Koje se poze ne bi nikad odrekli

Spoon-sex-position.jpg

:heart:

Sve poze su dobre, ali od one zguza nema nista bolje i jos kad krenete svrstiti ona samo klekne ispred vas i svrsite joj u usta i ona to proguta i to sve iz pticije perspektive vidite.
A balkon je u pozoristu uvek skuplji nego dole, zar ne.:D
To je stvarno najmocnija poza. Jer je uhvatite za kosu i samo glavic stavite u picu i onda ona ne zna kad cete joj ga jako nabiti. I Uvek mozete zenu zajebavati u toj pozi, jer cim krene svrsavat vi se napravite kao da je slucajno ispao iz pice i tako dok imate snage i na kraju svrsi ko prasica.

Koje se poze ne bi nikad odrekli taman veza pukla? Ja ove opisane. Tu koju ne mogu derat zestoko zguza, sa njom meni srece nema.

E nije tebi bas lako :hahaha: decace..... i ti na kraju svrsis kao svinja hahaha :hahaha: gde si ti rastao ..... zena ti dozvoljava sve dok joj je lepo i nemoj pricati gluposti.... ali dobro mozemo reci i ovako.... da sluzis samo za orgazam a? :per: i nicemu vise.....

]
Sve poze su dobre, ali od one zguza nema nista bolje i jos kad krenete svrstiti ona samo klekne ispred vas i svrsite joj u usta i ona to proguta i to sve iz pticije perspektive vidite.
To je stvarno najmocnija poza. Jer je uhvatite za kosu i samo glavic stavite u picu i onda ona ne zna kad cete joj ga jako nabiti. I Uvek mozete zenu zajebavati u toj pozi, jer cim krene svrsavat vi se napravite kao da je slucajno ispao iz pice i tako dok imate snage i na kraju svrsi ko prasica.

Koje se poze ne bi nikad odrekli taman veza pukla? Ja ove opisane. Tu koju ne mogu derat zestoko zguza, sa njom meni srece nema.

sex-life150209.jpg

naprosto obozavam zguza.... ali provalio sam da me pali kad sam gore pa joj kazem da gurne ruku dole i da titra picu koliko moze da dohvati u toj pozi.... ja se jos izdignem da bi mogla lepo da drka...ulazim u nju i gledam je kako spolja titra.... prelepo....
ali opet....zguza je zguza :)

...sve su na svoj način dobre,ali ako već moram birati to je tkz. hidrant evo i stručnog pojašnjenja...:D
...Poza u kojoj muškarac djevojku uzima „straga“ omogućava duboku penetraciju i jako stimuliranje G-točke . Žena klekne pred stolicu i nasloni se na nju, a partner je dotle uzima straga. Da bi olakšali penetraciju muškarac pridržava jednu nogu.... :p

imam omiljene poze, ali sam uvek otvoren za kompromis...yebesh sex u kojem samo jedna strana uziva :lol:

Back