Ко више ужива у сексу? Жене или мушкарци?

to se i dešava prvih nekoliko puta,.. žena time zavodi,.. kao sa njom si extra,.. tj.. njoj je sa tobom extra,.. ima to smisla (u početku),.. a da li je dobra glumica .. pa ako je navežbala :rotf:
apsolutno ne podržavam
Vidi, pre bih živela sasvim bez seksa. Zašto bih uopšte imala sex?
Bilo je godina kada ga nisam imala. I ništa mi nije falilo (osim q hehe)
Ako mi pored nekoga nije dobro nema šta tu da glumim, nešto extra.. ne mogu da verujem da su neki na tako niskom stupnju razvoja.

Ako mi sa jednim nije dobro, ustanem i kažem e ovo nema smisla, obučem se i odem. Ako bi tako bilo sa drugim, trećim, četvrtim, onda bih razmislila da se povučem iz cele te priče. Srećom, nije došlo do toga.
Ma nema šanse da dođe to toga.
Ne mogu svi biti toliko loši da se skroz povučeš, a i falilo bi ti znaš šta. 😊

apsolutno ne podržavam
Vidi, pre bih živela sasvim bez seksa. Zašto bih uopšte imala sex?
Bilo je godina kada ga nisam imala. I ništa mi nije falilo (osim q hehe)
Ako mi pored nekoga nije dobro nema šta tu da glumim, nešto extra.. ne mogu da verujem da su neki na tako niskom stupnju razvoja.
Muškima Bog dao da mogu da uživaju, lako i lagodno,.. sa skoro svakom,..
.. Nije tema,.. ali muškima je seks i pola zdravlja,. (srce, prostata,.. ). a za žene ne znam,..
A za žene nije bio tako darežljiv,..

.. Nije tema,.. ali muškima je seks i pola zdravlja,. (srce, prostata,.. ). a za žene ne znam,..
E
Baš stoga što mogu lakše da uživaju sa raznim ženama i nije osećaj tako jak.
Žena prima muškarca u sebe i jako se razlikuje tay percepcija tela u zavisnosti ko je u pitanju. Zato je i jači doživljaj kada ga ima. Predavanje sebe nosi uzbuđenje sa sobom..
Ali sex je i za žene zdrav, kako ne, ginekolozi preporučuju. JEndom mi je jedna cista na jajniku tako nestala, tj pukla baš od sexa, kako mi je ginekolog i rekao da će. "samo malo jaće" hehe.
Darežljiv je, kako ne, samo na drugi način.

Kako misliš da nije i za žene više od pola zdravlja, kad sva istraživanja pokazuju samo blagodati koliko je seks dobar za ženu, njeno tijelo, um i zdravlje u cjelini?

E
Žena prima muškarca u sebe i jako se razlikuje tay percepcija tela u zavisnosti ko je u pitanju. Zato je i jači doživljaj kada ga ima. Predavanje sebe nosi uzbuđenje sa sobom..

Ali sex je i za žene zdrav, kako ne, ginekolozi preporučuju. JEndom mi je jedna cista na jajniku tako nestala, tj pukla baš od sexa, kako mi je ginekolog i rekao da će. "samo malo jaće" hehe.
Ma naravno da je zdrav.
Bilo bi bezveze da nije.

E
Eee, ja za žene napišem lepo "Ne znam".. tako sam i napisao,..
A, kod žena znam da prepoznam intezitet ekstaze i nema tu uopštenog zaključka.
razne žene, različit intezitet ( broj ) ekstaza,..

Ako mi sa jednim nije dobro, ustanem i kažem e ovo nema smisla, obučem se i odem. Ako bi tako bilo sa drugim, trećim, četvrtim, onda bih razmislila da se povučem iz cele te priče. Srećom, nije došlo do toga.
:think:

baš si sebična,.. a ako je njemu (njima, nama) dobro,.. onda ima smisla,.. kaj ne ? :rotf:

:think:

baš si sebična,.. a ako je njemu (njima, nama) dobro,.. onda ima smisla,.. kaj ne ? :rotf:
Sex je aktivnost dvoje, mislim najmanje dvoje ;)
Ako želi da se olakša može i bez mene...

p.s. naravno da kada se volim sa nekim pristup je sasvim drugačiji. Mogu naravno da budem sa njim i ako mi nekad nije do toga, ali to je sasvim druga kategorija odnosa.

E
skoro ja okrpio ovu svoju onako dubinski, krcnula joj *****, moglo bi se reci da sam vaginoprakticar, nesto poput kiroprakticara <333

Back