricas cilj hrvata je 16-18 000 vojnika ne lupaj.pretopljeno je zastarelo i razrabljeno oruzje koje nema veze vise sa realnoscu i na koje su odlazila ogromna sredstva da bi se odrzavala.imati 100 000 vojnika i slabu ekonomiju nema veze s vezom....

Hrvatska ima ne[to preko 50 hiljada vojnika. Topovi koji su istopljeni, nisu bili zastareli, a bogami i strele su imale svoje mesto.

Морам признати да у свом животу нисам срела модератора који је толико пристрасан у својим коментарима, дакле, директно и отворено се ставља на страну оних чије је политичке припадности....:confused:

Детлић бар мења перје, а овај наш ништа :rotf:

Bog pomaže tri puta...
Ne znam za šta ispucao sva tri?

Znači moja pristrasnost se ogleda u analizi prazne fraze koju toliko često turate u usta?

Зато што тема није на толико високом нивоу као ова, где се нит' зна да ли је била 4. у свету или у Европи, нит' шта су Босанци, а шта Бошњаци/Муслимани. А ено, испада да су Русини, Словаци и Мађари (националне мањине у Србији) служиле војску у СФРЈ, а у СРЈ нису. Луд збуњеног, ал' је зато тема вр'.

A tebi baš dosadno?
Znači bolje jesti ono što spreme iz stranačkih kuhinja nego da pogledamo prvo šta su nam to servirali pa ako i smrdi onda da ipak ne jedemo?

Back