joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
koja?
ops:
evo,moja je da se previshe nerviram,tj emotivna sam kad me neko ne kapira....

evo,moja je da se previshe nerviram,tj emotivna sam kad me neko ne kapira....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh... zasto imam utisak da si mislio na mene...POP Mare:Ja nisam iskompleksiran i stvarno nevidim neke mane na sebi.To bi morao da kaze neko drugi u moje ime ali ako kaze nesto sto nije tacno ima da ga... :wink:
Eeee,nisi jedini!!Shinoda:1)Lenj sam maximalno
POP Mare:Ja nisam iskompleksiran i stvarno nevidim neke mane na sebi.
ma ne znash ni ti...Keeper:POP Mare:Ja nisam iskompleksiran i stvarno nevidim neke mane na sebi.
prva mana ti je da si nesposoban da vidish shta ti fali a tako neces ni postati bolji... ako si ozbiljno mislio kad si to rekao
druga mana ti je pravopis - boldovanoPpPp 'ne' ide samo uz sledecje glagole - necju, nemoj.... i .....? da chujem?
PpPp
Slicne smo, samo sto ja imam jos mana. :wink:wild_child:blah ovako,lenja sam za stvari koje ne volim i cesto menjam raspolozenja.To su stvari koje ja primecujem kod sebe ali zanimljivo da mi je par osoba do sada zamerilo to sto ne shavatam zivot ozbiljno i sto se uvek igram,tacnije delujem hladno i bez emocija.........stekli su krivi utisak.A da i reagujem veoma temperamentno i uglavnom zazalim vec za 2 sec zbog toga sto sam rekla.
hehehe...prva lekcija...Alexandra9:ma ne znash ni ti...Keeper:POP Mare:Ja nisam iskompleksiran i stvarno nevidim neke mane na sebi.
prva mana ti je da si nesposoban da vidish shta ti fali a tako neces ni postati bolji... ako si ozbiljno mislio kad si to rekao
druga mana ti je pravopis - boldovanoPpPp 'ne' ide samo uz sledecje glagole - necju, nemoj.... i .....? da chujem?
PpPp
Pp
Evo deco... lak nachin da nauchite to... ((:
nemam mozak...
nisam ga ni nimala
necju ga ni imati
nemoj ni ti druzhe...
tako...Pp
Al ste svi vi neke mudrice ajde mi nadjite jos neki post gde sam pogresioAlexandra9:ma ne znash ni ti...Keeper:POP Mare:Ja nisam iskompleksiran i stvarno nevidim neke mane na sebi.
PpPp
Pp
nemam mozak...
nisam ga ni nimala
necju ga ni imati
nemoj ni ti druzhe...
tako...Pp
Savrsen covek nema sta! Priznaje da nema mana.POP Mare:Ja nisam iskompleksiran i stvarno nevidim neke mane na sebi.To bi morao da kaze neko drugi u moje ime ali ako kaze nesto sto nije tacno ima da ga... :wink:
Alexandra9:ma ne znash ni ti...Keeper:POP Mare:Ja nisam iskompleksiran i stvarno nevidim neke mane na sebi.
PpPp
Pp
nemam mozak...
nisam ga ni nimala
necju ga ni imati
nemoj ni ti druzhe...
tako...Pp
POP Mare:Al stesve vi neke mudricolije ajde mi nadite jos neki post gde sam pogresijo![]()