vd
Domaćin
- Poruka
- 3.147
pa umesto 22x manji napon, dobio bi 22x veci napon?
naravno
samo je pitanje posle koliko vremena bi se pojavio i
odgovarajući oblak dima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa umesto 22x manji napon, dobio bi 22x veci napon?

naravno
samo je pitanje posle koliko vremena bi se pojavio i
odgovarajući oblak dima![]()
e ako je teoreCki ondakdobro to je vec do materijala. teorecki razmatram.
To sam i hteo reći.
i trafo će raditi
ali samo pri odgovarajućim naponima i "strujama"

Nekako mi se podrazumeva da se ni primar ni sekundar ne opterecuju vecom strujom nego sto namotaj moze da izdrzi, ali ako je varijanta bez toga(da se na to ne pazi) onda ni "normalno" povezivanje ne moze uvek da se veze u svakom slucaju. Opet ce izgoreti trafo...To sam i hteo reći.
Diskusija je bila na temu da li se može uvek u svakom slučaju obrnuti trafo.
Сад сам мало читао "Лексикон ЈУ митологије" - што тамо свачега има!![]()
Golf II 1.6d 180km\h na nizbrdici kod bubnja, branik uz branik sa golfom II gti (keve mi)

Пре неки дан гарим ја Аудија да видим колико може... и тако ја идем 200. 210. 220. 230 кад погледам случајно у ретровизор кад видим неко ми блица да се склоним... ја се склоним у десну траку кад оно поред мене ладњака пролази Голф 2... ишао је 250 гарант![]()

Dobar si, dobar.
Golf 2 1.6D maksimalno može 138 na sat.
Golf 2 1.6 GTD sa 70 konja nov iz fabrike može 158.
Benzinac 1.6 ima maksimalnu brzinu od 169.
2.0 GTI 16V posle '86-te je imala 139 konja i maksimalnih - 200 kmh!
Ogromne su to brzine bile za to vreme, tu klasu i tako ćoškaste i neaerodinamične automobile.
Čekam Superbirda da potvrdi ili izmeni par km gore-dole.

Пре неки дан гарим ја Аудија да видим колико може... и тако ја идем 200. 210. 220. 230 кад погледам случајно у ретровизор кад видим неко ми блица да се склоним... ја се склоним у десну траку кад оно поред мене ладњака пролази Голф 2... ишао је 250 гарант![]()
с тим што не знам да ли је буџен или је неки фабрички мутант
Има мој комшија једног и каже ма иде као ТД одрао бих тебе са Бравом и зове ме да се као тркамо у једној улици на неких 300-400м... и ја све нећу нећу и он као па 'ајде бар да се провозам с тобом некад пошто причају људи да си луд за воланом... провозамо се ми, а ја онако сав успорен и лаганица... и он се још више напржио као 'ајде 'ајде да се тркамо... и мени пукне филм и реко' 'ајде али за добру опкладу... и ментол ми обећа да ће ми средити излазак са његовом сестром ако га победим, а ја му обећао своја кола...

neko mi skinu znak opela na gepeku. Ne logo, no onaj sto pishe OPEL.
pa de da nadjem sad taj znak BRE? kaki cigani. to je isto kad sam isao po otpadima i trazio logo opela za haubu. I svi kukaju da im treba kad prodaju haubu. Mislim, covek slupa kola i nadje haubu na otpadu i bole njega uvo da l ima logo ili nema.

znas kad bi se ja sklonio golfu![]()