Ко су "Жене"?

Zene su bica koja su najbolji provodnik djavolskih sila na druge ljude osim ako nisu odrasle u jakom duhu hriscanstva i iskreno vjeruju u Boga.A danas su zene vecinom otudjene od Boga,tako da su provodnik djavoljih sila.Sve u cemu mogu da nadju djavola ih podsvjesno privlaci.To najbolje moze se vidjeti po filmovima koje vole itd.Kod mnogih zena zapada npr najvise je popularan film 50 nijansi sive, paganski film samo sto mnoge toga nisu svjesne koje ga gledaju itd

E ako je zena pod bozjim uticajem to je vec druga prica,ali ako se zena ne vaspita u porodici takvoj i prepusti se sama sebi uvijek ce biti provodnik djavoljih sila,ne kazem da zena to svjesno radi,mnoge nisu ni svjesne toga.

Nista negativne energije i djavolju losu energiju na druge ljude ne prenosi kao zena,ni film koji je los,ni cigareta ni kocka itd.Zene bi trebale zato da se okrecu Hristu Bogu,mnoge one toga nisu svjesne,a kada bi im to neko ukazao pocele bi da se smiju na takvo nesto.Posebno ako vidite muskarca u slici koja je paganskog karaktera to moze biti slika koja djeluje uzasno al duplo uzasnije djeluje kada je zena u slici paganskog karaktera.A mnoge zene i vole tetovaze morbidne,mnogo morbidnije od muskaraca

Ovo nije kritika zena,vec savjet da se vrate Hristu Bogu i sacuvaju od losih Sila,koje nesvjesno privlace kao magnet.Zene imaju nevidjenu energetsku moc jer privlace sile,a da nisu toga ni svjesne.Muskarac ce zbog zene hipnotisan njom uraditi gore stvari nego zbog kocke i poroka,to je jedno pagansko stanje duha otudjeno od Hrista Boga.Sve ovo ne vazi za hrisacanke prave koje su citale Bibliju i znaju kako duhovno zdravlje se cuva

Кад видим овакав неки фанатизам фарисејски дође ми да обришем тему коју сам отворио ал јбг нема та опција

Кад видим овакав неки фанатизам фарисејски дође ми да обришем тему коју сам отворио ал јбг нема та опција

Sva misterija o musko - zenskim odnosima nestaje nakon mojih postova o tome na raznim temama ali i uopsteno o zenama kao na ovoj temi.A svaki moj post o zenama nije mrziteljski niti je kritika vec samo ljekovita pomoc njima.Ono sto milioni casopisa i tv emisija i knjiga nisu uspjeli da otkriju ,ja jesam.

Sva misterija o musko - zenskim odnosima nestaje nakon mojih postova o tome na raznim temama ali i uopsteno o zenama kao na ovoj temi.A svaki moj post o zenama nije mrziteljski niti je kritika vec samo ljekovita pomoc njima.Ono sto milioni casopisa i tv emisija i knjiga nisu uspjeli da otkriju ,ja jesam.

Смаралитички, свака част.

Оно што мушкарци нису успели да разумеју већ пет милиона година (или шест хиљада година, зависи како ко тумачи), ти си рашчивијао у неколико форумашких тема. Открио си шта је то жена!!! Онако...суштински.

А да при том, ни једну жену никада ниси истински ни упознао.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Смаралитички, свака част.

Оно што мушкарци нису успели да разумеју већ пет милиона година (или шест хиљада година, зависи како ко тумачи), ти си рашчивијао у неколико форумашких тема. Открио си шта је то жена!!! Онако...суштински.

А да при том, ни једну жену никада ниси истински ни упознао.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ja poznajem sve zene, i znam njihov bioloski automatizam koji kriju iza milion formi a u vecini slucajeva ga nisu ni svjesne.Pa i jedna forumasica kada sam kometarisao kako funkcionise zenski automatizam bioloski nije se na taj moj post smijala niti podrzavala.Samo je rekla da joj taj automatizam zenski djeluje uzasno i da ona odbija da vjeruje u to,da su zene biolokski automatizovane.Time je samo potvrdila da ne zeli da prihvati istinu i da kao svaka zena voli da zivi u lazi.Ne zele da se mijenaju jer nemaju snage za to a bilo bi i nemoguce bioloski determinizam mijenajti to bi bilo nasilje nad prirodom,kao kada mijenajas boju ociju operativno neprirodno je

