Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jes.
A one znaju za libido.
Pa pokušavaju da njime manipulišu, u sopstvenu korist.
Trguju sopstvenom seksualnišću i izgledom - očekujući upravo to: da se mi na to i pecamo.
I normalno je, zar ne?
Jer ako ti ja ponudim dobro dupe i sesi, a ti ih nećeš - nešto je baš pogrešno u vezi tebe.
A trampa je, kao i sve u životu.
Moraš da pruži nešto zauzvrat, što sisa očekuje

A baš čudno, zar ne?
Tako emotivne - vole baš dominaciju?
Čupanje za kosu;
Pljeskanje po dupetu... :)
Pa pre mi se cini da zavisi kako se postavis pred njom, tj kako ona tebe skapira i sta izvuces iz toga. Kinkarije su dobar deo sugestije. Seks generalno. E kad se pojavi autenticna kinki zenska, e onda je to vec dragi kamen.

Bez obzira.
Kapiramo se, najčešće, pogrešno.
Iz sopstvene perspektive i kosmosa.
Ne brate...Ti njih kapiras veoma dobro, jer ti je to nacin da dopres do njih. Ako ih ne kapiras, ne hebes, kapiras? Osim ako si neka panjina puna love i poznanstava i td..
S druge strane one ne moraju tebe da kapiraju da bi te hebale.

Zato se ti odnosi najcesce i svedu na muz koji se ne ispoljava i histericna zena
Jer njega neimovno smori da bude veciti psiholog njoj. Nije prirodno, a ona ni ne uzvraca reciprocitet. Uvredi se cesto od njegovih osecanja, osudi. Njen svet sa njim ti je ono nesto na nivou trogodisnje devojcice kad posadi decaka za male stolice i tera ga da piju caj i on ce biti Kent a ona Barbi.

Veruj mi. Ako ne skapiras zensku, nema hebanja. I ti to vrlo dobro znas. Dakle ako se ona pored tebe ne oseti ispoljenom i razumenom, no seks. Ok ima izuzetaka da..Ali..
A koga kapiramo, baš skroz?
Nema toga, osim da se kloniramo.
Uvek je neko mačevanje:
Moj argument vs tvoj.
Ja bih ga metno, a njoj se baš neće!
Ja sam ratoboran, jer imam testosteron - a ona je emo...

A koga Kapiramo, baš skroz?
Nema toga, osim da se kloniramo.
Uvek je neko mačevanje:
Moj argument vs tvoj.
Ja bih ga metno, a njoj se baš neće!
Ja sam rato oran, jer imam testosteron - a ona je emo...
Osecaj, emocija. Osecaj da te neko razume. To moze da bude i varka, ali da...To je bitno. Tu je ispoljavanje. Dakle da si ti rekao, a druga strana saslusala bez da te prekida, osudjuje, da ti kaze da si skot, zato sto ti se prihebalo, da ti kaze da si slabic ako nisi siguran sta ce biti sutra, da ti kaze da ne kukas ako ti je tesko, vec sve suprotno...Plus na sve to da te zna. Zato ti zenske vole te datume. To im je znak da slusas i pratis . Simbolika. Zna kad sam rodjena, setio se, zna koji sam znak, zna mi omiljenu boju, zna mi omiljeno pice, jelo iako ukusi retko kada imaju veze sa omiljenim. Sto bi ti ista bilo omiljeno? Volim some a po nekad i salaticu. E pa caka je sto je to nesto sto Ti treba da upamtis i .....

Osecaj, emocija. Osecaj da te neko razume. To moze da bude i varka, ali da...To je bitno. Tu je ispoljavanje. Dakle da si ti rekao, a druga strana saslusala bez da te prekida, osudjuje, da ti kaze da si skot, zato sto ti se prihebalo, da ti kaze da si slabic ako nisi siguran sta ce biti sutra, da ti kaze da ne kukas ako ti je tesko, vec sve suprotno...Plus na sve to da te zna. Zato ti zenske vole te datume. To im je znak da slusas i pratis . Simbolika. Zna kad sam rodjena, setio se, zna koji sam znak, zna mi omiljenu boju, zna mi omiljeno pice, jelo iako ukusi retko kada imaju veze sa omiljenim. Sto bi ti ista bilo omiljeno? Volim some a po nekad i salaticu. E pa caka je sto je to nesto sto Ti treba da upamtis i .....
Kao memorija, ali bez empatije?
Sećam se, iako ze baš i ne razumem?

Zato se najezim kada vidim da vaspitavaju decu da imaju omiljeno. Omiljenu boju, omiljenu cokoladu, omiljenog drugara, drugaricu..Trenaraju decu da budu uslovljena. Ubacuju ih u svet flejvora i varki.

Kao memorija, ali bez empatije?
Sećam se, iako ze baš i ne razumem?
Pazi, tanka je lkinija. Treba da je osecas. Ali! Znas da gotovo svaku zenu smara preosecajan muskarac. Onaj koji joj svaku emociju. E sad si ljuta, e sad si ovakva sad si onakva. A to onda iskljucuje faktor razgovora. Gde ce se ona ispoljiti reci: e sad sam ljuta a ti ces saslusati...
proces..Bitan je proces. Zato Z e n e ne vole poentu. Alergicne su na nju. Jer ih ne zanima poenta. Zanima ih putovanje.

A nas muskarce to smaaaraaa. Smaraaaa da je slusas iznova i iznova i iznova svaki dan a u glavi ti odbrojava. Zhenou! Hocemo li se mi hebati sunce ti tvoje? E taj je nahebao....
Zato na kraju hebe panj a ne taj emotivan. Jer one ne bi stale da im neko ne drekne i kaze: Ne seri skidaj gace. Vreme je.

Da.
Naučeno, po cenu prihvatljivosti.
Sve zanima putovanje, Napokone.
A kompromis je jedina vodilja.
Inače - svak na svoju stranu.
Tako i biva, ako izostane, makar na jednoj.

Back