Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali zar se čovek ne oseti bljak i užasno kada nekoga razočara?
Zašto si uopšte ulazio u dopisivanje ako nisi išao do kraja?
To je igrati se sa tuđim emocijama?
Ne kažem da i sama to nisam uradila, ali se (barem) :roll: kajem
Pa ne mora se svako dopisivanje završiti susretom. I nije svako dopisivanje samo u cilju susreta. Možda nam neke osobe prijaju tako, da su tu, da povremeno proćaskamo. I ne mora se svaki muško-ženski kontakt zasnivati na "ajmosekresnuti" motivu. Valjda.

Pa ne mora se svako dopisivanje završiti susretom. I nije svako dopisivanje samo u cilju susreta. Možda nam neke osobe prijaju tako, da su tu, da povremeno proćaskamo. I ne mora se svaki muško-ženski kontakt zasnivati na "ajmosekresnuti" motivu. Valjda.
Takođe to mislim. Ali je dobro to definisati na početku. Da ne bude nesporazuma.
Neki ljudi to ne žele. Neki žele.
Ja gledam tako kako sam napisala. Ako osećam vezu sa nekim online, da se dopadamo, da ima varnica, očekujem susrte. Jer, nepojmljivo mi je da do njega ne dođe. Prosto kao da se neko zeza sa mnom. Zato i napišem. I ja sam to bila napisala, znaš ja se ne bih dopisivala ako se nećemo videti. to je mislim korektno- Ali opet posle nije hteo...
Različita su očekivanja, jasno

Ali zar se čovek ne oseti bljak i užasno kada nekoga razočara?
Zašto si uopšte ulazio u dopisivanje ako nisi išao do kraja?
To je igrati se sa tuđim emocijama?
Ne kažem da i sama to nisam uradila, ali se (barem) :roll: kajem
Neke stvari postavis na pocetku i znas gde su granice. E sad ako stvari izmaknu kontroli i jedno pozeli vise od dopisivanja, tu druga osoba nije kriva.
Ako je u pocetku cilj vidjenje, onda zagrizi i idi do kraja.
Najgore od svega je izaci iz diskusije bez ikakvog objasnjenja, nestati...

Ja lično imam super iskustva, jako puno online prijateljstava (zahvaljujući igrici) koja su u nekom trenutku završila i sa susretom-susretima. U toj ekipi nas je puno, igramo tu igricu preko 15 godina, odrastali skupa online-sad starimo skupa. Ponekad se zamislim dok komuniciramo jesam li tu osobu i uživo srela :D ili je znam samo sa skajpa. I nije mi se desila niti jedna ljubavna avantura, niti sexualna sa bilo kim od tih online poznanstava. Prijateljstva jesu. Jaka, divna. čvrsta.

Ja lično imam super iskustva, jako puno online prijateljstava (zahvaljujući igrici) koja su u nekom trenutku završila i sa susretom-susretima. U toj ekipi nas je puno, igramo tu igricu preko 15 godina, odrastali skupa online-sad starimo skupa. Ponekad se zamislim dok komuniciramo jesam li tu osobu i uživo srela :D ili je znam samo sa skajpa. I nije mi se desila niti jedna ljubavna avantura, niti sexualna sa bilo kim od tih online poznanstava. Prijateljstva jesu. Jaka, divna. čvrsta.
Sigurna sam da nije Ne ljuti se čoveče 🤭

Back