Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, ali znas kako, One ti to definisu kroz zapravo veoma nagonske emocije.
Poverenje - strah
Razumevanje , dakle prostor da se ispoljim,
Bliskost, pa prirodno je, kad si s nekim sa kim se kapiras, imas poverenje postajes blizi..
I onda konekcija. Dakle katarzican osecaj neraskidivosti kulminiran ispunjenoscu ovih predhodnih. Mentalno rasterecenje jer to opet vraca na taj prethodni ciklus. Obezbedjen mehanizam koji, kada dodje do tog zasicenja, ostavlja osecaj neceg dogmatskog, uzvisenog koje je sila koja sama, van kontrole ucesnika, vraca nazad na odnos. Dalje da idemo u to.....
Ali nema tu nicega uzviusenog. Nekakvo vise mentalno stanje. Instikt najjobicniji samo turbo pojacan kulturom , mentalitetom i td...

Poverenje - strah
Bliskost, pa prirodno je, kad si s nekim sa kim se kapiras, imas poverenje postajes blizi..
I onda konekcija. Dakle katarzican osecaj neraskidivosti kulminiran ispunjenoscu ovih predhodnih. Mentalno rasterecenje jer to opet vraca na taj prethodni ciklus. Obezbedjen mehanizam koji, kada dodje do tog zasicenja, ostavlja osecaj neceg dogmatskog, uzvisenog koje je sila koja sama, van kontrole ucesnika, vraca nazad na odnos. Dalje da idemo u to.....
Ali nema tu nicega uzviusenog. Nekakvo vise mentalno stanje. Instikt najjobicniji samo turbo pojacan kulturom , mentalitetom i td...
Da. Ljubav je uzvišen osećaj. A ne predlaže je preko prizemnih i životnih stvari, jer nekoga volimo - bez obzira.

Da. Ljubav je uzvišen osećaj. A ne predlaže je preko prizemnih i životnih stvari, jer nekoga volimo - bez obzira.
Pa vidi sebicna je. Zavisi koja ljubav. AKo je prema supr polu, onda je to. Retko ispunjena na pravi nacin a jednostavna je.
Sve te stvari da...uz veliku napomenu.
Zdravi, psiholoski zdravi, dusevni partneri.
Dakle izbaci sva ta sranja iz jednacine. Jer jesu sranya.

Poverenje - strah
Ок нема узвишеног али тај катарзични период даје импулс да се након катарзе гради однос односно љубав. Јер љубав се гради, никако те не лупи као метеор.

Ок нема узвишеног али тај катарзични период даје импулс да се након катарзе гради однос односно љубав. Јер љубав се гради, никако те не лупи као метеор.
I kako ga gradis? Ucenjivanjem da suzdrzava nagone jer seks nije bitan?

Па то, када је расположена, ако је расположена да ли ће бити расположена.Испада да вам је врхунац љубави да буде на рсполагању и у расположењу, као лутка на навијање.
Koji je vaš?
Šta je ljubav?

Па то, када је расположена, ако је расположена да ли ће бити расположена.Испада да вам је врхунац љубави да буде на рсполагању и у расположењу, као лутка на навијање.
Manipulises. To zvuci kao ona neka prepotentna zenska kojoj je svaka druga na seks: aaa pa sta ti mislis da sam ja? lutka na naduh vavanje?

I eto...tu smo...kod poente.
Evo ovako:
Dakle slatki ste vi muskarci sto ste takvi, animalni i nagonski u krevetu,
a onda: eeej, ja to ne volim, moulim vas hocu razumevanja za moje emocije.
I to ti je ta klasicna manipulacija.
Dakle da te drzim da budes na nivou zivotinje u krevetu, jer cu te tako lakse kontrolisati i koristiti seks kao manipulativno sredstvo.
I sve se vrti onda upravo oko tog seksa. Al pogodi sta? ne vrta ga muskarci vec ona. Ona? Mis empata. Mis uzvisena ljubav.

I eto...tu smo...kod poente.
Evo ovako:
Dakle slatki ste vi muskarci sto ste takvi, animalni i nagonski u krevetu,
a onda: eeej, ja to ne volim, moulim vas hocu razumevanja za moje emocije.
I to ti je ta klasicna manipulacija.
Dakle da te drzim da budes na nivou zivotinje u krevetu, jer cu te tako lakse kontrolisati i koristiti seks kao manipulativno sredstvo.
I sve se vrti onda upravo oko tog seksa. Al pogodi sta? ne vrta ga muskarci vec ona. Ona? Mis empata. Mis uzvisena ljubav.
Bio sam brži... :)

Back