Koja je vaša mana?

Ima ih podosta...
Npr, meni su sve ovo vrline, ali nema veze. Meni se svidja sto je tako, i neka tako ostane.

Mnogo sam tvrdoglava, veliki sam baxuz, umem da povredim ljoode, ali uvek govorim ono sto mislim, i posle se ne kajem [prvo lepo razmislim pre nego sto nesto kazem], volim da nerviam ljoode, da provociram, da zaje*avam na bilo koji nacin, pi**a sam, itd...

:think: ufff..... Prvo, narcis sam, ali mislim da to nije mana...:cool:Mozda to sto razmisljam pre nego sto nesto uradim...(to mi se u ovom trenutku cini kao mana, jer ono, ponekad zalim sto nisam ucinila nesto, iako nije ispravno...)Mozda to sto umem da budem previse hladna prema nekima koji to ne zasluzuju...Mozda to sto ne dopustamm sebi da se vezem za nekog, niti dopustam da mi neko udje u srce... Mozda to sto ne dozvoljavam sebi da placem...Mozda to sto, kada su neke velike stvari u pitanju, sebe ne stavljam na prvo mesto, vec se uvek zalazem za nesto ili nekog, makar posledice trpela na svojoj kozi...Neki mi kazu i da sam previse iskrena, i da je to jedna od mojih vecih mana....

Back