gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
Veci je problem sto vidis ribu u minicu, dekolte i sve ful, a onda pridjes (naravno dobro pod gasom) a ona jos ima mlecne zube![]()
ali prvo im rastu сисе pa tek onda zubi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veci je problem sto vidis ribu u minicu, dekolte i sve ful, a onda pridjes (naravno dobro pod gasom) a ona jos ima mlecne zube![]()
Довла МИЛФ-хантер!

Ne rastu, to se gaji-s`ljubavlju...ali prvo im rastu сисе pa tek onda zubi.

Само се ви смејте Довли, али Довла је много зезнут играч... и Сиг - Довла УВЕК иде преко реда![]()

Ја богами видео неколико... него ја са овог сајта одлутах на сајт Дачије и то конкретно модел Сандероhttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...leage=125000&customerIdsAsString=&tabNumber=2
zadnji kraj prvi put vidim u zivotu.
Јбте Сандеро је 10 000 са фул опремом
Сад ћу баш да погледам за Логан, јесам ли ја живео у незнању све ове године... Па Сиг помиње некакав ред не знам ни ја...Kakvog reda? Zar postoji red?![]()

Па с обзиром да нисам још загледао ни пробао Сандера (ускоро ћу купила једна мамина пријатељица) ДЕЛУЈЕ ми као јефтино... Мислим да Дачија има солидан ауто и да је то заиста повољна цена... Само ми се ето не свиђа то што се чека 3-4 месеца (поставио сам и тему о томе) ал' добро... ипак мислим да је повољно...
Па Сиг помиње некакав ред не знам ни ја...![]()

А у које подручје он спада, има Ј на таблицама? У ј.бачко подручје?![]()

:nono:
Па ако ћемо по таблицама, ја имам своју ''категорију'' и у НСу и то је она категорија што уместо ''нећу'' каже '' 'оћу курaц''pa red, jer broj milf-ovki a da valjaju, bar po mom izboru, je ogranicen
najbolje da se ti drzis svog podrucja po saobracajnim tablicama,
a ja svog.
sad sto je moje vece,
zivot je qrva
p.s. ja sam i internacionalni igrac![]()
Иначе по таблицама ми осим НСа припада и цела држава пошто нема ознаке града, тако да ипак ја имам веће подручје
У том подручју сам најстручнијиА у које подручје он спада, има Ј на таблицама? У ј.бачко подручје?![]()

Можда си хтео рећи ''хара', али ни овако не звучи лошеDovla je clan "ekipe sto kara po cijeloj Evropi"![]()
Ми забијамо главу у ауспух када не желимо да видимо шта удишемоЈел' то беше тамо где људи ставе нос на ауспух кад 'оће да се надишу свежег ваздуха?
Ау, срам ме било!:nono:
![]()
Па ако ћемо по таблицама, ја имам своју ''категорију'' и у НСу и то је она категорија што уместо ''нећу'' каже '' 'оћу курaц''Иначе по таблицама ми осим НСа припада и цела држава пошто нема ознаке града, тако да ипак ја имам веће подручје
![]()

Хммм... није баш да сам разумео шта си хтео да кажешpa to sto nema oznake grada je druga drzava, koja nije pod mojom jurisdikcijom ja pricam o Srbiji, koja ce uskoro postati moja licna prcija kada otkupim miskovica. прћија htedoh reci![]()
дакле рекао си по саобраћајним таблицама... ево мојих...
Ја баш немам таквих искустава... додуше није да сам сретао неке силне људе по НСуsto se tice novosadjanki, IN je da ti se ne javljaju na ulici kad te poznaju, ukoliko se ti njima prvi ne javis.
naime imaju providne noseve, pa cak i kada su stalno dignuti, one uvek gledaju okolo i cesto te skontaju prve, i to se vidi po tome sto te konstantno streljaju pogledom dok im prilazis, ali dok se ti ne javis njoj ona tebi nece. a kada se ti javis, ona ce onako sokirano da se izokrece i bude sva prijatno iznenadjena tvojom pojavom "HEJ cao!! (otkud ti)"![]()
пошто сам чуо да има и неких који не смеју да ми се јаве нити да ме позову
) чак се мени често деси да не приметим некога па ме онда критикују или ми праве сцену... е да... имао сам скоро сцену...
никако да дођем себи... саберем се мало и погледам је у фацу и препознам моју другарицу из средње
лудача је прошла поред мене и рекла ми ''ћао'' и стала да се поздравимо, а ја сам најопуштеније прошао јер сам се нешто замислио, а онда она тако направила сцену и сви се окрећу гледају
snimite što mu na okvirima tablica piše Vr' auto.