Koja je svrha kupati se ako nikad nećeš imati seks?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисам толика будала док сви имају секс јефтиније или за џабе. Мсм, може, али ако она напише цену и ако ми изда фискални рачун.

Čiki ti si legenda, čuj da ti pristitutka izda fiskalni račun.😂
Ti toliko misliš na sex, samo sex, opsednut si sa njim da je 99% sigurno i da legneš sa nekom u krevetu ili ne bi mogao da se digne ili bi završio posao za 30 sekundi, u svakom slučaju propast.

Nije nedostatak sexa tvoj problem, psiha, misli, fantazije, opsesije, to je tvoj problem.

Ti toliko misliš na sex, samo sex, opsednut si sa njim da je 99% sigurno i da legneš sa nekom u krevetu ili ne bi mogao da se digne ili bi završio posao za 30 sekundi, u svakom slučaju propast.
Па тако јесте, али не у тој мери да бих се због секса увалио у неке проблеме а и научио сам да ми не треба да имам пар пута секс у животу него да ми треба нека редовност или извесност тога да ћу опет релативно ускоро имати секс. А мени и не треба ни сама та пенетрација, чак бих могао и без те празне пенетрације, него осећај интиме са неком, мажење, голотиња, осећај да радимо нешто безобразно и тако 😶 Ја све то зовем "секс"

Nije nedostatak sexa tvoj problem, psiha, misli, fantazije, opsesije, to je tvoj problem.
А то је све проблем јер сам невин, јер нисам излазио и јер сам неиживљен. Редован секс или интима је за мене једини прави лек.

i da legneš sa nekom u krevetu ili ne bi mogao da se digne ili bi završio posao za 30 sekundi, u svakom slučaju propast.
Чек, чек, чек, ово ми је промакло :eek: Па мени се диже и ујутру кад уопште не мислим о сексу. Евентуално не бих имао технику јер сам неискусан и треба то да научим. А са девојком бих волео да имам секс сваки дан по цео дан, живео бих Рај у стварности, мислим да имам неки поремећај јер ја да имам девојку не бих се никад одвајао до ње, никад не бих хтео да секс и додири престану 😶

Чек, чек, чек, ово ми је промакло :eek: Па мени се диже и ујутру кад уопште не мислим о сексу. Евентуално не бих имао технику јер сам неискусан и треба то да научим. А са девојком бих волео да имам секс сваки дан по цео дан, живео бих Рај у стварности, мислим да имам неки поремећај јер ја да имам девојку не бих се никад одвајао до ње, никад не бих хтео да секс и додири престану 😶

A ne druže, jedno je kad si sam a drugo kad si sa nekom devojkom, ženom. Treće je kad maštaš o seksu a četvrto kad ga imaš u stvarnom životu. To ti je kao kad si dečak pa zamišljaš tamo neku skupu biciklu i siguran si da ćeš je voziti satima, svakog dana, nećeš silaziti sa nje samo ako uspeš da je kupiš. A onda je kupiš i vidiš da to nije tako, da je mašta mašta a realnost realnost.
U svakom slučaju, niko ti ne može naći devojku osim tebe samog. I oni što kupuju mlade u Albaniji opet moraju to sami da urade. Znači , što bi rekla ona reklama- ili jesi ili nisi.

..и водити осталу личну хигијену? Главни разлог за одржавање хигијене је срамота од других и од друштва, али ако немаш секс чему све то? Која је корист од тога за неког ко никад неће имати секс? Немаш интимне односе, чему онда прање тела и интимних регија? Ако смрдиш мало у аутобусу јесте да је срамота али ништа не губиш, ти други људи те не хране и не можеш да изгубиш секс који ти није понуђен. Нису многи старци луди што се не купају, они немају секса, а и свакако су животно мудрији и боље знају животне приоритете без обзира на то колико год ми млади мислили да смо паметнији (ми млади смо само усијане главе), од њих треба учити.

Zapanjena sam. Tuširanje je osnovna lična higijena.

Tuširam se zbog sebe same, leti više puta dnevno, zimi jednom, svako popodne ili uveče.

Uopšte ne razumem tvoju logiku po kojoj ne treba da se tuširamo jer nemamo emotivnog partnera i seks.

..и водити осталу личну хигијену? Главни разлог за одржавање хигијене је срамота од других и од друштва, али ако немаш секс чему све то? Која је корист од тога за неког ко никад неће имати секс? Немаш интимне односе, чему онда прање тела и интимних регија? Ако смрдиш мало у аутобусу јесте да је срамота али ништа не губиш, ти други људи те не хране и не можеш да изгубиш секс који ти није понуђен. Нису многи старци луди што се не купају, они немају секса, а и свакако су животно мудрији и боље знају животне приоритете без обзира на то колико год ми млади мислили да смо паметнији (ми млади смо само усијане главе), од њих треба учити.
kad masturbiraš uvek je to lakše pod tušem

Bezimeni je u pravu, treba da se ne kupamo, da vonjkamo malo, i sitimo feromone oko sebe i time privlacimo partnere.
U tekstu stoji sto se peremo ako nemamo seks, dakle manjak higijenje je resenje za neje*icu.
Личе, немој да улазиш у те приче и да се бавиш ликом.

Веруј лику.

Skoro nisam procitala nešto ovako..aj preskocicu reč jer je tema i pretpostavke u temi van pameti
Ljudi se kupaju zbog licne higijene bez obzira da li ce imati seks ili ne.. Pri tom vredjaš stare ljude tvrdeci da se oni ne kupaju
Tema ide pod ključ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back