Koja je vaša mana?

be_what_u_wanna_be:
bleach:
LPhoklica:
kazem *nema veze* cak i kad ima...ali nema veze...
daaaa... :da: :da: :da: :da: da, da, to...
i ja :roll: ili kazem ~nebitno... :roll: a bitno je... i to jako...

ja isto to radim uglavnom ali to kazem takvim tonom da izgleda gore nego da sam rekla da ima veze. :wink: tako da mi dodje na isto.

:arrow: kada sam nervozna ili besna onda sam besna na sve i mrzim kada mi neko govori nasmej se ili nesto na tu foru
:arrow: uglavnom sve svoje emocije drzim u sebi bilo da su dobre ili lose. ali to ispravljam polako... :D
:arrow: nekad sam suvise ozbiljna
:arrow: .....

i ja tako, kazem nema veze, ali ima i to jaaaako.. eto, to mi se bas desilo prekjuce.. bila sam jaaaako tuzna, jer sam skapirala da ne stizem da napravim sve za danasnji koncert (danas imamo koncert - folklor - 15 godina naseg drustva), necu nista stici da napravim decku za rodjendan (18. aaaaaaaa!!), a necu nista stici da naucim za sredu, a to mi je najgori dan, iz svega odgovaramo.. necu stici da naucim, jer je njemu rodjendan u utorak, pa cemo u utorak uvece nesto da radimo.. pa sam sva bila skenjana, jaaaaako skenjana, i trebali smo da se vidimo u cetvrtak ujutru, ali on nije mogao jer mu je tata bio kuci, pa onda smo pomerili na uvece, i kad sam ga pitala hoce li me sacekati rekao je: paaaaa.. igra prtizan.. i ja sam rekla pa dobro, nema veze.. a partizan se dosta rano zavrsio.. :x :x bas sam se iznervirala..
ali, stigla sam da mu ispisem nesto za rodjendan, to sam skinula sam liste obaveza.. sve sam uradila za folklor, jos mi je ostalo samo da naucim da setam na stiklama, jer igram u nekim cizmama koje imaju malu stiklu, ali svejedno, ja ne znam u tome..
a za sredu cu sutra da ucim..
a drugarica mi je govorila: ajde, ma opusteno.. a ja :( i skoro :cry: i onda mi je pomogla - resila mi je sredu!! pomogla mi je da vidim da ustvari i nemam toliko puno da ucim..

e sad da se vratimo na temu.
moja najveca mana je jer sam straaaaaaaaaaaaaaaaaaaasno TVRDOGLAVA I SVOJEGLAVA.
najnoviji primjer: danas se vracam sa drugaricom iz skole i prolazimo pored rijeke.predlozim da idemo sici do vode na nase mjesto.ona kaze da je brana pustena i da je voda nadosla,ja jos vidim da je tako i tvrdim suprotno.i tako smo se zamalo posvadjale.i ja sam,naravno izgurala po svom,jer se meni (bikonji po horoskopu)niko ne moze protiviti.

Ja licno mislim da TVRDOGLAVOST/SVOJEGLAVOST nije mana! I volim takve ljude, koji znaju sta hoce i to znaju da iskazu! A sto se tice mojih mana,jako sam lenja, malo nepouzdana/zaboravna :oops:-uvek,uvek kasnim, jako sam neorganizovana, i jaaako sam emotivna, ali imam utisak da to niko ne zna, jer ja to nikad ne pokazujem...Kad me nesto pogodi, ja to kuliram, ali kad ostanem sama itekako razmisljam o tome i patim! :? I ne umem da dajem savete! Onda, jako sam osvetoljubiva i veliko sam zlopamtilo! :oops: Jooooj, ljudi, imam dosta mana...STRASNO! :cry:Kad bih uspela bar neke da promenim... :roll:

Nefela:
Ja licno mislim da TVRDOGLAVOST/SVOJEGLAVOST nije mana! I volim takve ljude, koji znaju sta hoce i to znaju da iskazu! A sto se tice mojih mana,jako sam lenja, malo nepouzdana/zaboravna :oops:-uvek,uvek kasnim, jako sam neorganizovana, i jaaako sam emotivna, ali imam utisak da to niko ne zna, jer ja to nikad ne pokazujem...Kad me nesto pogodi, ja to kuliram, ali kad ostanem sama itekako razmisljam o tome i patim! :? I ne umem da dajem savete! Onda, jako sam osvetoljubiva i veliko sam zlopamtilo! :oops: Jooooj, ljudi, imam dosta mana...STRASNO! :cry:Kad bih uspela bar neke da promenim... :roll:
Pa ti si ista ja, samo sto ja nisam toliko nepouzdan i vrlo sam malo neorgnizovan...Ma sta ja to pricam, ti si moj tip.
Evo, sad si mi ustedela malo kuckanja! :D

mslav:
Nefela:
Pa ti si ista ja, samo sto ja nisam toliko nepouzdan i vrlo sam malo neorgnizovan...Ma sta ja to pricam, ti si moj tip.

Evo, sad si mi ustedela malo kuckanja! :D
:

Ma, nema frke! :wink: :wink: E, ovo nepouzdana nisam sigurna da li sam se dobro izrazila(tek sam sad skontala)...NEPOUZDANA sam u smislu prema drugim ljudima, neko mi kaze da mu donesem nesto sutra, ja to iskuliram itd. :P A sto se toce SAMOpouzdanja, toga imam i previse :lol: :lol: :wink:

Moon Child:
Tinar:
Ljudi otkud vam toliko samopouzdanja??? :shock: Ja sam tek u izgradnji istog... :(
mee too :(
i svojeglavost jeste mana.nerviraju me ljudi koji nece da priznaju svoje greske
I te kako je mana. OK je da su ljudi malo trdoglavi, da se drze svojih stavova ali da nece da priznaju da su pogreshili a znaju... :roll: Ja sa takvim ljudima ne mogu da se druzim. Imam jednu takvu drugaricu u razredu, i sve me vishe nervira. :x

Tinar:
Moon Child:
Tinar:
Ljudi otkud vam toliko samopouzdanja??? :shock: Ja sam tek u izgradnji istog... :(
mee too :(
i svojeglavost jeste mana.nerviraju me ljudi koji nece da priznaju svoje greske
I te kako je mana. OK je da su ljudi malo trdoglavi, da se drze svojih stavova ali da nece da priznaju da su pogreshili a znaju... :roll: Ja sa takvim ljudima ne mogu da se druzim. Imam jednu takvu drugaricu u razredu, i sve me vishe nervira. :x
slazem se.jedno je ne odstupati od nekih svojih stavova,a drugo je reci 'pa izvini moja greska'.Previse je sebichno ponasati se kao da si samo ti u pravu :roll:

pa znash sta...izgradila sam samopouzdanje pre 3 godine postepeno...ne kazem ja da da sam bla bla nezavisna bla bla...imam i ja trenutke kad se osetim--->glb :shock: <---- to mi je ostalo iz drugog ili treceg razreda...imam taj trip da me osobe koje me ne gotive posmatraju i ismejavaju kad stojim sama,kad u momentu niko ne prica sa mnom (pred cas)pa tad sednem i cutim...jadno zar ne?no taj osecaj me kolje iz dana u dan :(

Back