- Poruka
- 72.058
Vidis Natali kako si mi navukla osude ovim jednim iskrenim i nadasve generalnim razgovorom ovde. Sad sam nehebach na forumu i zenska mi ne receklira dugmice na kosulji svaki put kada mi se prihebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas ti, covece, blage veze o ovome, a tupis tu nasiroko o nekim tezama. Kod nas pare nisu problem, jer para ima, radilo se i sticalo.Svaljivanje problema i straha od egzistencije svaki put kada bi se trebali dohvatiti.
Ono: poskupelo mleko, ima posla ko hoce da radi, al nema, ekonomska globalna kriza, hirosima bum, stq cemo sitra, i td...
Haha klonuNemas ti, covece, blage veze o ovome, a tupis tu nasiroko o nekim tezama. Kod nas pare nisu problem, jer para ima, radilo se i sticalo.
Mnogo si citao, slusao, druga iskustva. Jesi imao vezu od bar 6 godina, ziveo sa nekom zenom, pa iz svog iskustva govoris, ili ti drugari pricali svoja iskustva?
U mom braku sam uvek ja imala veci libido i meni je muz pre dosadio. Rekoh ti, godinama se tucali svakog dana, probali gotovo svasta, ali sex nije kao sa pocetka. Treba li da se razidjem zato sto mi muz manje uzbzdljiv od kolege?
Kako ce tvoj libido reagovati na zivot i izazove koje zivot donosi mozes znati samo i jedino ako probas.
Ovako teoretises u prazno.
Podsecas me na muza zapravo. Rekao bi covek ziva vatra u krevetu, nezajazljiv, kad ono i nije bas tako... Da nisi blizanac u horoskopu? To samo oni ovako tupe i filozofiraju o sexu, jaki na prici, a u zivotu "cekaj zeno, uozbilji se malo, umoran sam od posla" rad...
Koji klon?Haha klonu
E pa mia, malo mi zvuci to tvoje kontradiktorno.Koji klon?
Bila ovde i otisla. Videla koga sve ima i neka hvala. Da ne sirim o tome..
Nameru nemam da sticem penziju na forumu.
Bacim oko kad sam bas dokona, na odmoru itd.. Vidim mrtvaja, negde nesto zanimljivo.
I tako..
15 godina braka, 17 ukupno zajedno.E pa mia, malo mi zvuci to tvoje kontradiktorno.
Kazes kako ti je libidno veci od muzevljevog i tebi je vise do tiga.
A onda dole kazes kako ti muz vise nije uzbudljiv, a kolega moze, samo se trpis.
A onda opet istog toga, kazes kako je muz umoran i to.
Dakle ko? Sta? Gde?
Tebi do toga? Muzu? Ko je kome tu uzbudljiv ili nije? E l b o r i r a j tu snaznu izjavu i argument.
Slazem se. Dodala bih da se ljudi u tome pronadju ili ne pronadju. Ako je na pocetku to sve bledo, mlako, trapavo, mozda moze biti bolje vremenom, ali nikad nece dostici nivo kakav znas da tvoje telo moze da dozivi. Ti mu mozes i objasniti sta volis, i nije da, se on ne trudi, ali to nije to. Neka nastavi, neka ne.Nikad! Neces imati kompatibilan seks sa nekim, ako igras igre. Tamte za kukuriku. Zaboravi na to, jer to zatvara mogicnost iskrenosti i u tim odnosima se ne razgovara. Ili se razgovara da bi se jednostrana zelj za razgovorom zadovoljila.
Pa ima toga da. Ali znas kako? Za svadju je potrebno oboje. A ja pricam o objektivnosti. Moze ona da se zatvri i prebaci to na nekakav bioloski, navodno, prirodan momenat sebe.Slazem se. Dodala bih da se ljudi u tome pronadju ili ne pronadju. Ako je na pocetku to sve bledo, mlako, trapavo, mozda moze biti bolje vremenom, ali nikad nece dostici nivo kakav znas da tvoje telo moze da dozivi. Ti mu mozes i objasniti sta volis, i nije da, se on ne trudi, ali to nije to. Neka nastavi, neka ne.
