Moon Child
Domaćin
- Poruka
- 4.212
i to sto kazes 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da si citao ranije video bi da sam ja covek bez maneUrosWasHere:Ja sam covek bez mane!
Ustvari kad razmislim imam jednu manu:
mnogo sam skroman...![]()
![]()
Sala, sala, sala...
Ozbiljno, bili su me proglasili za coveka bez mane :wink:Flame:hahaha hihihi shaljivci
ja se samo smejem na ovoj temiKeeper:tvoja je mana shto premalo prichash o shkoli......
;-)
prvo, shto se njega tiche, dozvoli mu cheshcje. valjda je dozvolio kad je toliko dogurao... (; drugo, ti neogovorna? ShOcK trecje, za kashnjenje, jao kako te razumem. kasnim konstantno i to sve vishe, a ne volim da me ljudi chekaju, mrzim. (kazhem to jer imam drugaricu koja mrzi da cheka, a voli da je chekaju.) ja volim da chekam.Electra:Imam neke svoje tripove koje drugi ne razumeju... ustvari, razume On... ali samo onda kad mu dozvolim da sazna shta se to deshava u mojoj ludoj glavi.. a cheshcje ne dam...Strashno sam osetljiva... i kao LPhoklica i bleach kazhem da ,nije bitno' kad jeste jako...
![]()
Neodgovorna sam... ali samo za neke stvari. Umem da budem i strashno odgovorna kad zatreba :wink: Stalno kasnim, i mnogo mi je zhao zbog toga, ali nekako ne umem to da promenimops: Lenja sam... kao shto reche Moon Child, uzhasno se lako vezujem za ljude... i to najcheshcje pogreshne... kojima ne znachim ni priblizhno onoliko koliko oni znache meni... i to me strashno pogadja...
Nerviram se zbog gluposti, sitnica...
U poslednje vreme... ne znam... zatvaram se u sebe... Kad sam s Njim... ne dam mu da dopre do mene... jednostavno zacjutim i ,nije bitno' i ,nema veze'... chini mi se da ga ne zasluzhujem... pogubljena sam strashno...No to je opet tema za neku drugu prichu :wink:
mislish?Keeper:tvoja je mana shto premalo prichash o shkoli......
;-)
dakle, Sonja, ochekuje nas zajednichka terapija kada nam je dijagnoziran isti problem.Keeper:flejm, ni tebi to nije nishta manja mana.
kad vas sledecji put vidim ima SVE o shkoli da mi isprichate.
bolje nemoj...samopouzdanjebleach:mogu do sutra da nalazim sebi mane... eh, da je samo do sutra... (;
mana mi je shto nekad znam shta hocju i kako hocju i drzhim se dobro, a onda, malo pre nego shto ne uspem, predam se, ne znam ni sama zashto, eto tako mi dodje i batalim sve...