winnetou
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
be_what_u_wanna_be:bleach:daaaa... :da: :da: :da: :da: da, da, to...LPhoklica:kazem *nema veze* cak i kad ima...ali nema veze...
i jaili kazem ~nebitno...
a bitno je... i to jako...
ja isto to radim uglavnom ali to kazem takvim tonom da izgleda gore nego da sam rekla da ima veze. :wink: tako da mi dodje na isto.
kada sam nervozna ili besna onda sam besna na sve i mrzim kada mi neko govori nasmej se ili nesto na tu foru
uglavnom sve svoje emocije drzim u sebi bilo da su dobre ili lose. ali to ispravljam polako...
![]()
nekad sam suvise ozbiljna
.....
i ja tako, kazem nema veze, ali ima i to jaaaako.. eto, to mi se bas desilo prekjuce.. bila sam jaaaako tuzna, jer sam skapirala da ne stizem da napravim sve za danasnji koncert (danas imamo koncert - folklor - 15 godina naseg drustva), necu nista stici da napravim decku za rodjendan (18. aaaaaaaa!!), a necu nista stici da naucim za sredu, a to mi je najgori dan, iz svega odgovaramo.. necu stici da naucim, jer je njemu rodjendan u utorak, pa cemo u utorak uvece nesto da radimo.. pa sam sva bila skenjana, jaaaaako skenjana, i trebali smo da se vidimo u cetvrtak ujutru, ali on nije mogao jer mu je tata bio kuci, pa onda smo pomerili na uvece, i kad sam ga pitala hoce li me sacekati rekao je: paaaaa.. igra prtizan.. i ja sam rekla pa dobro, nema veze.. a partizan se dosta rano zavrsio.. :x :x bas sam se iznervirala..
ali, stigla sam da mu ispisem nesto za rodjendan, to sam skinula sam liste obaveza.. sve sam uradila za folklor, jos mi je ostalo samo da naucim da setam na stiklama, jer igram u nekim cizmama koje imaju malu stiklu, ali svejedno, ja ne znam u tome..
a za sredu cu sutra da ucim..
a drugarica mi je govorila: ajde, ma opusteno.. a ja