Da li vas pali kada je zagrejana?

Mozes li da napravis razliku izmedju iskrenog divljena ili ti nije bitno? Muskarci daju komplimente i dive se tijelu zena jer znamo da to zene loze na te price.
Nije to plastično divljenje tijelu kao wau jesi dobra skini gaće da te natrtim i ta sranya, pričamo u kontekstu seksualnih partnera i tu možeš ako si iole perceptivan da uočiš kako djeluješ na njega tipa ubrzan dah, skoro grozničavi i nestrpljivi dodiri pa jedna jedina i nepogrešiva erekcija...ima još sad da ne idem u dubiozu. I da, jako mi je bitno da li je iskreno.

Nije to plastično divljenje tijelu kao wau jesi dobra skini gaće da te natrtim i ta sranya, pričamo u kontekstu seksualnih partnera i tu možeš ako si iole perceptivan da uočiš kako djeluješ na njega tipa ubrzan dah, skoro grozničavi i nestrpljivi dodiri pa jedna jedina i nepogrešiva erekcija...ima još sad da ne idem u dubiozu. I da, jako mi je bitno da li je iskreno.
Preskocila si otkucaje srca, ono kad obije tucete ko automatska puska. Da se tad neko seti da izmeri pritisak/tlak.

Mozes li da napravis razliku izmedju iskrenog divljena ili ti nije bitno? Muskarci daju komplimente i dive se tijelu zena jer znamo da to zene loze na te price.
Brate ja se ne divim njihovom telu 😂😅 znaci realno su genetski losije u odnosu na nas. Samo me privlaci iz nekof razloga jer nisam gej. Al iskreno muskarci su lepsi pol kad bi dosli marsovci i procenjivali.
Eto mene lidacki pale grudi, a sta su grudi estetski, dve visece kese pune vode 😃🤷 i organ za hranjenje dece prvenstveno.
Stari Grci, Rimljani, Persija ci, Egiocani itd su glorifikovali iskljucivo musko telo,cak iako nisu homici
1727780536063.jpeg

I napucano musko telo je ivek bilo ideal lepote. Simbol snage, moci itd

Brate ja se ne divim njihovom telu 😂😅 znaci realno su genetski losije u odnosu na nas. Samo me privlaci iz nekof razloga jer nisam gej. Al iskreno muskarci su lepsi pol kad bi dosli marsovci i procenjivali.
Eto mene lidacki pale grudi, a sta su grudi estetski, dve visece kese pune vode 😃🤷 i irgan za hranjenje dece orve stveno.
Stari Grci, Rimljani itd su glorifikovali iskljucivo musko telo,cak i kad nisu homici
Pogledajte prilog 1618922
To se podrazumijeva, pogledaj zivotinje ,ptice,lav itd

Znam xD al opet , drugacije je , nedostuono, a i treba ceniti trud i rad ulozen u kupatilo 😃😅 al sprdam se naravno, mada radjena je neka anketa, kao super zgodan lik ko iz magazina i i kao ko je atraktivniji pitali ih na osnovu slike
Pobedio je prosecan
Odgovori su bili tipa ovaj ke za seks na vece, drugi je za vezu
Ovaj je suvise dobro izgleda ne bih se osecala dovoljno sexi sa njim
Ovaj je neveran 100% moze da ima koju hoce
Ovaj je zaljubljen u sebe itd
Oduvao ga je like sa prosecnin telom.
Ali sve i jednoj je ovaj napucani bio vau, sto bi Paula mozda reka, poplava dole

Ma jok, nema to veze sa napucanošću ! Ti misliš dobro izgleda pa se palim !
to možda kod muških tako ide, ali neee, mislila sam kada sam već sa nekim i razrađeni smo, dobar nam je sex, onda se palim na tu osobu, dovoljno je da dodirne.. kada smo često zajedno što smo češće to je bolje itd. E, to je za mene kada se palim na nekoga :)

Koliki je afrodizijak kada znate da se neko pali na vas i bukv ovlaži čim se dodirnete? 🙂

Ili za žene da znate da čim vas omiriše prelazi na akciju?

Je li to aftodizijak ili ljude više pali kada im je neko nedostupan?
Ово прво звучи сјајно јер је и мушкарцу некад потребно самопотврђивање као и жени.
Ту би било свашта ако неко не контролише.

