Automehaničar otkriva koji je najbolji polovni automobil

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije samo dizajn nego i vozne karakteristike.
Nista Honda nije prakticnija recimo od nekih starih Renoovih modela, pricam o starijim automobilima, nove ne smatram za nista.

Pa prakticna je za ono za sta meni treba.
Ranije sam vozio CRV-a, i 160km autoputem ide najopustenije.
Prodao sam je jer sam poslednje 2 godine prelazio po 3000 kilometara samo. Jednostavno mi jako malo treba auto.
Danas vozim, kad mi treba, zeninog civic-a 1.8 benzinac, 2014. godiste. Kupljen je skoro nov, presao skoro 200K.
I dalje radi kao kad je kupljen. Nula kvarova.
Ali ono sto mi je vrhunski uradjeno kod tog civic-a je ergonomija. Jos nisam seo u auto koji mi tako lepo leži, gde su komande tako jednostavne i dostupne, gde se osećam kao da vozim mislima.

Pored toga, imam 2 hondina motora i imao sam ih jos 3 tokom svoje bajkerske karijere, i opet - nula kvarova.

Dakle pouzdanost i ergonomija. Meni su to presudni faktori.

Skoti Kilmer, popularni mehaničar sa YouTube-a, istakao je da je “toyota corolla” njegov broj jedan izbor za sve koji traže kvalitetan i pristupačan polovan automobil,
Kilmer je posebno pohvalio “corollu” zbog prednjeg pogona, kvalitetne unutrašnjosti i izuzetnog bezbednosnog standarda.
Dodao je da automobil odlično troši gorivo, što ga čini idealnim prvim vozilom za vozače početnike.

“Toyota corolla” se prvi put pojavila šezdesetih godina prošlog veka, a tokom sedamdesetih postala je jedno od najpopularnijih vozila u Japanu.
Vremenom je postala najprodavaniji model “toyote” i jedno od najuspešnijih automobila u istoriji, kako na domaćem, tako i na svetskom tržištu.
Taj čovek očigledno zna znanje.

Nije slučajno prodato 50 MILIONA komada.

I ja sam imao jedan, staru "kockicu". Poklonio drugu, taj auto radi i dan danas.

NSX? Hm, dobro, ukusi su različiti. Nekad je bio pravi hit među sportskim automobilima, mada naravno ne spada u kategoriju kojom se bavi ova tema.
1761600810126.png

naravno da je ružan. Nikad ga ne bih poželeo

Back