- Poruka
- 71.646
Sta god mislis da bi ti ulilo osecaj sigurnosti i toplo usmerenje u pravcu uloga za bolju buducnost na prvom oflajn susretu gde ima/nema kemije.Jel sme na ovoj temi da se kaci muzika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta god mislis da bi ti ulilo osecaj sigurnosti i toplo usmerenje u pravcu uloga za bolju buducnost na prvom oflajn susretu gde ima/nema kemije.Jel sme na ovoj temi da se kaci muzika?
Budi neznaA dobro. Ne moramo na kolače![]()
Jel sme na ovoj temi da se kaci muzika?
S ovima s kojima sam se nasao ranije tim putem sam i torbao. A jedno vreme, bila je grupa za trolanje na face, i tamo prvo s jednom kao cujemo se ne secam se da li preko messengera ili smo razmenili brojeve, ugl ja sam joj odmah rekao da sam lik koji se ne zeli nikad ozeniti i mi i dalje se culi sve normalno, i ja nju zovem kad sam bio s kamionom na tom potezu da imam i ja vremena i ona da dodje do mene, a da joj nije daleko kao da dodje da ispraznimo grande jaja ona mene napadne kako sam ja gad kako je ona mene slusala preko telefona neke ne znam ni sam koje probleme, jer ih ja bas i nemam. Ugl ljudi napljuva me kao da sam bio s njom u braku najmanje 10 godina. Lujka je vristala ko jarac. Ma ja to odslusao pozdravio se i blokirao. Onda je bila jedna druga ok piccka ali nije mi u telu bas bila guzata ali istorbao bi je, prvo je kasnila a ja sam rekao da nemam bas punk vremena, ono racunam lako se mi vidimo ako se dogovorimo, kad ono ta bi majmuna za stalno udavaca, znaci lika koji bi nju ozenio ali da ga nema kuci. Znaci snimila moju lovu, ja je otpilim i malo se zaneo s dosta mladjom ( nisam torbao) i kako nisam torbao brzo to nine islo ja ovoj to ispricam kad smo se culi nakon nekog vremena, onj mislio zenu prebaciti u neku frend zonu pa mozda nekad i istorbat ako imad i dodje do toga-mislim ja to ne planiram jer sam romanticar, kad ona mene blokira a ja joj uopste nisam slao poruke. Valjda me blokirala zato sto nisam slao. Ma ugl svakakvih ludara ima preko ineterneta.Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.
Kakva su vam iskustva? Da li ste se češće razočarali ili obradovali?
Da li se komunikacija samo prirodno nastavila?
Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
Bez problema bih pogodio ukus. U sekundi. Naravno da ga ne smuckas previse sa svim i svacim pa da ima ukus zasecerenog patlidzana.Smrc. Nije lepo od tebe, ionako imam grizu savesti.
A stvarno me zanima to oko volim ne volim, a slicne stvari...malina, jagoda, u cemu je tolika razlika u ukusu, kospa bez, znaci neki sok, fil, dzemic, pogodio bi nepogresivo?
Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.
Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
upoznaj se sa mnom da razbiješ malerNemam iskustvo sa online pa live upoznavanjem. Bilo je razocarenja i sa tim online.
Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.
Kakav je bio epilog?
Ja cekam pravogupoznaj se sa mnom da razbiješ maler
Blagodarim za odg.Bez problema bih pogodio ukus. U sekundi. Naravno da ga ne smuckas previse sa svim i svacim pa da ima ukus zasecerenog patlidzana.
❤brt vozio sam kamion u usa dve godine.. tamo gde niko nije smeo da vozi u jbni vajoming me slali ..nemaš pojma ti šta je vajoming.. ..aj nema veze.. da skratim..odličan sam vozač..al ne razumem šta je to bitno.. nemam trbušnjake ko Ronaldo i ne vidim sjaj u tvojim divnim i prelepim očima jbgJa cekam pravogJesi li ti pravi? Kakav si vozac?
![]()
Nista bez sjaja. Na to padaju zene da znas. Slazi malo, zar ja da te ucim.brt vozio sam kamion u usa dve godine.. tamo gde niko nije smeo da vozi u jbni vajoming me slali ..nemaš pojma ti šta je vajoming.. ..aj nema veze.. da skratim..odličan sam vozač..al ne razumem šta je to bitno.. nemam trbušnjake ko Ronaldo i ne vidim sjaj u tvojim divnim i prelepim očima jbg
Ma, to sam mislila u slučaju da je jasno o kakvom se dopisivanju radiMozda je prerano da ga odmah na pocetku pitas kakve su mu namere i da li zeli da se upoznate. Ne moze to odmah da se zna. Ne idu svi sa ciljem „trazim nekog“, vec se dopisuju, pa sta bude.

A da li je lepo i pristojno se sa nekim dopisivati, razmenjivati emocije, a onda ne pristati da se vidite?
Je li to nepošteno prema toj osobi? Ružno? koji epitet tu stoji?
Hej, a da li govorimo o istom? Imam i ja više strana ppa, doduše uglavnom kao modu ki šalju, ali ranije sam se više dopisivala. Pa sam ti zato i rekla ima dopisivanja i dopisivanja, mislim nije isto da li se dopisuješ ili kada krene ono grlim te, laku noć svako veče, dobro jutro svako jutro, mala, draga, što mi se ne javljaš jedva čekam da te čujem, zagrljaj, poljubac i slično ? Jel o tome pišeš?Ja mislim da je neposteno jedino obecati.
Jesam li rekla da hocu? Nisam.
Jesam li pristala? Nisam.
I sada ja nepristojna sto ceretam bez namare a on nije nepristojan sto cereta sa namerom a ne cereta mu se uopste.
Postoje odnosi koji su vazni i lepi ali su vezani za internet. Iz nekog razloga covek ih ne prebacuje u fizicki svet.
Ali mozda ti ljudi jesu meni vazni...na neki svoj nacin.
Puno ljudi koje sam upoznala na poslu ili u prolazu sam sasvim i zaboravila a jedan dragi online drug mi je vazan. Verovatno ni on ne zna da jeste.
Ali mislim da je za nas dvoje bila greska da se ikada vidimo. I nikada se nismo ni videli a dopisivali smo se...mmm...mislim cetiri godine.
wtf?Blagodarim za odg.
❤
Pa hvala za odg.

P dobro. Malo me zateklo to na forumu. A i inace bi. Jesi li ti tip osobe koja voli taj...prijatan stimulans u vidu povremene ljubaznosti u razgovoru?Pa hvala za odg.
Resio si mi dilemu, ko nesto ne voli-ne voli, zna ukus...mogu da varam sestrica dok jos malo me odraste, jos koju godinu u idealnom slucaju, za maline/jagode.
Nasmeja me za patlidzan u toj papazjaniji...
Eto, smajli x 2, vredi ovoliko reci.
Ja citam po forumu, a krecu neke asocijacije iz licnog zivota, pa me nasmeju tudje pisanije, iako mozda nisu smesne na prvu...P dobro. Malo me zateklo to na forumu. A i inace bi. Jesi li ti tip osobe koja voli taj...prijatan stimulans u vidu povremene ljubaznosti u razgovoru?