Edmund
Domaćin
- Poruka
- 3.537
...rca, i svrbi vas tu, da li to znači da će biti sexa ili znači samo da vas je ujeo komarac u sred oktobra?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I koji sred Oktobra, dvajespeti je danas...rca, i svrbi vas tu, da li to znači da će biti sexa ili znači samo da vas je ujeo komarac u sred oktobra?
Jao daI koji sred Oktobra, dvajespeti je danas
Nema na čemu.Jao da
E Narezku tebra hvala ti
Ladno nisam skontao da je već pri kraju okrobar hahahaah
Ahahahahahaahha
Veruj mi bejah pod ćebetomzašto si ga izneo pred gladne komarce da te pita čovek
Zamisli da mu komarčica uđe u uretru i ujede ga? Neće moći po radi sebeKažu da ujedaju ženke komarca.
E sad ako si je uhvatio na delu slobodno je kresni.
...rca, i svrbi vas tu, da li to znači da će biti sexa ili znači samo da vas je ujeo komarac u sred oktobra?
pa to nije onda komarac nego neki drugi insekt ili buba.Veruj mi bejah pod ćebetom
Možda i jambolijom
Mamicu im njihovu. Uznapredovalo to!
Ima ih
nekako si bio vazda fin pa dje nadje komarca u oktoMbru
Veruj mi jesampa to nije onda komarac nego neki drugi insekt ili buba.
jes proverio šta imaš u jamboliji pre nego si lego unutra?
jel pravda postignuta?Veruj mi jesam
A ima komaraca kod mene i u ovo doba
Kod mene na 12 spratu ih ima i u novembru i decembru
Je jejel pravda postignuta?
Da li je krvopija umrla mučeničkom smrću?
komarca?Zavisi koliko ga jako češeš...
Nestašna prosvetna radniceJednom me je ujeo za goozu tokom sexa, ne znam šta veće zadovoljstvo, počešati se jer te svrbi kao ludo Il sex
Pun je grad komaraca, sinoć sam preživeo zahvaljujući Raid-u....rca, i svrbi vas tu, da li to znači da će biti sexa ili znači samo da vas je ujeo komarac u sred oktobra?
Ne znam za komarca, al sam se setio našeg Dartha. Svi drugi normalni narkomani su se boli u ruke, jedino on u spolovilo. Posle se smuvao sa krompirkom, kupio kuću na moru i sad zagrljeni ispraćaju galebove i brodove....rca, i svrbi vas tu, da li to znači da će biti sexa ili znači samo da vas je ujeo komarac u sred oktobra?
A zašto si ispod čebeta bez gaćica? Nije bilo zbog sexa jer koliko shvaćam nadaš se sexu zbog komarcaVeruj mi bejah pod ćebetom
Možda i jambolijom
Mamicu im njihovu. Uznapredovalo to!