- Poruka
- 82.702
Možda u kolonu po dvoje.ne znam kako ću sve da postizavam
moraćete da budete dobri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda u kolonu po dvoje.ne znam kako ću sve da postizavam
moraćete da budete dobri
ajde sad da vidimo ko će se s kim držati za ruku? hoćemo bate sa sekama?Možda u kolonu po dvoje.
Ajde. Baš me interesuje ko će s kim ne bio ja hobotnica.ajde sad da vidimo ko će se s kim držati za ruku? hoćemo bate sa sekama?
Pa ne mora se svako dopisivanje završiti susretom. I nije svako dopisivanje samo u cilju susreta. Možda nam neke osobe prijaju tako, da su tu, da povremeno proćaskamo. I ne mora se svaki muško-ženski kontakt zasnivati na "ajmosekresnuti" motivu. Valjda.Ali zar se čovek ne oseti bljak i užasno kada nekoga razočara?
Zašto si uopšte ulazio u dopisivanje ako nisi išao do kraja?
To je igrati se sa tuđim emocijama?
Ne kažem da i sama to nisam uradila, ali se (barem)kajem

ma daj..
Takođe to mislim. Ali je dobro to definisati na početku. Da ne bude nesporazuma.Pa ne mora se svako dopisivanje završiti susretom. I nije svako dopisivanje samo u cilju susreta. Možda nam neke osobe prijaju tako, da su tu, da povremeno proćaskamo. I ne mora se svaki muško-ženski kontakt zasnivati na "ajmosekresnuti" motivu. Valjda.
Neke stvari postavis na pocetku i znas gde su granice. E sad ako stvari izmaknu kontroli i jedno pozeli vise od dopisivanja, tu druga osoba nije kriva.Ali zar se čovek ne oseti bljak i užasno kada nekoga razočara?
Zašto si uopšte ulazio u dopisivanje ako nisi išao do kraja?
To je igrati se sa tuđim emocijama?
Ne kažem da i sama to nisam uradila, ali se (barem)kajem

Sigurna sam da nije Ne ljuti se čovečeJa lično imam super iskustva, jako puno online prijateljstava (zahvaljujući igrici) koja su u nekom trenutku završila i sa susretom-susretima. U toj ekipi nas je puno, igramo tu igricu preko 15 godina, odrastali skupa online-sad starimo skupa. Ponekad se zamislim dok komuniciramo jesam li tu osobu i uživo srelaili je znam samo sa skajpa. I nije mi se desila niti jedna ljubavna avantura, niti sexualna sa bilo kim od tih online poznanstava. Prijateljstva jesu. Jaka, divna. čvrsta.
Možda je Kaunter strajkSigurna sam da nije Ne ljuti se čoveče![]()
pa dovoljno si veliki da u slastičarni sam izabereš?I da, bez malina, znaci visnja moze, mogu bademi, lesnici, jabuka, kruska, sljiva, jagoda (aj) ali samo ne mal'nu...
NijeSigurna sam da nije Ne ljuti se čoveče![]()
Ma obicno te izvedu u neku slasticaru koja je poznata po necemu i tu ima samo to jedno dobro i obicno je to s mal'nama.pa dovoljno si veliki da u slastičarni sam izabereš?
Cherry on topTi to o kolačima?