Da li vas pali kada je zagrejana?

Zavisi kako si napumpao sebe
Po difoltu je animalna podsvest sa seksualnim nagonom favorizovana, zaboravlja se na stvarnost što je malo diskutabilno...

No nešto je do hormona nešto da samoubedjivanja
Mi salbo tucamo, mi smo maheri i maherke za pare - cela država
A bar pola kad ustane razmišlja kako nekog da zejebe...

Ovo treba da pitaš u Londonu i Parizu tamo su dobrovoljne ebačine i one sa ne baš punim pristankom dobar dan, presipa, da ti se smuči od stalne ponude
:D

Koliki je afrodizijak kada znate da se neko pali na vas i bukv ovlaži čim se dodirnete? 🙂

Ili za žene da znate da čim vas omiriše prelazi na akciju?

Je li to aftodizijak ili ljude više pali kada im je neko nedostupan?
mene pali kad mi je sve dostupno
i ako radi kada se približim.
stimulativno je i za muškarca kada je žena uzbuđena.

ta nedostupnost može da bude zanimljiva samo u dostupnosti i ne sme da traje duže od četri dana max.
ako negde otputuje
ili se ogulio pa se leči.

Nedostupno je izazov koji te motivise ali one umisljene su mi odvratne u smislu dobro izgledam pa je nesto ostra. Cesto kompleks i nesigurnost.
Ja sam se uvek lozio na bivsu devojku od druga, do su bili zajedno, drug je svetinja ne bih nikad iza ledja iki nesto, al to je zbog te nedostupnosti, posle se svasta izmedju nas desavalo, nije to bilo to kao dok su bili zajedno 😅🤷

Pali naravno, nema moćnijeg osjećaja i boljeg afrofizijaka od toga kad vidiš da nekog seksualno izluđuješ na najneviniji dodir.
Ne znam, ok sve to , pravim ja svakakve face pa tako igleda.
Al j mi se nesto nije smuredu sa mnom, mene pali kad zene hvale moje telo sve sa ottombosebim ocima onako i to sto si opisala samo obrnuto. 🤷 a mislim realno kad bi inace soavala sa nekim gde god pipnes kamen :p veca je razlika, salo ima i ona ko neki prosecan muskarac

Prirodni miomiris žene, je najslađi afrodizijak za mene ...
PSUJEŠ POGLEDOM.jpg

Ne znam, ok sve to , pravim ja svakakve face pa tako igleda.
Al j mi se nesto nije smuredu sa mnom, mene pali kad zene hvale moje telo sve sa ottombosebim ocima onako i to sto si opisala samo obrnuto. 🤷 a mislim realno kad bi inace soavala sa nekim gde god pipnes kamen :p veca je razlika, salo ima i ona ko neki prosecan muskarac
Logično da te pali kad te proždire očima i hvali tvoje tijelo a ovo za kamen i salo već ne mogu da dešifrujem mada nije ni bitno, tijelo ti ne mora biti kao iz časopisa da bi se neko ložio na tebe ako na to misliš. Žene da vole pločice u kupatilu bi spavale :mrgreen:

Logično da te pali kad te proždire očima i hvali tvoje tijelo a ovo za kamen i salo već ne mogu da dešifrujem mada nije ni bitno, tijelo ti ne mora biti kao iz časopisa da bi se neko ložio na tebe ako na to misliš. Žene da vole pločice u kupatilu bi spavale :mrgreen:
Mozes li da napravis razliku izmedju iskrenog divljena ili ti nije bitno? Muskarci daju komplimente i dive se tijelu zena jer znamo da to zene loze na te price.

Znam xD al opet , drugacije je , nedostuono, a i treba ceniti trud i rad ulozen u kupatilo 😃😅 al sprdam se naravno, mada radjena je neka anketa, kao super zgodan lik ko iz magazina i i kao ko je atraktivniji pitali ih na osnovu slike
Pobedio je prosecan
Odgovori su bili tipa ovaj ke za seks na vece, drugi je za vezu
Ovaj je suvise dobro izgleda ne bih se osecala dovoljno sexi sa njim
Ovaj je neveran 100% moze da ima koju hoce
Ovaj je zaljubljen u sebe itd
Oduvao ga je like sa prosecnin telom.
Ali sve i jednoj je ovaj napucani bio vau, sto bi Paula mozda reka, poplava dole

Back