Ово друго има више смисла код освајања , касније углавном негативне последице јер ако не осети да ону пожуду коју осети се не враћа ничим осим рестрикцијама може поломити однос и натерати једну особу на повлачење јер може протумсчити да је небитан и непривлачан.
То онда изазива несигурност да кад се врата коначно отворе он енергетски испражњен па неће алат да ради јер је под тензијом и онда буде doubletruble.
Има жена које овај рецепт препишу од маме из кухиње међутим ретке ду жене које знсју затезати конопац а да не претерају и да не пукне , чешће пукне.
Код таквих односа мушкарац може бити привржен и волети ту особу али временом његова слабост и неиспуњеност ће привући неку мајку Терезу која ће хтети добронамерно да му помогне. Тако да ће сексуални живот остваривати са мајком Терезом а овде ће одрађивати кад је госпођа расположена.
Има таквих бракова много и имају сличан епилог.
Просто систем не доприноси зближавању већ одаљавању и несигурности.

Ma jok, nema to veze sa napucanošću ! Ti misliš dobro izgleda pa se palim !
to možda kod muških tako ide, ali neee, mislila sam kada sam već sa nekim i razrađeni smo, dobar nam je sex, onda se palim na tu osobu, dovoljno je da dodirne.. kada smo često zajedno što smo češće to je bolje itd. E, to je za mene kada se palim na nekoga :)
Ma ne bre, samo sam naveo jer si rekla vlazno, znam na sta si mislila :)

Polako lavovi 🤣 Aj ne hvalite previše muška tijela pomisliće neko ovdje (ne ja, Božesačuvaj) da ste latentni homići 😆
Hahah prikriveni 😃😂 al iskreno ja ne razumem muskarce koje bas briga kako izgledaju i ne drze do sebe, vama nebitno 😃 Ne kazem da svko treba biti Apolon, al sad debeli sa pivskom stomacinom i to je atraktivno jer ima harizmu, ne kontam, mogu i ja da ljubim wc solju jer ima harizmu

Hahah prikriveni 😃😂 al iskreno ja ne razumem muskarce koje bas briga kako izgledaju i ne drze do sebe, vama nebitno 😃 Ne kazem da svko treba biti Apolon, al sad debeli sa pivskom stomacinom i to je atraktivno jer ima harizmu, ne kontam, mogu i ja da ljubim wc solju jer ima harizmu
Hoćeš da kažeš da deblji ljudi ne zaslužuju ljubav? Različite stvari privlače različite ljude, to je prosto tako eto ti si po svemu sudeći vizuelni tip i to je potpuno ok svako ima svoje preference. Meni je naprimjer bitniji sadržaj od ambalaže, znači izgled je sekundaran i nije odlučujući.

bebo, nastavi slobodno :rumenko:

Hoćeš da kažeš da deblji ljudi ne zaslužuju ljubav? Različite stvari privlače različite ljude, to je prosto tako eto ti si po svemu sudeći vizuelni tip i to je potpuno ok svako ima svoje preference. Meni je naprimjer bitniji sadržaj od ambalaže, znači izgled je sekundaran i nije odlučujući.
Svako zasluzuje ljubav, ja samo hocu da kazem da i musko treba da brine o tome kako izgleda, ne samo zensko. Muska lepota je potcenjena i marginalizovana.

Ja jesam vizualni tip i smatram to povrsnim, al i meni je sadrzaj vazan. I imao sam sam 2 devojke da mi se celo drustvo smejalo i zezalo me a bilo me bas briga. I jos me pod j bavaju i dalje nakon skoro 10 godina.
Meni su bile u tom trenutku bile sta mi treba.
Al generalno mora biti bar 8 da prosetamo ruru pod ruku :P ne ide, smejace ni se ljudi
Salu na stranu.
Nego, zasto ti moras da se sminkas, da budes uvek uredna, sredjena a musko generalno moze da se ne kupa, ne brije ne pere. Meni npr i vizuelno govori o sadrzaju, eto mi imamo u teretani lika koji ima 60 god a i dalje trenira, to je osoba u zdravom telu zdrav duh. A i izgleda bolje od pola nas.
Kako to nije atraktivno? Pri tom ajd, on je porodicni covek ina zenu decu dobar posao, samo paravraziram. Ili moj cale njegovih godina sto lici na strasilo, a bio lep covek. Zar nije atraktivno da covek u 69tim drzi do sebe?

Debeli ljudi imaju pravo na sex ali samo ako plate za usluge :D

Back