Koje se poze ne bi nikad odrekli

mmm...ove.
poze16.jpg

Ju, kako te nije sramota da tako javno postavis sliku sa tovjom omiljenom pozom?!

Ma daj.... sad ce on meni da prica kakav mi je seks sa malim a kakav sa velikim.
K'o da ga on prima, pa zna iz iskustva, a ne ja.

:klap::klap::klap:
Dobar komentar...

e ali zato kad je veliki a tehnicar, e to se zove torbanje i tada si istorbana ko krava.;):D
Ne posedujem neku palamaru ali se devojke ipak nisu zalile... Devojke padaju i na dobru predigru i na silovit seks i na seks od po sat vremena i vise...
Naime, ima milion nacina na koji mozes zadovoljiti devojku i naterati je da mahnito vrti kukovima i vristi od zadovoljstva. ;) :cool:

Koja ne veruje mogu da joj demonstriram. ;)

Poslednja izmena:
Sve poze su dobre, ali od one zguza nema nista bolje i jos kad krenete svrstiti ona samo klekne ispred vas i svrsite joj u usta i ona to proguta i to sve iz pticije perspektive vidite.
A balkon je u pozoristu uvek skuplji nego dole, zar ne.:D
To je stvarno najmocnija poza. Jer je uhvatite za kosu i samo glavic stavite u picu i onda ona ne zna kad cete joj ga jako nabiti. I Uvek mozete zenu zajebavati u toj pozi, jer cim krene svrsavat vi se napravite kao da je slucajno ispao iz pice i tako dok imate snage i na kraju svrsi ko prasica.

Koje se poze ne bi nikad odrekli taman veza pukla? Ja ove opisane. Tu koju ne mogu derat zestoko zguza, sa njom meni srece nema.

ovo si malo zbrkano objasnio - msm kao da su joj usta na doopetu:zcepanje:

ali..veliki smo pa smo skontali, da i meni je ta poza jedna od dražih.

Sve poze su dobre, ali od one zguza nema nista bolje i jos kad krenete svrstiti ona samo klekne ispred vas i svrsite joj u usta i ona to proguta i to sve iz pticije perspektive vidite.
A balkon je u pozoristu uvek skuplji nego dole, zar ne.:D
To je stvarno najmocnija poza. Jer je uhvatite za kosu i samo glavic stavite u picu i onda ona ne zna kad cete joj ga jako nabiti. I Uvek mozete zenu zajebavati u toj pozi, jer cim krene svrsavat vi se napravite kao da je slucajno ispao iz pice i tako dok imate snage i na kraju svrsi ko prasica.

Koje se poze ne bi nikad odrekli taman veza pukla? Ja ove opisane. Tu koju ne mogu derat zestoko zguza, sa njom meni srece nema.

Misionarske u svim mogucim varijacijama

:eek:molim?jel ti to ozbiljno?ne lizes?zasto?pa ti si totalno razocarenje..........ma daj,ti nisi vredan niti jednog mog odgovora.........jel znas koliko jedna zena uziva kad joj se pruza oral?isto kao i ti kad se tebi pruza..........tebi nije stalo do zena,samo sebe da zadovoljis,a ni kinte nemas.............ma bljak..........:evil:

Sa mojom kitom kesh mi ne treba, jos sam ja dobar sto zenama ne naplacujem.:D

Back