Ко су "Жене"?

Al si nesto brzo odgovorio na ovaj post,mnogo brze nego na druge aaxaxaxxaxaxaxa.Jasno je kao dan da imas kompleks od svake osobe koja je intelektualnija od tebe.Ti u mom drustvu bi se tek smorio oko mene su sve umni ljudi ti bi se tu smorio kao seljober u Becu.Drzi se ti ulice to je tvoj maksimum

Смаралитички, а ви, интелектуалци, о чему разговарате кад се састанете? Да не питам, о чему смарате?

Је л' о женама?

Сигурно причате међусобно оно горе што си написао.

А после се чудите што жене виђате само на екранима лап топа и мобитела.

Смаралитички, а ви, интелектуалци, о чему разговарате кад се састанете? Да не питам, о чему смарате?

Је л' о женама?

Сигурно причате међусобно оно горе што си написао.

А после се чудите што жене виђате само на екранима лап топа и мобитела.

Lijeci komplekse,radi na sebi malo,jer kompleksi vec debelo rade na tebi

Nisi svjesna realnosti odnosa.Zene su emotivna i iracionalna bica,logicno da ne mogu da budu samokriticne.Nije problem nekoga sto ima odredjeni stav prema nekom vec sto prema nekom postupa na odredjeni nacin.Ako je mislim da je neko nekulturan ne znaci da ce ja nekulturno da se ophodim prema toj osobi,ili ako imam neki stav o zeni koji npr neko moze ocijeniti kao retrogradan itd to ne znaci da cu prema takvoj osobi da se ponasam retrogradno i sovinisticki.Ali ako joj kazem neke brutalne cinjenice koje ta osoba ne moze da podnese,ne govorim to zbog toga sto zelim da je ponizim ili da je razljutim vec radim to zbog njenog progresa a i svoga ja sam prvo samokritican prema sebi,kljuc je progres.Poltronski stav nije opcija,neko moze imati poltronski stav prema zeni a posle se ponasati prema njoj kao najgori sovinista.Sovinizam se ogleda uvijek u djelima.Zena svaki stav koji joj se ne svidja moze reci ovaj me mrzi ili sovinista je al tako i dijete se ponasa ucitelj me mrzi.Ili ako kazes bilo sta protiv globalista,oni ce odma reci da si ekstreman,logicno kada ne zele savjet a sve iracionalno tumace kao i zene

sve su razlicite - zato kazem "nadjes onu" i uzivas u ringispilu :D

Po formi je 90 posto zena razlicito medju pagankama,sustina je ista idu iracionalno kroz zivot i kao magnet za lose sile.Razlika je u mjestu,rodjenja, pripadnosti nekom narodu,u odjevanju u boji kose u sminci itd al to su razlike u formi to je nebitno.A mnogi muskarci preko toga ne vide zato je Djavolu uvijek najlakse da preko nesvjesne i naivne zene prenosi negativnu energiju i pokvarene misli u muskaraca.Zene su tu izmanipulisane od Djavola nisu ni svjesne.Bog djeluje dobrim silama na covjeka direktno.A Djavo na ljude djeluje indirektno znaci preko predmeta i stvari ali i preko ljudi konkretno preko zena.Zena jace provodi takve energije nego bilo koji kamen poput topaza,ametista itd koji se koriste u te svrhe ili bolje nego bilo koje drvo koje pagani koriste.

Nikada zena ne kvari muskarca,jer ne radi to svjesno.Vec je Djavo koristi kao krpu ili predmet preko kojeg utice na muskarca navuce ga na malodusnost lijenost itd,a ona to u svojoj glavi dozivljava kao nesto dobro i super.Nisu te zene krive koliko su slabe pred uticajem tih sila

Ma koga briga jesam li ti zabavan ili ne, nisam tu da bih te zabavljao.A logicno da imas kompleks od lika koji je 100 puta elokventniji od tebe i umniji jel moji postovi i tvoji su 2 svijeta.Moji postovi su postovi jedne kulturne i obrazovane osobe.A tvoji postovi su postovi neobrazovane osobe sa ulice koja eto pokusava nesto pametno da kaze al ne ide joj.Ja sam intelektualac a ti to nisi,logicno da te smaram kada nisi intelektualac,niti ces to ikada biti.To se vidi iz tvojih postova.
Zanimljivo da ovo kaže osoba koja ne zna razliku između jer i je l’, a pritom ni to da se posle znakova interpunkcije koristi razmak. Sportski pozdrav elokventni čoveče!

Лечим, Смаралитички, лечим.

Чет са тобом за мене има терапеутско дејство.

Ја, чим тебе прочитам, схватим да сам нормалан и захваљујем лично Исусу Христу на томе.

