andjelijaa
Iskusan
- Poruka
- 6.353
ako te do sada nije ubila, ne sekiraj seО фак..од сад пијем само лименке швепса које искључиво ја отварам.
ima svalera
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako te do sada nije ubila, ne sekiraj seО фак..од сад пијем само лименке швепса које искључиво ја отварам.
Нек има. Битно да ми је сваки дан скуван ручак, опрано радно одело...ako te do sada nije ubila, ne sekiraj se
ima svalera
definitivno sada podrzavam @ivan_andjНек има. Битно да ми је сваки дан скуван ручак, опрано радно одело...
ju pogresna temadefinitivno sada podrzavam @ivan_andj
ju pogresna tema
Џак кромпира, клада...nema smisla, sve teme su iste i u svakoj je zena negativac
... nemam kom.Џак кромпира, клада...
negde moja krajnja ideja je da bi muskarci trebalo da nam plate, kad vec trpimo.Шта раде жене које више не желе секс, али га издрже да се не наруши мир у кући?
реците свом партнеру или само наставите даље?
negde moja krajnja ideja je da bi muskarci trebalo da nam plate, kad vec trpimo.
odlepljujemo od srece.Већ ионако добијате у чврстој валути, не будите незахвалне.
a hvala bogu mnogo vas jeNađu drugu budalu !
Ali nje uzročno posledično kao kod vasa hvala bogu mnogo vas je
mi uglavnom nemamo posledice,nekako ceo svet ide u nasu koristAli nje uzročno posledično kao kod vas
Uf otkrila si toplu vodu najstariji zanatnegde moja krajnja ideja je da bi muskarci trebalo da nam plate, kad vec trpimo.
nisam na to mislila sirovino!Uf otkrila si toplu vodu najstariji zanat
Xaxaxa nije sija nego vratnisam na to mislila sirovino!
kola, stan ..