Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја богами видео неколико... него ја са овог сајта одлутах на сајт Дачије и то конкретно модел Сандеро :) Јбте Сандеро је 10 000 са фул опремом :eek: Сад ћу баш да погледам за Логан, јесам ли ја живео у незнању све ове године...
Kakvog reda? Zar postoji red? :lol:
Па Сиг помиње некакав ред не знам ни ја... :)

Па с обзиром да нисам још загледао ни пробао Сандера (ускоро ћу купила једна мамина пријатељица) ДЕЛУЈЕ ми као јефтино... Мислим да Дачија има солидан ауто и да је то заиста повољна цена... Само ми се ето не свиђа то што се чека 3-4 месеца (поставио сам и тему о томе) ал' добро... ипак мислим да је повољно...

Па с обзиром да нисам још загледао ни пробао Сандера (ускоро ћу купила једна мамина пријатељица) ДЕЛУЈЕ ми као јефтино... Мислим да Дачија има солидан ауто и да је то заиста повољна цена... Само ми се ето не свиђа то што се чека 3-4 месеца (поставио сам и тему о томе) ал' добро... ипак мислим да је повољно...

pa znas kak, ja sam sedeo u sanderu na sajmu. deluje modernije malo, tabla je malo kulturnija, stof na sedistima je lep, ali ovo ostalo mi se uopste ne svidja. nema uopste mesta na zadnjem sedistu, a kada sam sedeo na mestu vozaca, pomerao sam i volan i sve, i nikako da se namestim lepo jednostavno nesto mi nije stimalo a nisam shvatio sta tacno. dizajn spolja mi nije lep, unutra je prihatljiv, cini mi se da su neki od materijala koriscenih bolji nego u loganu, a sve u svemu mi je logan kao auto bolji.
e sad ne znam kakvu opremu sve stavljaju u njega ali kontam da na sajmu nebi izlozili onaj osnovni.

pa red, jer broj milf-ovki a da valjaju, bar po mom izboru, je ogranicen :mrgreen:
najbolje da se ti drzis svog podrucja po saobracajnim tablicama,
a ja svog :D.
sad sto je moje vece,
zivot je qrva :mrgreen:

p.s. ja sam i internacionalni igrac :D
Па ако ћемо по таблицама, ја имам своју ''категорију'' и у НСу и то је она категорија што уместо ''нећу'' каже '' 'оћу курaц'' :mrgreen: Иначе по таблицама ми осим НСа припада и цела држава пошто нема ознаке града, тако да ипак ја имам веће подручје :P
А у које подручје он спада, има Ј на таблицама? У ј.бачко подручје?:mrgreen:
У том подручју сам најстручнији :cool:
Dovla je clan "ekipe sto kara po cijeloj Evropi" :lol:
Можда си хтео рећи ''хара', али ни овако не звучи лоше :D
Јел' то беше тамо где људи ставе нос на ауспух кад 'оће да се надишу свежег ваздуха?:mrgreen:
Ау, срам ме било!:thumbdown::cross::aaa::nono::banovati:
Ми забијамо главу у ауспух када не желимо да видимо шта удишемо :D

Па ако ћемо по таблицама, ја имам своју ''категорију'' и у НСу и то је она категорија што уместо ''нећу'' каже '' 'оћу курaц'' :mrgreen: Иначе по таблицама ми осим НСа припада и цела држава пошто нема ознаке града, тако да ипак ја имам веће подручје :P

pa to sto nema oznake grada je druga drzava, koja nije pod mojom jurisdikcijom ja pricam o Srbiji, koja ce uskoro postati moja licna prcija kada otkupim miskovica. прћија htedoh reci :D

sto se tice novosadjanki, IN je da ti se ne javljaju na ulici kad te poznaju, ukoliko se ti njima prvi ne javis.
naime imaju providne noseve, pa cak i kada su stalno dignuti, one uvek gledaju okolo i cesto te skontaju prve, i to se vidi po tome sto te konstantno streljaju pogledom dok im prilazis, ali dok se ti ne javis njoj ona tebi nece. a kada se ti javis, ona ce onako sokirano da se izokrece i bude sva prijatno iznenadjena tvojom pojavom "HEJ cao!! (otkud ti)" :)

pa to sto nema oznake grada je druga drzava, koja nije pod mojom jurisdikcijom ja pricam o Srbiji, koja ce uskoro postati moja licna prcija kada otkupim miskovica. прћија htedoh reci :D
Хммм... није баш да сам разумео шта си хтео да кажеш :lol: дакле рекао си по саобраћајним таблицама... ево мојих...

DSCN1473-1.jpg

Што ће рећи да ја имам целу државу на извол'те :D А пошто из те државе има примерака и у НСу и пошто се ја много ложим на војвођански отегнуту ијекавицу, ја долазим у НС да ти сметам :P

sto se tice novosadjanki, IN je da ti se ne javljaju na ulici kad te poznaju, ukoliko se ti njima prvi ne javis.
naime imaju providne noseve, pa cak i kada su stalno dignuti, one uvek gledaju okolo i cesto te skontaju prve, i to se vidi po tome sto te konstantno streljaju pogledom dok im prilazis, ali dok se ti ne javis njoj ona tebi nece. a kada se ti javis, ona ce onako sokirano da se izokrece i bude sva prijatno iznenadjena tvojom pojavom "HEJ cao!! (otkud ti)" :)
Ја баш немам таквих искустава... додуше није да сам сретао неке силне људе по НСу :D али говорим за локације на којима се крећем... увек ми се сви јављају (ко сме :lol: пошто сам чуо да има и неких који не смеју да ми се јаве нити да ме позову :lol: ) чак се мени често деси да не приметим некога па ме онда критикују или ми праве сцену... е да... имао сам скоро сцену...

Идем ја тако улицом и замислио се и одједном нека вриска, али и даље не обраћам пажњу, кад одједном чујем ''Добро добро Владимире К.... само се ти прави блесав, али ово дете ћеш признати и плаћаћеш за њега дебелу алиментацију, има све у животу да ти узмем зато што си тако јадан према мени...'', ја се окрећем кад оно трудна девојка се обраћа мени, а ја :eek: никако да дођем себи... саберем се мало и погледам је у фацу и препознам моју другарицу из средње :lol: лудача је прошла поред мене и рекла ми ''ћао'' и стала да се поздравимо, а ја сам најопуштеније прошао јер сам се нешто замислио, а онда она тако направила сцену и сви се окрећу гледају :D и што је највећи фазон то је било близу факса за време паузе и доста људи у ближој околини ме зна на неки начин... шоу... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back