paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
nisam se prepoznala, prepoznala sam odredjene srbijance sa kojima se srecem xy godina ...
napisao si: da bi sebe zvali srbima
zbog takvih stvari ja nemam osecaj nacionalne pripadnosti i ne osecam se srpkinjom ...
slobodno ozezi po meni pajo, bas me interesuje sta bi sve imao reci, zbog cega vidis nesto ponizavajuce u nazivu bosanac, srbijanac, a ja ne ...
pa da...da bi sebe nazvali srbima ja i meni slicni moraju biti srbijanci...sta je tu nejasno..?? to ti je slicno kad bi tebe neko nazvao ZENSKA umesto zena..recimo da bi se moglo donekle porediti...i zar treba jos da pojasnjavam i sta da pojasnjavam..?? zar nisam dovoljno rekao..?? lepo ti kazem da nas u srbiji u najvecoj vecini slucajeva vredja naziv srbijanac---i sad opet tebi nije jasno sto...i neka ti nije jasno...zar vredi objasnjavati....?? samo napred...lepo neko rece ovde da su SRBIJANCI manjina...tako se i ponasajte...ajd uzdravlje...

Veliki dio tih koje vi nazivate "muslimani" a oni sebe Bosnjaci nema blage veze sa religijom, ne ide u dzamiju niti ispunjava ostale tzv. islamske obaveze, no to vam ne smeta da ih prozivate. Pateticni su ti vasi pokusaji da ukinete sve sa predznakom "bosanski".