- Poruka
- 35.204
Kuku majko moja, ti nisi video ženu u skorije vreme sudeći po ovom ''iskustvu''To je prava stvar! Posle se malo razgazi i kada rodi opet bude fino. Ove što su rađale redovno se uhvatim za krevet ili natkasnu da ne upadnem![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuku majko moja, ti nisi video ženu u skorije vreme sudeći po ovom ''iskustvu''To je prava stvar! Posle se malo razgazi i kada rodi opet bude fino. Ove što su rađale redovno se uhvatim za krevet ili natkasnu da ne upadnem![]()
Može, al zabranjeno ovde da kačim slikuMože li neko da mi kaže da li postoji alat kojim se to meri? Hvala![]()
xixixixixDakle, da bi mere bile precizne i alatka treba biti ''baždarena''Može, al zabranjeno ovde da kačim slikuxixixixix
eto moderatorka ti je dozvolila da postavis xD lenjir u rukeDakle, da bi mere bile precizne i alatka treba biti ''baždarena''![]()
Nisam fan, uvek je lepše kad viri, leptirica tzv raširenih krilaSalu na stranu ta jedna je imala bas bas, slatku, kao beba, nista ne viri napolje, bebii![]()
haha meni svejedno, al generalno je redjeNisam fan, uvek je lepše kad viri, leptirica tzv raširenih krila![]()
Kažu doktori 50/50haha meni svejedno, al generalno je redje
Sta znam, iz mog iskustva 85/15 , zavisi od naroda do naroda doduše rekao bih.Kažu doktori 50/50
Što bi rekao Čarli u "Dva i po muškarca" kada kupuje tampone za devojku, "da li postoji neki veličina kondoma/tampon conversion chart?"Može li neko da mi kaže da li postoji alat kojim se to meri? Hvala![]()
Baš tako malen, a?To je prava stvar! Posle se malo razgazi i kada rodi opet bude fino. Ove što su rađale redovno se uhvatim za krevet ili natkasnu da ne upadnem![]()
I mora da bude iste dužine za obeDakle, da bi mere bile precizne i alatka treba biti ''baždarena''![]()
Voleo bi da ga žvakneš šupkom i odmeriš?Baš tako malen, a?![]()
Ma zezam seVoleo bi da ga žvakneš šupkom i odmeriš?![]()
a kako se meri ta velicina...............ocu veceras da izmerim pa da znam kako.Visoka žena mala pica, niska žena velika pica. Zašto je to tako nemam pojma.