Koji automobil kupiti do 7.000 evra?

Zbog cega nissan 1.2 ne valja? Sta je tacno problem
1733581775443.png

I sta je konkretno problem sa ova 3 modela , meni deluje kao dobra kupovina ali treba proveriti uzivo naravno, ako je kilometraza prava kao sto pise, a moze i da se proveri nije mala ali nije ni strasno i Vektru pre 15 godina kad smo kupovali imala je 180k pa evo 15 godina isla bez ulaganja i greske a kotrlja se i dalje .

Zbog cega nissan 1.2 ne valja? Sta je tacno problem
Najveći problem je potrošnja ulja ali imaš tu još jedan koji može biti gadan oko lanca..Kod njega je servis lanca propisan na 300k međutim nema nista od toga motori rikavaju masovno .. Kod zamene lanca kad sve montiras u 90% slucajeva ce ti prijaviti gresku na pumpi visokog pritiska. NISSAN kaze da se ona menja zajedno sa lancem 🤣🤣..To je nešto novo sto su smislili da se operu a I da ti prodaju deo koji ne možeš kupiti uoriginal ..Katastrofa

Pogledajte prilog 1653886
I sta je konkretno problem sa ova 3 modela , meni deluje kao dobra kupovina ali treba proveriti uzivo naravno, ako je kilometraza prava kao sto pise, a moze i da se proveri nije mala ali nije ni strasno i Vektru pre 15 godina kad smo kupovali imala je 180k pa evo 15 godina isla bez ulaganja i greske a kotrlja se i dalje .
Ti si se izgleda odlučio..Nek bude stetno koliko to može biti..Ti km su katastrofa u najavi ali ako si odlučio samo napred..

Najveći problem je potrošnja ulja ali imaš tu još jedan koji može biti gadan oko lanca..Kod njega je servis lanca propisan na 300k međutim nema nista od toga motori rikavaju masovno .. Kod zamene lanca kad sve montiras u 90% slucajeva ce ti prijaviti gresku na pumpi visokog pritiska. NISSAN kaze da se ona menja zajedno sa lancem 🤣🤣..To je nešto novo sto su smislili da se operu a I da ti prodaju deo koji ne možeš kupiti uoriginal ..Katastrofa
Dobro i koja je potrosnja ulja i na koliko otprilike, i kolika je cena zamena lanca i pumpe? ako je to najveci problem

Ti si se izgleda odlučio..Nek bude stetno koliko to može biti..Ti km su katastrofa u najavi ali ako si odlučio samo napred..
Pa pokusavam da razumem , opet kazem ne razumem se u automobile toliko strucno znam osnove neke ali ne znam za svaki model sta je problem, ali znam kad mi se nesto svidi i uzivo i ovako od nekih ljudi sto sam cuo koji su vlasnici a u tom cenovnom rangu mi se najvise svidja qashqai ili cactus mada ne moze to da se uporedi, i zbog cega su katastrofa u najavi? , kazem vektra 180k a nismo za 15 god ni ceo veliki servis uradili samo mali na 12k i neke sitne gluposti tipa brava kljuca se promenila i neke mehanicke sitnice, godisnje predjem 6k km mozda cu prelaziti 10k , zivim u manjem gradu koji sve ima sto mi treba ali opet mi je potreban i auto kao i svakome

Gledas najpopularniju klasu auta i naravno da kostaju dosta vise ..ako malo spustis pogleda na npr ovako nesto dobiješ mlade auto sa sličnom mehanikom koju ne mozes dobiti u Qashqai za te pare ,koje manje trosi i koje je jeftinije za održavanje Sve zavisi ja kad gledam auto ja ne gledam da se vencam sa njim ali mora da mi se svidi to je tacno
https://www.polovniautomobili.com/a...enault-megane-15-dci?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

Gledas najpopularniju klasu auta i naravno da kostaju dosta vise ..ako malo spustis pogleda na npr ovako nesto dobiješ mlade auto sa sličnom mehanikom koju ne mozes dobiti u Qashqai za te pare ,koje manje trosi i koje je jeftinije za održavanje Sve zavisi ja kad gledam auto ja ne gledam da se vencam sa njim ali mora da mi se svidi to je tacno
https://www.polovniautomobili.com/a...enault-megane-15-dci?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
Pa ja sam taj isti gledao i napisao za njega, i opet sam dobio iste komentare kako ne valja ovo ,ne valja ono itd... ti si dao sad taj primer ali i tebe ce neko da popljuje kako to nije dobro zbog ovog i onog, ali da slazem se da je taj renault prelep uzivo a i za taj motor sam cuo samo najbolje, hvala na savetu.

Pa ja sam taj isti gledao i napisao za njega, i opet sam dobio iste komentare kako ne valja ovo ,ne valja ono itd... ti si dao sad taj primer ali i tebe ce neko da popljuje kako to nije dobro zbog ovog i onog, ali da slazem se da je taj renault prelep uzivo a i za taj motor sam cuo samo najbolje, hvala na savetu.
Nema ko da pljuje taj motor to je jedan od najboljih u svojoj klasi imas ga u gomili automobila i u Nissanu ,,, Ovo ti je jos optatirana verzija koja nema problema kao oni stariji ...Samo nades nesto sto je odrzavano i nemas problema

Hvala na savetu, ta pumpa za nissana nije kod nas toliko skupa ,a za megana naravno ako bude solidan primerak video sam da moze da se nadje za oko 8k - 8.5k 2017-2018 godiste sto je bas dobro ne mozda u nekom strava paketu ali kolko sam gledao i neki osnovniji paketi su dosta dobri, ali i dalje je nissan prvi izbor a megan i kaktus na drugom mestu gde je megan naravno bolji izbor , verovatno cu sve videti kad odem na auto plac

Sve to do pravih 200 kkm unutra mora da bude kao nov auto u salonu. Da ne bacaš pare i vreme na proveru i odlazak.
Pa video bi u Novi sad pa da obidjem tamo auto placeve to mi je na 40km, nacice se nesto taman da vidim kako uzivo deluju , proverio bi na carvertical ako budu bili podaci za konkretan auto, majstora voditi nzm kolko i ima smisla sta on moze na licu mesta da pregleda , zazore , kako radi motor i to moze se i sam proveriti pa kako bude

Sve lepo pregledaš na pa sajtu i koji ti izgleda kao nov proveriš na kar vertikalu i ideš sa majstorom. Ja bih iskreno zaobilazio preprodavce i placeve jer su katastrofa uglavnom. Gledaj dal ima neka banka da prodaje auto vraćen sa lizinga.
Na carvertical bi proverio kad bi video uzivo pa na licu mesta ako mi se svidi ali uglavnom ovo sto sam nalazio je iz uvoza na auto placevima, jbg tako je kolko sam gledao sve, moj otac je prekjuce kupio Kiu picanto to mu je druga i zadovoljan je uzeo u ns na placu bas je utegnuta uvezena iz italije ali dobra, tako je uzeo i pre 3 god isto picanto presao za 3 godine 110k km a nije puno ulagao nest ,nije je uopste mazio a to sto kazes za banke gledao sam uglavnom na licitaciju idu ali da mozda se nadje nesto tako.

Back