brunhilda
Aktivan član
- Poruka
- 1.366
A ti kad odes u piceriju kao jedes najmanju picu, daj molim te. Smamlala bi dzambaru ko nista nego te strah debljine.![]()
A ti znas da nisam?
A za picu, narucim u skladu sa time koliko sam gladna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti kad odes u piceriju kao jedes najmanju picu, daj molim te. Smamlala bi dzambaru ko nista nego te strah debljine.![]()
e ali zato kad je veliki a tehnicar, e to se zove torbanje i tada si istorbana ko krava.![]()
Sa ovim se slazem naravno,velicina je bitna i tehnika........nego me zanima,da li tako znas lepo i da pruzas oral,kao sto ga trazis?cisto vidim,u ovakvim tvojim temam nikad da opises kako si pruzao oral nekoj zeni,a ona uzivala s tobom?![]()
Iznad vrata. Brada, kao brada, sta se sada pravis luda.
Sa ovim se slazem naravno,velicina je bitna i tehnika........nego me zanima,da li tako znas lepo i da pruzas oral,kao sto ga trazis?cisto vidim,u ovakvim tvojim temam nikad da opises kako si pruzao oral nekoj zeni,a ona uzivala s tobom?![]()
moj je znaoi to kakav.....ne ostavlja dok ne zadovolji
![]()
to ja zovem muškarcem,a ne nekog ko ima veliki a ne zna ni kako se koristi...![]()
Ne lizem jer imam dobru kitu. Dobri lizaci su uglavnom likovi koji lose torbaju. Ej pa ti pojma o seksu nemas a uzela bi kesh za to...![]()
NIje kako ja kazem, vec kako jeste.
E, jedno ozbiljno pitanje.
Zasto zena treba da ti pusi ako mozes da je istorbas i dobijes isto?
E, jedno ozbiljno pitanje.
Zasto zena treba da ti pusi ako mozes da je istorbas i dobijes isto?
pa kako loše torbaju? moj ti je bio full service, ne žalim se![]()
ma ok, nemam ja ništa protiv ničije brade![]()
Sta bio ti je toliko dobar da si ga morala ostaviti.![]()
Zato sto volim gledati kako to radi i lupiti je kitom po licu najbrze cim mi padne na pamet, a najbrze zato sto joj je lice tada najblize kiti.
Kakve ste vi to zene, nista ne znate o seksu
Lepo. A moj decko ima mnogo simpaticnu bradu. Ima rupicu na njoj.
A mozda i ja volim da gledam muskarca kako mi lize i da ga stezem butinama dok to radi.
Mozda zbog toga ima smisla pruzati oralni seks zeni, iako mozes i dobro da je istorbas.
?
A mozda i ja volim da gledam muskarca kako mi lize i da ga stezem butinama dok to radi.
Mozda zbog toga ima smisla pruzati oralni seks zeni, iako mozes i dobro da je istorbas.
?
hteo da me ženi. a to je smrtni greh ovakvo žensko sputavati brakom![]()
A sad vidim sta ti radis, pa ti se palis kad ti ja pisem i onda mazis picu. Sram te bilo.
Ne lizem jer imam dobru kitu. Dobri lizaci su uglavnom likovi koji lose torbaju. Ej pa ti pojma o seksu nemas a uzela bi kesh za to...![]()
ja sam terala mog da pusti svoju, ali on se uvek brijao....![]()