AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.897
I blokaderi su profesori i tužioci, pa se zovu studenti, još bolje sami sebe zovu "naša deca"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I blokaderi su profesori i tužioci, pa se zovu studenti, još bolje sami sebe zovu "naša deca"...
Baš lep odgovor, na naše ucveljene profesore uplakane na putu od soroša do merca, uz vodjstvo piculina....
Baš lep odgovor, na naše ucveljene profesore uplakane na putu od soroša do merca, uz vodjstvo piculina....
ajd, kao dečice u svoje dekanate i rektorate.....
Pa vama više ni tetka ne veruje...lažete čim vam donese sendvič...https://radar.nova.rs/ekonomija/umesto-330-miliona-potrosili-milijardu-a-tvrde-da-su-ustedeli/
ЕУ је обезбедила бесповратни грант за комплетну документацију, понудивши 60 милиона евра као поклон и 270 милиона као повољан кредит. Влада је то одбила и пристала да Кинези граде пругу по три пута већој цени. А захтев за убрзање радова коштао је додатних 65 милиона евра.
Написали: Владимир Обрадовић, Огњен Радоњић
Канцеларија председника Републике Србије, по непознатом основу, јер је финансијер изградње железничке деонице од Новог Сада до Келебије била Влада Србије , а инвеститор, државно предузеће Инфраструктура железница Србије, својевремено је тражио да се радови убрзају, а да би се удовољило том захтеву, извођач радова, кинески конзорцијум, који чине компаније CRIC и CCCC, поднео је нову цену, увећану за додатних 65 милиона долара, подсетила је на конференцији за новинаре 21. маја Анкетна комисија за испитивање одговорности за пад надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду.
![]()
Pa vama više ni tetka ne veruje...lažete čim vam donese sendvič...
e, da sendviče više ni tetka neće da vam donosi, već ih nosi ćacijima na trgu, gle čuda, Nikole Pašića...
Meni još nije jasno kako Srbija ovako dobro stoji kada su nam u administraciji od ustaša do balista, a u centru Beograda naseljeno pola svetske gamadi, dok su firme bukvalno sve svetske najjače poredjane na sve strane beograda...
Izgleda da ipak postoji neka tajna veza koja na vlast dovodi srpske patriote u inat engleskim interesima....Aleksandar je ipak ostavio dobru tajnu službu...
Добро ти је поређење, ови су разорнији од земљотресаpa bilo je..u atini su tako smestali ljude kad je zemljotres razorio pola grada..

Da li je u redu da sinoć neki student izjavi kako sve u Pionirskom parku treba pobiti jer su smorilibsvojim postojanjem. Imaš i snimak. Njega su plenumašu poslali na tv. Da li govori u ime svih?Da i sada ću ponoviti, šta je bio problem da idu drugom ulicom. Da su sada tu blokaderi, ljudi koji su pristalice sns-a pa i da razumem, bune se, neće promene. Ali nisu. Tu su krimi strukture zbog kojih je čak i prolazak pored pod budnim nadzorom policije. I možda sam ja čudna al meni je to čudno u mojoj državi
![]()
Problem je što nijedna blokada nije najavljena pa su se ljudi satima zaglavljivali u kolonama čekaajući da se ovi smiluju i raziđu. Kapiraš?!Da i sada ću ponoviti, šta je bio problem da idu drugom ulicom. Da su sada tu blokaderi, ljudi koji su pristalice sns-a pa i da razumem, bune se, neće promene. Ali nisu. Tu su krimi strukture zbog kojih je čak i prolazak pored pod budnim nadzorom policije. I možda sam ja čudna al meni je to čudno u mojoj državi
![]()
Da li je u redu da sinoć neki student izjavi kako sve u Pionirskom parku treba pobiti jer su smorilibsvojim postojanjem. Imaš i snimak. Njega su plenumašu poslali na tv. Da li govori u ime svih?
Problem je što nijedna blokada nije najavljena pa su se ljudi satima zaglavljivali u kolonama čekaajući da se ovi smiluju i raziđu. Kapiraš?!
samo se držite Stojka i sve će biti lepšeали то што каже @Stojkov Menidjer
оно мало као 'ложиш '.... само .... конформистички и неутрално ...
šežona lova? ukopavaj še šinko....Nova sezona blokada počinje od 1. novembra.
a nadji onog što krenuo u ribolov na drugoj temi
a nadji onog što krenuo u ribolov na drugoj temi
samo mu dinamit fali...
Е, Тек ћеш да видиш, како сте дошли на власт 1944 пушком, тако ћете и сићи.
Студенти су ту само да вас испровоцирају и извучете на њих полицију да их пендречи.
Е, онда устаје наоружани народ , да вам се наиебе милосне мајке, што сте му дирали децу.
A da ima studenata ti bi prvi rekao kako je to nenormalno i da su pokrenuli proteste da bi se dočepali fotelje i vlasti

Ništa ja ne bih rekao na tu "temu". Studentima i djacima je osnova života i zanimanja da uče, a ne da ih neki razvlače i odvajaju od učenja i znanja, samo za njihove propale potrebe.A da ima studenata ti bi prvi rekao kako je to nenormalno i da su pokrenuli proteste da bi se dočepali fotelje i vlasti
![]()
Upravo potvrđuješ al nisi ni svestan.Ništa ja ne bih rekao na tu "temu". Studentima i djacima je osnova života i zanimanja da uče, a ne da ih neki razvlače i odvajaju od učenja i znanja, samo za njihove propale potrebe.