Mozda zvuci nastrano ali ipak odgovorite da li i ko vas pali najvise na ovom forumu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Robinzon Kruso:Cik pogodite ko, pa naravno da je ona......cestitamooooo!
Princeza na poslu:Naravno da iz mozga sve proistice. Ali samo kod onih koji imaju mozga... Logicno. Mnogi tipovi razmisljaju K* (ne smem da psujem ja sam fina Princeza), nazalost. Volim intelektualne izazove. I jaka sam na recima i sa njim jer vezbam. A i zaboga ja sam ex-novinar, ex-student knjizevnosti i pisem celog svog zivota. "Reci jesu moje igracke, cakle mi se u glavi kao oni sareni staklici kalidoskopa i svaki put mi je druga slika pred ocima kad zazmurim..." ovo sam, naravno, prepisala, jer je prelepo receno i tacno me opisuje!
Sta vas pali kod devojaka na forumu?
Robinzon Kruso:Pa DON nebrini kad neko ima veliko srce, prihvatice nas dvojicu a micemo vec da se dogovorimo...
Gazdarica:Jel' me netko trazio...???
DON:Sreco,SVE to sto si navela sam i ja,i ne EX! Osim jednog! Ex-novinar! E da to nisi pomenula,mogli bi se recima igrati do zore,ovako,nikako!Ovo jeste jedna vrsta igre,ali sa novinarima,pa bili oni EX ili ne,ni pod tackom razno.
A da,nisam ni studirao knjizevnost,zavrsio sam nesto drugo a bavim se sasvim trecim pozivom.
Princeza na poslu:Gazdarica:Jel' me netko trazio...???
Draga, imas neke udvarace ovde... Da popune upitnik i obave neke psihofizicke testove. Ako ti treba pomoc, kod odabiranja i testiranja zovi me. Volela bih da ih vidim u triko majicama.
Princeza na poslu:DON:Sreco,SVE to sto si navela sam i ja,i ne EX! Osim jednog! Ex-novinar! E da to nisi pomenula,mogli bi se recima igrati do zore,ovako,nikako!Ovo jeste jedna vrsta igre,ali sa novinarima,pa bili oni EX ili ne,ni pod tackom razno.
A da,nisam ni studirao knjizevnost,zavrsio sam nesto drugo a bavim se sasvim trecim pozivom.
Ja pisem romane i pesme, a ti?
Sto se plasis novinara? A ako ti kazem da sam bila sportski novinar? To tek mora da izaziva frku...
Princeza i Gazdarica su bile opasne po bundevino zdravlje danas.Sestre slatke,imajte obzira-ako mi se digne pascu u komu.al:Mozda zvuci nastrano ali ipak odgovorite da li i ko vas pali najvise na ovom forumu.
DON:Ha,dobro ti pitanje,mada ima slicnog.Slicnog,ne istog.Nezahvalno pitanje to bre,hahahhahaha.....
Sta ja znam,mene licno te sto pale ne dolaze odavno.Ali njih znam ne samo sa foruma.A ovde,ovde,recimo ova Vila_Raviojla,pa Tajanstvena(pod uslovom da je stvarno zensko ops: ),Princeza na poslu nije rdjava)mislim ne pise lose )a najvise...nema najvise nazalost.Sve je ovo samo pisanija
He,he!Princeza na poslu:Naravno da iz mozga sve proistice. Ali samo kod onih koji imaju mozga... Logicno. Mnogi tipovi razmisljaju K* (ne smem da psujem ja sam fina Princeza), nazalost. Volim intelektualne izazove. I jaka sam na recima i sa njim jer vezbam. A i zaboga ja sam ex-novinar, ex-student knjizevnosti i pisem celog svog zivota. "Reci jesu moje igracke, cakle mi se u glavi kao oni sareni staklici kalidoskopa i svaki put mi je druga slika pred ocima kad zazmurim..." ovo sam, naravno, prepisala, jer je prelepo receno i tacno me opisuje!
Sta vas pali kod devojaka na forumu?