Koje se poze ne bi nikad odrekli

Sa ovim se slazem naravno,velicina je bitna i tehnika........nego me zanima,da li tako znas lepo i da pruzas oral,kao sto ga trazis?cisto vidim,u ovakvim tvojim temam nikad da opises kako si pruzao oral nekoj zeni,a ona uzivala s tobom?:think:

moj je znao:zper: i to kakav.....ne ostavlja dok ne zadovolji:D
to ja zovem muškarcem,a ne nekog ko ima veliki a ne zna ni kako se koristi...:roll:

Sa ovim se slazem naravno,velicina je bitna i tehnika........nego me zanima,da li tako znas lepo i da pruzas oral,kao sto ga trazis?cisto vidim,u ovakvim tvojim temam nikad da opises kako si pruzao oral nekoj zeni,a ona uzivala s tobom?:think:

Ne lizem jer imam dobru kitu. Dobri lizaci su uglavnom likovi koji lose torbaju. Ej pa ti pojma o seksu nemas a uzela bi kesh za to...:dash:

Zato sto volim gledati kako to radi i lupiti je kitom po licu najbrze cim mi padne na pamet, a najbrze zato sto joj je lice tada najblize kiti.;)

Kakve ste vi to zene, nista ne znate o seksu

A mozda i ja volim da gledam muskarca kako mi lize i da ga stezem butinama dok to radi.
Mozda zbog toga ima smisla pruzati oralni seks zeni, iako mozes i dobro da je istorbas.
?

Ne lizem jer imam dobru kitu. Dobri lizaci su uglavnom likovi koji lose torbaju. Ej pa ti pojma o seksu nemas a uzela bi kesh za to...:dash:

:eek:molim?jel ti to ozbiljno?ne lizes?zasto?pa ti si totalno razocarenje..........ma daj,ti nisi vredan niti jednog mog odgovora.........jel znas koliko jedna zena uziva kad joj se pruza oral?isto kao i ti kad se tebi pruza..........tebi nije stalo do zena,samo sebe da zadovoljis,a ni kinte nemas.............ma bljak..........:evil:

mmm...ove.
poze16.jpg

Back