Koja je svrha kupati se ako nikad nećeš imati seks?

..и водити осталу личну хигијену? Главни разлог за одржавање хигијене је срамота од других и од друштва, али ако немаш секс чему све то? Која је корист од тога за неког ко никад неће имати секс? Немаш интимне односе, чему онда прање тела и интимних регија? Ако смрдиш мало у аутобусу јесте да је срамота али ништа не губиш, ти други људи те не хране и не можеш да изгубиш секс који ти није понуђен. Нису многи старци луди што се не купају, они немају секса, а и свакако су животно мудрији и боље знају животне приоритете без обзира на то колико год ми млади мислили да смо паметнији (ми млади смо само усијане главе), од њих треба учити.
Žene upravo to i vole kod muškarca da miriše na zver, to im je usađeno u psihu još iz vremena praistorije. Pogledaj samo kako čupaju sebi dlake a pale se na maljave muškarce. Potpuno kontradiktorno.

Ja sam najbolje komade odvajao znojav. To ih pali. Ako ti kažu suprotno znači da nisu zainteresovane ili da bi jednostavno menjale partnere i traže neki razlog.

Generalno govoreći, ja bih ljude koji abnormalno smrde na znojčinu, g*vna i ostalo po busevima i ostalim javnim prostorima kažnjavala novčano. Pa da vidiš kako će se svi odjednom setiti da postoje sapun i voda i kako se izlazi iz kuće među svet. A ne da meni dođe da se onesvestim od smradine kad god uđem u bus ili gde god.

Što se teme tiče, pa ako biraš da smrdiš jer nemaš seks - onda time gasiš i onih 0,0001% šanse da ćeš ga ikad imati. To ti je sve začarani krug. 🙂🤣

Ti koji udju znojavi u bus ne krše nikakav zakon niti je to moguće zakonom zabraniti. Heb ga , nije prijatno naravno ali ako već toliko smeta, sopstveni auto i bog da te vidi.
Što se tiče 0,0001% šansi, smešno, lova vrti gde šarm i socijalne veštine neće.😁

ali se mazao blatom..zaboravljas da neke vrste blata mogu biti lekovita i antibakterijska.
prosto je naleteo na blato koje ima u sebi minerale, antisepticko i antibakterijsko svojstvo.
imao je srece... naleteo je na zamenu za vodu i sapun.
a da li bi se ti mazao blatom i gde bi ga nalazio ako bi se odlucio da se ne kupas?
jedna zena se mazala stajnjakom i ostalo joj ime stasa

Ti koji udju znojavi u bus ne krše nikakav zakon niti je to moguće zakonom zabraniti. Heb ga , nije prijatno naravno ali ako već toliko smeta, sopstveni auto i bog da te vidi.
Što se tiče 0,0001% šansi, smešno, lova vrti gde šarm i socijalne veštine neće.😁

Lol nemoj zayebavati da ne krše i da to nije moguće zabraniti. 🤣🤣
Bus je samo primer. Smrde svuda.

Eto super, onda se obogati i nema brige za tebe.

..и водити осталу личну хигијену? Главни разлог за одржавање хигијене је срамота од других и од друштва, али ако немаш секс чему све то? Која је корист од тога за неког ко никад неће имати секс? Немаш интимне односе, чему онда прање тела и интимних регија? Ако смрдиш мало у аутобусу јесте да је срамота али ништа не губиш, ти други људи те не хране и не можеш да изгубиш секс који ти није понуђен. Нису многи старци луди што се не купају, они немају секса, а и свакако су животно мудрији и боље знају животне приоритете без обзира на то колико год ми млади мислили да смо паметнији (ми млади смо само усијане главе), од њих треба учити.
Увек мораш да будеш спреман за потенцијални секс.

Ја сам тако, раније, кад год изађем, у џепу имао један кондом, за сваки случај. Ако се деси неки секс.

И био сам спреман у сваком тренутку.

И ти се купај редовно, да би био спреман за секс, или макар упознавање неке девојке.
Ако те ухвати неспремног, остаћеш сува кујца.

Ја сам тако, раније, кад год изађем, у џепу имао један кондом, за сваки случај. Ако се деси неки секс.

