Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sam i hteo reći.
Diskusija je bila na temu da li se može uvek u svakom slučaju obrnuti trafo.
Nekako mi se podrazumeva da se ni primar ni sekundar ne opterecuju vecom strujom nego sto namotaj moze da izdrzi, ali ako je varijanta bez toga(da se na to ne pazi) onda ni "normalno" povezivanje ne moze uvek da se veze u svakom slucaju. Opet ce izgoreti trafo...
p.s.
U onom tvom primeru ako vezes 10 AC na ulaz dobices 220AC na izlazu;)

Пре неки дан гарим ја Аудија да видим колико може... и тако ја идем 200. 210. 220. 230 кад погледам случајно у ретровизор кад видим неко ми блица да се склоним... ја се склоним у десну траку кад оно поред мене ладњака пролази Голф 2... ишао је 250 гарант :roll:

Пре неки дан гарим ја Аудија да видим колико може... и тако ја идем 200. 210. 220. 230 кад погледам случајно у ретровизор кад видим неко ми блица да се склоним... ја се склоним у десну траку кад оно поред мене ладњака пролази Голф 2... ишао је 250 гарант :roll:

pa dosta moze za 115ks.

Dobar si, dobar. :D
:hahaha::hahaha::rotf:

Golf 2 1.6D maksimalno može 138 na sat.
Golf 2 1.6 GTD sa 70 konja nov iz fabrike može 158.
Benzinac 1.6 ima maksimalnu brzinu od 169.
1.8 GTI 16V posle '86-te je imala 139 konja i maksimalnih - 208 kmh!

Ogromne su to brzine bile za to vreme, tu klasu i tako ćoškaste i neaerodinamične automobile.
edit: Korektovano od strane Superbirda. :D

Poslednja izmena:
Dobar si, dobar. :D
:hahaha::hahaha::rotf:

Golf 2 1.6D maksimalno može 138 na sat.
Golf 2 1.6 GTD sa 70 konja nov iz fabrike može 158.
Benzinac 1.6 ima maksimalnu brzinu od 169.
2.0 GTI 16V posle '86-te je imala 139 konja i maksimalnih - 200 kmh!

Ogromne su to brzine bile za to vreme, tu klasu i tako ćoškaste i neaerodinamične automobile.
Čekam Superbirda da potvrdi ili izmeni par km gore-dole.

:lol:

Ovako napamet, 148 ide 1600 dizel, a koliko ja znam nema 2.0 u dvojci, vec 1.8 16v GTI i on ide 208 km/h. ;)

edit: 200 ide "ustrojeni" GTI (katalizator, 130 ks), GTD ide 160 ili 169 km/h, zavisno od toga da li je sa 70 ili 80 ks.

Poslednja izmena:

Људи... шалио сам се... где бре, па не може Ауди преко 200 :)

Најбржи Голфови које сам ја видео су били 1,6ТД ишао је око 160 на аутопуту, а и да нисам видео мој Пасат 1,6ТД је могао да иде ту негде мало јаче од 150...

И не знам да ли се сећате оне приче када ме је обишао Голф 1 са петоро људи и ишао је брже од 170? Причао сам то овде још док сам Корсу возио... ишао сам 170 на неком магистралном путу и поред мене пролази Голф 1 најопуштеније :eek: с тим што не знам да ли је буџен или је неки фабрички мутант :)

А ова варијанта 1,6д иде 180 :lol: Има мој комшија једног и каже ма иде као ТД одрао бих тебе са Бравом и зове ме да се као тркамо у једној улици на неких 300-400м... и ја све нећу нећу и он као па 'ајде бар да се провозам с тобом некад пошто причају људи да си луд за воланом... провозамо се ми, а ја онако сав успорен и лаганица... и он се још више напржио као 'ајде 'ајде да се тркамо... и мени пукне филм и реко' 'ајде али за добру опкладу... и ментол ми обећа да ће ми средити излазак са његовом сестром ако га победим, а ја му обећао своја кола... :D Тада је први пут схватио у животу да постоје јачи мотори од Голфових и некако рекло би се да се разочарао у живот :D

neko mi skinu znak opela na gepeku. Ne logo, no onaj sto pishe OPEL.

pa de da nadjem sad taj znak BRE? kaki cigani. to je isto kad sam isao po otpadima i trazio logo opela za haubu. I svi kukaju da im treba kad prodaju haubu. Mislim, covek slupa kola i nadje haubu na otpadu i bole njega uvo da l ima logo ili nema.

Имам ја тај знак ди пише Опел, само је са Вектре 1. Скинуо са шчуканог гепека који је остао кад је исељен ауто-отпад са Бежанијске косе. Ваљда је исти к'о на Кадету.

znas kad bi se ja sklonio golfu :lol:

neko mi skinu znak opela na gepeku. Ne logo, no onaj sto pishe OPEL.

pa de da nadjem sad taj znak BRE? kaki cigani. to je isto kad sam isao po otpadima i trazio logo opela za haubu. I svi kukaju da im treba kad prodaju haubu. Mislim, covek slupa kola i nadje haubu na otpadu i bole njega uvo da l ima logo ili nema.

Pa eto vidis da tebe nervira to sto nema znaka nazad, verovatno i druge nervira kad nema na haubi :lol:

Vidi sa nekim ko je tjuning-stajlingovao Suzu, ima takvih dosta, a oni uglavnom skidaju sve znacke sa auta...

znas kad bi se ja sklonio golfu :lol:

Ovom u Golfu nije frka ako mu se ti ne sklonis, ali tebi moze biti itekako frka ako ti se ne skloni produvali Golf koji taljiga 70 ;)

Inace, primetio sam da je mladjim vozacima najveci merak da oderu Golfa dizela i da se posle hvale time... To sto je to odradjeno recimo Puntom HGT, to nema veze... :roll: Kompleksi rade samo tako, vi ne mozete da pojmite koliko ljudi me je zvalo na crtu (ej, vozim 1600D bre!), jer eto, valjda ne moze da im se digne drugacije... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back