Ti si prosjecan i ogranicen.To i sam potvrdjujes moje rijeci.Sama rijec normalan znaci da neko razmislja u okviru normi.A norma je pravilo i ogranicenje u prevodu prosjecan.Bog ne pravi covjeka normalnim vec nadprosjecnim a nadprosjecan nije normalan.Bog zeli da budes nadprosjecan ne normalan.Normalnost odredjuje covjek -covjeku otuda i kompeks,zavisti itd.Svaka uspjesna jedinka na ovom svijetu nebitno u kojoj bransi,koja je dosla do nekih visina i svoje potencijale iskoristila vise nego ostali ljudi,je potpuno nenormalna osoba,ne moze biti normalna.Da li mislis da je najbolji naucnik,privrednik,sportista,knjzevnik normalna osoba.Koristis rijec cije sustinsko znacenje ne znas,normalan je covjek ogranicen,udaljen od Boga na koga se pozivas

Poslednja izmena:
Ti si prosjecan i ogranicen.To i sam potvrdjujes moje rijeci.Sama rijec normalan znaci da neko razmislja u okviru normi.A norma je pravilo i ogranicenje u prevodu prosjecan.Bog ne pravi covjeka normalnim vec nadprosjecnim a nadprosjecan nije normalan.Bog zeli da budes nadprosjecan ne normalan.Normalnost odredjuje covjek -covjeku otuda i kompeks,zavisti itd.Svaka uspjesna jedinka na ovom svijetu nebitno u kojoj bransi,koja je dosla do nekih visina i svoje potencijale iskoristila vise nego ostali ljudi,je potpuno nenormalna osoba,ne moze biti normalna.Jel mislis da je najbolji naucnik,privrednik,sportista,knjzevnik normalna osoba.Koristis rijec cije sustinsko znacenje ne znas,normalan je covjek ogranicen,udaljen od Boga na koga se pozivas

Настави Смаралитички. Ово је баш занимљиво. Бог жели да будем натпросечан? То је заиста лепо (лијепо). Како се каже натпросечан на хебрејском? А на француском?

Можеш ли још да нам пишеш о овим темама? Посебно о томе како Ђаво (Враг) преко несвесне и наивне жене преноси негативну енергију на мушкарц.

Настави Смаралитички. Ово је баш занимљиво. Бог жели да будем натпросечан? То је заиста лепо (лијепо). Како се каже натпросечан на хебрејском? А на француском?

Можеш ли још да нам пишеш о овим темама? Посебно о томе како Ђаво (Враг) преко несвесне и наивне жене преноси негативну енергију на мушкарц.

Exceptionnel a moze znaciti i izuzetan a na hebrejskom se kaze meule ali nemam hebrejsku tastaturu a morao bi i apostrof da koristim.Da naucis nesto.

Ma zene su nesto najbolje :D :heart:
nadjes onu pravu - i uzivas u paklu i raju istovremeno :D

Ne treba biti zavistan od niceg sem od smisla.Jedina zdrava zavist je zavist od smisla to je i poenta zivota.Zavist od zena je najgora zavist jer pijan ili dopingovan muskarac nikada ne moze biti tako destruktivan kao zaljubljen muskarac.Zaljubljenost je jako opasno stanje po muskarca to je hod po trnju.Duhovne lose sile koje mogu da zavladaju zaljubljenim muskarcem mnogo su razornije nego bilo sta drugo,a zaljubljenost se cesto i pretvara u opsesiju.Zaljubljenost je predvorje opsesije

Ne treba biti zavistan od niceg sem od smisla.Jedina zdrava zavist je zavist od smisla to je i poenta zivota.Zavist od zena je najgora zavist jer pijan ili dopingovan muskarac nikada ne moze biti tako destruktivan kao zaljubljen muskarac.Zaljubljenost je jako opasno stanje po muskarca to je hod po trnju.Duhovne lose sile koje mogu da zavladaju zaljubljenim muskarcem mnogo su razornije nego bilo sta drugo,a zaljubljenost se cesto i pretvara u opsesiju.Zaljubljenost je predvorje opsesije
Kapisoda izadji napolje.

Zene su bica koja su najbolji provodnik djavolskih sila na druge ljude osim ako nisu odrasle u jakom duhu hriscanstva i iskreno vjeruju u Boga.A danas su zene vecinom otudjene od Boga,tako da su provodnik djavoljih sila.Sve u cemu mogu da nadju djavola ih podsvjesno privlaci.To najbolje moze se vidjeti po filmovima koje vole itd.Kod mnogih zena zapada npr najvise je popularan film 50 nijansi sive, paganski film samo sto mnoge toga nisu svjesne koje ga gledaju itd

E ako je zena pod bozjim uticajem to je vec druga prica,ali ako se zena ne vaspita u porodici takvoj i prepusti se sama sebi uvijek ce biti provodnik djavoljih sila,ne kazem da zena to svjesno radi,mnoge nisu ni svjesne toga.

Nista negativne energije i djavolju losu energiju na druge ljude ne prenosi kao zena,ni film koji je los,ni cigareta ni kocka itd.Zene bi trebale zato da se okrecu Hristu Bogu,mnoge one toga nisu svjesne,a kada bi im to neko ukazao pocele bi da se smiju na takvo nesto.Posebno ako vidite muskarca u slici koja je paganskog karaktera to moze biti slika koja djeluje uzasno al duplo uzasnije djeluje kada je zena u slici paganskog karaktera.A mnoge zene i vole tetovaze morbidne,mnogo morbidnije od muskaraca

Ovo nije kritika zena,vec savjet da se vrate Hristu Bogu i sacuvaju od losih Sila,koje nesvjesno privlace kao magnet.Zene imaju nevidjenu energetsku moc jer privlace sile,a da nisu toga ni svjesne.Muskarac ce zbog zene hipnotisan njom uraditi gore stvari nego zbog kocke i poroka,to je jedno pagansko stanje duha otudjeno od Hrista Boga.Sve ovo ne vazi za hrisacanke prave koje su citale Bibliju i znaju kako duhovno zdravlje se cuva

A ti si kao neki hriscanin? Ne lupetaj bre

Back