Koji automobil kupiti do 7.000 evra?

Oglas koji nema broj šasije je sigurno prevara. Sakrivaju broj i izbegavaju da kažu i kada ih nazoveš. Insistiraju da dođeš kako bi te namazanko prevarantko hvalisanjem navukao na bedu da kupiš auto koji je prešao pola miliona km.

Ovako obično izgledaju prevare sa lažnim servisnim knjižicama:
Screenshot_2024-12-07-18-40-54-435-edit_com.infostud.android.pa.jpg

Kada proveriš na kar vertikalu a ono 500.000 km. Gde nesta veliki servis na 157kkm? :mrgreen:

Naravno ,ako bih video da nece da mi da broj sasije da proverim odmah bi odustao jer nema razlog da mi ne da, verovatno ne bih nosio na detaljan pregled ali bi trazio takvog prodavca da mi kaze mozes da proveris gde hoces i sta hoces , da vidim da nema nista da krije i da je otvoren ni 2k nije malo da das bez razmisljanja a ne 8 , naravno pazio bih dobro , hvala na savetu, sta mislis koliko moze da se spusti cena jer vidim uglavnom ljude koje poznajem kada kupuju kola spuste za 300-500e al 200-300 minimum, ako je npr kao onaj qashqai ili megane 8600e koliko bi to moglo da se spusti naravno znam da zavisi od situacije na terenu i prodavca ali s obzirom da moram posle i da ga registrujem ,tablice ,saobracajna i to ce kostati oko 400-500e

Hvala na savetu, ta pumpa za nissana nije kod nas toliko skupa ,a za megana naravno ako bude solidan primerak video sam da moze da se nadje za oko 8k - 8.5k 2017-2018 godiste sto je bas dobro ne mozda u nekom strava paketu ali kolko sam gledao i neki osnovniji paketi su dosta dobri, ali i dalje je nissan prvi izbor a megan i kaktus na drugom mestu gde je megan naravno bolji izbor , verovatno cu sve videti kad odem na auto plac
Nije vise ni ovde sad sa pogledao ...sad se moze uzeti i normalnim prodavnicama pre nije moglo samo u Nissanu ..Sad je nekih 120€ ..ok to vise nije strasno ali opet taj motor ne valja

Back