Slabost zene nije njena fizicka konstitucija vec njen nedostatak samkontrole u stresnim situacijama

Razlike izmedju muskaraca i zena

1.Muskarci su logicno-racionalna bica.Zene su emotivna i iracionalna bica

2.Muskarci imaju sposobnost samokontrole a zene nemaju sposobnost samokontrole

3.Zene se razmnozavaju sa muskarcima koje postuju,a muskarci se razmnozavaju sa zenama koje ga privlace

4.Muskarac po prirodi je poligamno bice a zena ce biti samo poligamna ako zivi pored muskarca kojeg ne postuje

5.Snaga zene u je institktu zastite potomstva a slabijim polom je cini sklonost ka drami i histeriji u teskim situacijama zivotnim nemaju samokontrolu.Muskarac ima samomontrolu i to ga cini muskarcem a ako to nema odmah ce mu i obican svijet reci ponasas se kao neka zena.

6.Zene mrze slabe muskarce koji nisu ratnici i nemaju poriv ka osvajanju to im je bioloski usadjeno i nemaju nikakvu empatiju prema muskarcu koji je slab,nebitno da li je zao ili dobar lik samo da je jak.Muskarac ima empatiju prema zeni zato sto je gleda kao slabije bice koje treba da zastiti a stitie i volite nesto sto nije iznad vas

7.Zene koje nikada nisu prevarile muskarca nisu to uradile jer ga postuju i dive mu se zbog postugnuca u zivotu i cute mu kao zalivene cijeli zivot ,a ako ga ne postuju pravice mu od zivota pakao.Sve zene ovoga svijeta bi se razmonzavale sa likom kao sto je Putin ili nekada Tito to im je bioloski da se sa najacim razmnozavaju.Nijedan muskarac na ovoj planeti zemlji ne bi vodio ljubav sa Angelom Merkel obicna baba iako je mocna zena bila i za postovanje.Muskarci traze zenu koju vole i koju mogu da zastite.

8.Zene brak gledaju kao vrijednost a muskarci kao obavezu.Muskarac moze biti i za vanbracnu vezu.Zena zeli da bude postovana,mnoge zene danas imaju na desetine pastuva jer su bioloski ojadjene nemaju muskarca pravog kraj sebe kojeg postuju.Zena ce prevariti i najbogatijeg i naljepseg i najludjeg muskarca ali nikada najpostovanijeg muskarca koji je svojim radom i znojem zaradio postovanje drugih muskaraca

9.Muskarcu je zena samo ljubav ili pozuda.Muskarac je zeni uvijek vrijednost a nikada ljubav

10.Muskarac u zivotu trazi smisao a zena srecu.Muskarac ne treba da bude srecan.Zena nikada nece voditi smislen zivot.

11.Zena sto mijenja vise partnera sve je nezadovoljnija jer bioloski podsvjesno nije nasla muskarca kojeg postuje a muskarac kada ima more zena on tako podize svoju vrijednost kod zena.Zene su bioloski automatizovane da prije u krevet odu sa muskarcem koji je prije nje spavao sa vecim brojem zena nego sa onim koji je imao jednu ili dvije,takodje zene mrze i nevine muskarce,to im je bioloski ne uci ih bi drustvo ni roditelji da misle tako,ne pitaju se nista,one su bioloski automatizovane

Poslednja izmena:
Ne znam zašto mi pade na pamet da ovo pljuckate po ženama iz svoja četiri zida gde ste sami i jedini i najpametniji. Znači, kiselo grožđe.
Јбг истина боли, а то што чињеницу видиш као пљуцкање то је твој проблем и твоје перцепције онога што сам написао. Чињеница је да сте јако, јаако манипулативне и да нисте константа по питању мишљења и става о било чему и било коме.

Далеко више поседују нарцистичких црта личности од мушкараца. Увек желе да им се нешто да, да нешто добију, да им се пружи пажња, љуте се ако то не добију, љубоморне су на друге жене а и на мушкарце. Увек се експонирају физичким изгледом, само се нешто пуће на сликама. Далеко чешће раде пластичне операције од мушкараца. Који мушкарац на плажи показује целу голу гузу (тј. гузу са тангама), то је екстремна реткост али код жена је јако често. Замислите мушкарца да се пући, да се намешта на сликама, и да је истовремено у танга гаћицама, и да тражи материјално од партнерке, како би то изгледало.

Back