Koja je vaša mana?

neuredan (soba mi je u haosu), dosta se zatvaram u sebe, mada je to vise zbog toga sto nemam s kim da pricam, desava mi se da lazem za neke sitnice(totalno bzvz), misli da to nije mana ali se osecam usamljen, nemam pojma, sad sam i nesto skenjan.... :(

ne znam ... RoLL ... a znam ovu temu i znam da sam odgovarala na nju, ali mora da nisam postovala ranije ... u svakom slucaju znam da imam puno mana ... ali ne znam da ih na brojim ... ima ovde ljudi koji mogu to da urade umesto mene (8

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

N@sh Dy Myst:
neuredan (soba mi je u haosu), dosta se zatvaram u sebe, mada je to vise zbog toga sto nemam s kim da pricam, desava mi se da lazem za neke sitnice(totalno bzvz), misli da to nije mana ali se osecam usamljen, nemam pojma, sad sam i nesto skenjan.... :(
ja imam taj problem (tj... probleme) mnogo lazem oko nepotrebnih stvari.. i posle se pitam zasto?...
i kazu mi da sam autisticna pomalo...

N@sh Dy Myst:

zasto nemas sa kim da pricas, da li je problem u drustvu ili u tebi ?

imam jezik od 100 kilometara i stalno,ali stalno mi se desava da se izlupetam nesto...ali pomocu vec navedenih jezickih mogucnosti se i izvadim tako da niko ko ne zna o cemu se radi ne provali...i zato UVEK ali bas uvek kazem ljudima da mi neglase kad je nesto tajna i to mi se nikad nije dogodilo da izgovorim...

1. moram da spavam dugo, inace sam ceo dan slogirana.
2. kad se razbesnim, umem u trenutku da kazem sve sto ne mislim.
3.LENJOST!!! Uzasno sam lenja, ali to kako kad. Jedan dan mi se stalno seta i ide negde, a nekad ne mogu da ustanem iz kreveta koliko me mrzi 8)

Back