gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
tu mu ulazi vazduh za interkuler 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tamo se to nepise jer je necujno "H"...sto da se muceHahahasnimite što mu na okvirima tablica piše Vr' auto.
Vrh auto u pokušaju.![]()

Па Довла користи Вениш, па му је ауто снежно бео!
Хихихи баш сте маштовити али ево... дакле на оквиру пише ВР' АУТО јер се оно Х чује кад се упали ауто![]()
Магленке нема већ неко време јер сам спичио врапца на аутопуту.
А како је овако бео... искрено речено сазнао сам да га је 'талијан прао неким шампоном који има мало воска, мало некаквих додатних чудеса и шта ти ја знам... сада је већ помало матирао тако да ћу на лето да видим да га исполирам јер не вреди овде у Паневу стварно после годину и по две дана свака боја пропадне и на новим колима...![]()
Иначе ово за дубинско прање што Сиг прича... да није то можда са Кирбијем? Чуо сам и ја да има то, али рецимо у Бијељини је то око 25еур до 30![]()

.Ја ћу да то урадим на Ксари, пошто су се седишта за ових 5 година усмрдела... Обичан усисивач не помаже. Само да неђем неку талву перионицу у БГ.
kola koja projure sa 60 tuda pa dignu oblak.Iznutra namažu kokpit i plastične delove nekim mlekom sa silikonom, pa se to sjaji i masno je kad predješ prstima.mozda bi ja trebao da probam. nameravam i ariel automat da probam.
cuo sam za neko dubinsko pranje ovde u NS, kosta oko 4000din. spolja i iznutra auto ti olizu, peru i motor, a iznutra ga naribaju nekom hemijom pa ostave nekoliko sati, posle usisavaju nekim usisivacem od par kilovata koji ima crevo da mos ruku zavuci u njega, i to sto izvlaci je ko blato iz tapacirunga. auto mozes preuzeti recimo sutra popodne ako si ga odneo danas ujutru. dok se osusi. i spolja ga namazu necim jos ne znam sta. moram megana odneti, smrdi na prasinu iznutra izuzetno. nedavno sam mu lupao sedista onako pa sam malko bar to izvukao.
jeeeeste, motor zapravo ima 6t a ostatak jaguara 20t.Ima jedan u KGu. Braon boja. Kaze vlasnik da je sam motor tezak 1280kg.
Скупа мајке јој га (~2000рсд), а некако сам приметио да и нису нешто посебно корисне по маглиpa dovla ispruzi se za maglenku
pa bas sljasti brava ni blizu mat ko moj.
http://www.blic.co.yu/svet.php?id=64709
pa ne znam cime je. znam da moze i kirbijem, ali sumnjam posto sam cuo pricu o tom crevu ciji fi je 10cm i providno je, a kirbi nema to.
pa *** ovde je sve skuplje nego tamo, ovo je metropola.
ali kao sto spomenuh, ne peru ga samo iznutra vec ga i spolja oribaju i isto namazu necim, detaljnije cu se raspitati nekako, moram caletu uzeti pare pa ovih dana da to odradim.
Па обиђи бржеmeni dzibre na prasinu, onako kada bi miris imao boju bila bi siva.
i kad tresnem rukom onako po sedistu, oblak izadje. sada manje jer sam ih vec lupao, ali polako se opet gomila. generalno imamo problem sa prasinom ovde u ovom delu grada zbog јебених gradilista okolo sa kojih vetar odnosi pesak i cement, i unistene ulice koja se isto tako pretvara u prasinu i beogradskihkola koja projure sa 60 tuda pa dignu oblak.
ja tako nekad izadjem pa operem blato sa prozora, i onda uzmem mer glass da oribam stakla. jel mi verujes da ja dok obidjem megan sa time, ono prvo staklo koje sam uglancao, je vec sivo...

Vi sa belim kolima - da li vi možete da se ogledate u svojim farbama?![]()
Zar je tih Pasata bilo uopšte 4х4?Бог те маз'о, па то ко Камаз! То је ко кад лик каже да му Пасат Б2 троши 3л у граду (и то 4х4).