Koja je vaša mana?

Imam neke svoje tripove koje drugi ne razumeju... ustvari, razume On... ali samo onda kad mu dozvolim da sazna shta se to deshava u mojoj ludoj glavi.. a cheshcje ne dam... :roll: Strashno sam osetljiva... i kao LPhoklica i bleach kazhem da ,nije bitno' kad jeste jako... :roll:
Neodgovorna sam... ali samo za neke stvari. Umem da budem i strashno odgovorna kad zatreba :wink: Stalno kasnim, i mnogo mi je zhao zbog toga, ali nekako ne umem to da promenim :oops: Lenja sam... kao shto reche Moon Child, uzhasno se lako vezujem za ljude... i to najcheshcje pogreshne... kojima ne znachim ni priblizhno onoliko koliko oni znache meni... i to me strashno pogadja...
Nerviram se zbog gluposti, sitnica...
U poslednje vreme... ne znam... zatvaram se u sebe... Kad sam s Njim... ne dam mu da dopre do mene... jednostavno zacjutim i ,nije bitno' i ,nema veze'... chini mi se da ga ne zasluzhujem... pogubljena sam strashno... :( No to je opet tema za neku drugu prichu :wink:

tvrodglava, samo tako, ali ja to ne smatram manom, iako imam osecjaj da drugi ne vide to bash tako. (8
znam shta treba i gde treba (ne bash uvek i kako treba), a mrzi me ili nemam snage da to uradim. :roll:
ne slusham one glasove koje treba da slusham. iz gore pomenutih razloga. i tako... (8

Electra:
Imam neke svoje tripove koje drugi ne razumeju... ustvari, razume On... ali samo onda kad mu dozvolim da sazna shta se to deshava u mojoj ludoj glavi.. a cheshcje ne dam... :roll: Strashno sam osetljiva... i kao LPhoklica i bleach kazhem da ,nije bitno' kad jeste jako... :roll:
Neodgovorna sam... ali samo za neke stvari. Umem da budem i strashno odgovorna kad zatreba :wink: Stalno kasnim, i mnogo mi je zhao zbog toga, ali nekako ne umem to da promenim :oops: Lenja sam... kao shto reche Moon Child, uzhasno se lako vezujem za ljude... i to najcheshcje pogreshne... kojima ne znachim ni priblizhno onoliko koliko oni znache meni... i to me strashno pogadja...
Nerviram se zbog gluposti, sitnica...
U poslednje vreme... ne znam... zatvaram se u sebe... Kad sam s Njim... ne dam mu da dopre do mene... jednostavno zacjutim i ,nije bitno' i ,nema veze'... chini mi se da ga ne zasluzhujem... pogubljena sam strashno... :( No to je opet tema za neku drugu prichu :wink:
prvo, shto se njega tiche, dozvoli mu cheshcje. valjda je dozvolio kad je toliko dogurao... (; drugo, ti neogovorna? ShOcK trecje, za kashnjenje, jao kako te razumem. kasnim konstantno i to sve vishe, a ne volim da me ljudi chekaju, mrzim. (kazhem to jer imam drugaricu koja mrzi da cheka, a voli da je chekaju.) ja volim da chekam. :p ali da me chekaju, ne. a opet kasnim. ): chetvrto, vezivanje za ljude... eh, kod mene su i stvari u pitanju. jeste to strashno, posebno kad su loshe procene u pitanju, ali... ne znam ni ja, ne mogu toga da se oslobodim. peto, nisu sitnice ako tebi nisu sitnice. to shto drugi to vide drugachije i to ih ne dotiche, to je drugo. (; shesto, ne znam zashto se takve stvari deshavaju? zashto se zatvarash u sebe kad ti je toliko bio potreban... ne zasluzhujesh ga. hej bre! mojne lupash. ti si jedno divno stvorenje, nemoj tako razmishljati... i sve je bolje, samo nemoj to ~ nije bitno, ~ nema veze i slichno. samo nemoj to...
i pitaj Boga zashto sam ja ovo ovako, pod brojevima... doshlo mi jednostavno. :p
Keeper:
tvoja je mana shto premalo prichash o shkoli......

;-)
mislish?
jao, pa to bi pod hitno trebalo da korigujem, slazhesh se? sledecji put kad se vidim s nekim ima svaki chas da skrecjem temu na shkolu i potrudicju se svakako da malo vishe govorim o tome.
hvala na savetu, divan si (;
Keeper:
flejm, ni tebi to nije nishta manja mana.
kad vas sledecji put vidim ima SVE o shkoli da mi isprichate.
dakle, Sonja, ochekuje nas zajednichka terapija kada nam je dijagnoziran isti problem. :p (8
sledecji put... heh, ako to bude za vreme shkole, bicje tooooliko pricha, pripremi se. :p (8 maa, ja vecj sad imam novi materijal za prichu. bila sam danas da uzmem svedochanstva i onda smo chekali razrednu sat vremena jer je zboravila na nas. a onda smo joj se popeli na glavu da nas primeti. a onda nam je dala kljuch da odemo u neki drugi kabinet i rekla da cje docji odmah. a onda je proshlo josh pola sata... a onda su me pitali gde je ona i da idem da je cimam. a onda sam ja otishla da provirim u onaj drugi kabinet i videla je. kad me je primetila krenula je, doshla do praga uchionice i vratila se jer je trebalo josh neshto da zavrshi. i onda je posle nekog vremena ipak doshla. onda je pochela sa podelom, ali se zaprichala o proteklom koncertu na hipodromu (ne lepo, ali smeshno za slushati), a onda......
eh, zar ne mislish da je dosta za ovaj put?
ako nije, reci, da ispravim. (8

mogu do sutra da nalazim sebi mane... eh, da je samo do sutra... (;
mana mi je shto nekad znam shta hocju i kako hocju i drzhim se dobro, a onda, malo pre nego shto ne uspem, predam se, ne znam ni sama zashto, eto tako mi dodje i batalim sve...

Back