ЧедниChad
Primećen član
- Poruka
- 516
Daaaa, očaran samtebi je bas moj khuratz preokupacija ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaaa, očaran samtebi je bas moj khuratz preokupacija ?

ae bre buudalo na ignorDaaaa, očaran sam![]()
Krompirko???Daaaa, očaran sam![]()
Nemoj da se ljutiš čiko, biće bolje nekad, probaj da radiš na sebi, možda pomogneae bre buudalo na ignor
Potejto potatoK
Krompirko???
Jesi ga našla?Misli se na penis, u proseku.
Pošto znate da sam ja ljubiteljica sodomogomorskoga lezbo seksa, ne razumem se puno u materiju ali ne zanimaju me statistike.
Zanima me, šta vi mislite, koja nacija/narod ima najveći u našem regionu i zašto? Da li je to srazmerno ili obrnuto proporcionalno kvocijentu inteligencije?
NoupJesi ga našla?
Budi strpljiva

Hoću *****Budi strpljiva![]()
Polako, take your time, pa neće ***** nigde da pobegne!Hoću *****![]()
Јеси смела ово да питаш некога у Пријепољу или Сјеници приликом кућне посете?Misli se na penis, u proseku.
Pošto znate da sam ja ljubiteljica sodomogomorskoga lezbo seksa, ne razumem se puno u materiju ali ne zanimaju me statistike.
Zanima me, šta vi mislite, koja nacija/narod ima najveći u našem regionu i zašto? Da li je to srazmerno ili obrnuto proporcionalno kvocijentu inteligencije?
Nikad nisam bila u Sjenici a nemam naviku da ljude koje poznajem pitam za *******Јеси смела ово да питаш некога у Пријепољу или Сјеници приликом кућне посете?
Што кажу у Пријепољу?Nikad nisam bila u Sjenici a nemam naviku da ljude koje poznajem pitam za *******
Rekoh ti, ne pitam ljude koje poznajem za genitalije, to se samo ovde zezamШто кажу у Пријепољу?
Значи занима те.Rekoh ti, ne pitam ljude koje poznajem za genitalije, to se samo ovde zezam
Ti i logika se ne volite izgledaЗначи занима те.