Ono sto tebi fali je uskustvo kako se ta kompatibilnost razvija ili menja vremenom, a to mozes znati tek kad prvo nadjes tu kompatibilnu, pa zivis sa njom jedno poduze vreme. Ja pamtim kako je nama bilo na pocetku i necu lagati sebe. Bilo je lepse. Zivot jeste stresan, Napokone, imao ti para ili nemao. Zivot i jeste rolerkoster svega i sve ima svoje faze, uspone i padove. Nismo zivotinje da nam je sex najvazniji i najjaci lepak, koji nas drzi zajedno.
Meni jedino nije jasno da zena kategoricki cesto odbija sex. Tehnicki je sposobna za sex gotovo uvek, osim kad je bolesna ili u rizicnoj trudnoci. Nije mi bas ni najjasnije (to tek mi nije jasno), kako to njegova zelja za njom njoj ne stvara zelju za njim?! Muskarac je zeli, a ona kao led. Mozda im je odnos do te mere poljuljan nepostovanjem, losom komunikacijom, svadjama da ona jednostavno uopste nece da se potrudi.
Nema tu ljubavi ni poštovanja ako su vam "kolege" u igri15 godina braka, 17 ukupno zajedno.
Kad ti prodjes bar pola staza zajednickog zivota u braku ili vanbracnoj zajednici, onda bi mi bilo relevantno da slusam tvoje elaborate. Ovako momak u 40tim, koji misli da mnogo zna zivot, sebe, zene... Kad iskusis, pricaj, dok ne iskusis, nemoj ziveti u pretpostavkama "kod vecine zena je tako, pa ce i kod mene sa njom biti usto tako".
Naravno da mi je kolega zanimljiviji od muza, koga sam se nagledala i naprobala. Naravno da necu zbog uzbudljivog kolege rusiti dobar brak u kome ima svega, postovanja, ljubavi, razumevanja, osim uzbudjenja, koje je splasnjavalo godinama kod oboje.
U mom braku je muz taj koji je cesce umoran od mene. 44 godine, poceli jaci bolovi u ledjima, radi se puno, sve razumem, naravno. Izgleda on odlicno.
Sta ti nije jasno?
Kako to padne libido muskarcu, jel to? Ona hoce, on ne moze da to da isprati, to?
Nije isti u 29 i u 44? To ti nije jasno?

E aj bezh sad tamo. Taman sam odgovorio na iatinu/izazov.. Vidia da je potentna cica.Nema tu ljubavi ni poštovanja ako su vam "kolege" u igri![]()
Ma vi treba da punite rupe u duši a ne ove druge. Nema tih kujaca i 3,14zda koje mogu popuniti ono što vam fali.Tj, mozda. Tako se oslikava..
Ish munjo... Sinji oblaku.Ma vi treba da punite rupe u duši a ne ove druge. Nema tih kujaca i 3,14zda koje mogu popuniti ono što vam fali.
Aj ne pricaj u prazno..Nema tu ljubavi ni poštovanja ako su vam "kolege" u igri![]()
U pravu si.Ish munjo... Sinji oblaku.

Ја не видим тако, рекла бих да сам ти издејствовала ослобађајућу пресуду без оравдане сумње.Vidis Natali kako si mi navukla osude ovim jednim iskrenim i nadasve generalnim razgovorom ovde. Sad sam nehebach na forumu i zenska mi ne receklira dugmice na kosulji svaki put kada mi se prihebe.
Пада ти концентрација, наседаш на провокацију.E sad, da li cemo da se igramo u ovom razgovoru sujete, pa fazoni tioa: mora da si los u krevetu pa te zena odbija i sl bla bla truc.. Meni je to bez veze. Nekonstruktivno.
Ako te zanima kakav sam u krevetu i ima li veze sa horoskopom, javi se, mada sam sad u fazi da se ne cimam preterano za seks. Znaci ti dodjes ovde, ja ne sedam u kola, nikakav brm brm i sl. Nine mi toliko potreban.