И ти се купај редовно, да би био спреман за секс, или макар упознавање неке девојке.
Ако не ухвати неспремног, остаћеш сува кујца.
Cuj potencijalni seks :D
Kao ides ulicom i sretnes neku zenu i ispadne potencijalni seks :D hjahah

Žene upravo to i vole kod muškarca da miriše na zver, to im je usađeno u psihu još iz vremena praistorije. Pogledaj samo kako čupaju sebi dlake a pale se na maljave muškarce. Potpuno kontradiktorno.

Ja sam najbolje komade odvajao znojav. To ih pali. Ako ti kažu suprotno znači da nisu zainteresovane ili da bi jednostavno menjale partnere i traže neki razlog.
Jedno su feromoni a drugo ukiseljene telesne izlucevine u procesu vrenja.
Ja ne znam ko se pali na smrad iskreno :D

Cuj potencijalni seks :D
Kao ides ulicom i sretnes neku zenu i ispadne potencijalni seks :D hjahah

Имаш епизоду Али МекБил, кад је купила неки гел за мазање вагине (или тако нешто). Ваљда неки контрацептивни.

Али ју је било срамота да га извади на каси, па га сакрила негде (не у вагину). Па на'ватана.

И кад су је питали, шта ће ти гел? Је л' имаш неког?

А она каже, немам никог, али само постојање гела у фијоци ми даје наду да ћу упознати некога са ким ће ми гел требати.

(Е, сад, ја сам ово мало из сећања, али отприлике је тако било).

Дакле, гореописана ситуација, је и била предмет уметности у конкретној епизоди популарне серије. А серија је, измеђуосталог, приказивала и људску сексуалност и емотивне односе (чак, вероватно и више неко право).

Ако те ухвати неспремног, остаћеш сува кујца.
U srbiji? Teško pre ćeš ubosti sedmicu na lotou i rešiti životne probleme :kafa:

U srbiji? Teško pre ćeš ubosti sedmicu na lotou i rešiti životne probleme :kafa:

Нисам написао да сам исти употребио.

Само сам га носио да будем спреман у сваком тренутку.

Као нинџа!

Неспремни извуку дебљи крај!

Имаш епизоду Али МекБил, кад је купила неки гел за мазање вагине (или тако нешто). Ваљда неки контрацептивни.

Али ју је било срамота да га извади на каси, па га сакрила негде (не у вагину). Па на'ватана.

И кад су је питали, шта ће ти гел? Је л' имаш неког?

А она каже, немам никог, али само постојање гела у фијоци ми даје наду да ћу упознати некога са ким ће ми гел требати.

(Е, сад, ја сам ово мало из сећања, али отприлике је тако било).

Дакле, гореописана ситуација, је и била предмет уметности у конкретној епизоди популарне серије. А серија је, измеђуосталог, приказивала и људску сексуалност и емотивне односе (чак, вероватно и више неко право).
TO je kul ako imas manje od 19 god

end of school crying GIF

Ti kapiras da je to izmisljen lik ?

Да, али серија је уметничко дело које приказује облике људске душе.

Она је била несигурна у себе, али је узела гел, да би била спремна и да би би имала наду. Сви се суочавају са тим проблемом, па и колега безимени.

Да, али серија је уметничко дело које приказује облике људске душе.

Она је била несигурна у себе, али је узела гел, да би била спремна и да би би имала наду. Сви се суочавају са тим проблемом, па и колега безимени.
sta ce ti nada ? ne kapiram sto je seks toliko nestvaran za ljude
iepu se svi
cela planeta
smrdljivi pakistanci se razvaljuju po ceo dan i budjavi kinezi od metar ipo, sta je problem da se ljudi karaju?

Kupaj se radi sebe, radi sopstvenog dobra.
Jedan od pokazatelja teske depresije je kad covek prestane da vodi brigu o licnoj higijenu i zdravlju. :(

Kako može da glasi taj zakon i ko će to sprovoditi i njuškati ljude? 🤔

Meni nije potrebna lova za sex, pišem u vezi Čikija, smanji doživljaj.😁

Čiki je jasan. Ali ti si vidim specijalno zapeo za zakonsko regulisanje smrada koje sam spomenula da bih volela da postoji lol, ne brini neće to nikad biti uvedeno, ljudi će moći slobodno da smrde koliko im je volja 🤣

Back