Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.

Kakva su vam iskustva? Da li ste se češće razočarali ili obradovali?
Da li se komunikacija samo prirodno nastavila?

Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
S ovima s kojima sam se nasao ranije tim putem sam i torbao. A jedno vreme, bila je grupa za trolanje na face, i tamo prvo s jednom kao cujemo se ne secam se da li preko messengera ili smo razmenili brojeve, ugl ja sam joj odmah rekao da sam lik koji se ne zeli nikad ozeniti i mi i dalje se culi sve normalno, i ja nju zovem kad sam bio s kamionom na tom potezu da imam i ja vremena i ona da dodje do mene, a da joj nije daleko kao da dodje da ispraznimo grande jaja ona mene napadne kako sam ja gad kako je ona mene slusala preko telefona neke ne znam ni sam koje probleme, jer ih ja bas i nemam. Ugl ljudi napljuva me kao da sam bio s njom u braku najmanje 10 godina. Lujka je vristala ko jarac. Ma ja to odslusao pozdravio se i blokirao. Onda je bila jedna druga ok piccka ali nije mi u telu bas bila guzata ali istorbao bi je, prvo je kasnila a ja sam rekao da nemam bas punk vremena, ono racunam lako se mi vidimo ako se dogovorimo, kad ono ta bi majmuna za stalno udavaca, znaci lika koji bi nju ozenio ali da ga nema kuci. Znaci snimila moju lovu, ja je otpilim i malo se zaneo s dosta mladjom ( nisam torbao) i kako nisam torbao brzo to nine islo ja ovoj to ispricam kad smo se culi nakon nekog vremena, onj mislio zenu prebaciti u neku frend zonu pa mozda nekad i istorbat ako imad i dodje do toga-mislim ja to ne planiram jer sam romanticar, kad ona mene blokira a ja joj uopste nisam slao poruke. Valjda me blokirala zato sto nisam slao. Ma ugl svakakvih ludara ima preko ineterneta.

Smrc. Nije lepo od tebe, ionako imam grizu savesti.
A stvarno me zanima to oko volim ne volim, a slicne stvari...malina, jagoda, u cemu je tolika razlika u ukusu, kospa bez, znaci neki sok, fil, dzemic, pogodio bi nepogresivo?
Bez problema bih pogodio ukus. U sekundi. Naravno da ga ne smuckas previse sa svim i svacim pa da ima ukus zasecerenog patlidzana.

Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.

Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?

Ne upoznajem se preko mreže !

Nisam nikad i niti tju

Kakav je bio epilog?

Nisam bas iskusna na tu temu ali verujem da bih se obradovala ako mi se ne bi svidjao vec bih isla drugarski.

Sa druge strane, skoro pa sigurno bih se razocarala ako sam se prethodno malo zaljubila jer bi se poremetila slika iz bajke u koju sam se zaljubila.

Ja cekam pravog :D Jesi li ti pravi? Kakav si vozac? 😄
brt vozio sam kamion u usa dve godine.. tamo gde niko nije smeo da vozi u jbni vajoming me slali ..nemaš pojma ti šta je vajoming.. ..aj nema veze.. da skratim..odličan sam vozač..al ne razumem šta je to bitno.. nemam trbušnjake ko Ronaldo i ne vidim sjaj u tvojim divnim i prelepim očima jbg

brt vozio sam kamion u usa dve godine.. tamo gde niko nije smeo da vozi u jbni vajoming me slali ..nemaš pojma ti šta je vajoming.. ..aj nema veze.. da skratim..odličan sam vozač..al ne razumem šta je to bitno.. nemam trbušnjake ko Ronaldo i ne vidim sjaj u tvojim divnim i prelepim očima jbg
Nista bez sjaja. Na to padaju zene da znas. Slazi malo, zar ja da te ucim. :D

A da li je lepo i pristojno se sa nekim dopisivati, razmenjivati emocije, a onda ne pristati da se vidite?
Je li to nepošteno prema toj osobi? Ružno? koji epitet tu stoji?

Ja mislim da je neposteno jedino obecati.
Jesam li rekla da hocu? Nisam.
Jesam li pristala? Nisam.

I sada ja nepristojna sto ceretam bez namare a on nije nepristojan sto cereta sa namerom a ne cereta mu se uopste.

Postoje odnosi koji su vazni i lepi ali su vezani za internet. Iz nekog razloga covek ih ne prebacuje u fizicki svet.
Ali mozda ti ljudi jesu meni vazni...na neki svoj nacin.

Puno ljudi koje sam upoznala na poslu ili u prolazu sam sasvim i zaboravila a jedan dragi online drug mi je vazan. Verovatno ni on ne zna da jeste.
Ali mislim da je za nas dvoje bila greska da se ikada vidimo. I nikada se nismo ni videli a dopisivali smo se...mmm...mislim cetiri godine.

Ja mislim da je neposteno jedino obecati.
Jesam li rekla da hocu? Nisam.
Jesam li pristala? Nisam.

I sada ja nepristojna sto ceretam bez namare a on nije nepristojan sto cereta sa namerom a ne cereta mu se uopste.

Postoje odnosi koji su vazni i lepi ali su vezani za internet. Iz nekog razloga covek ih ne prebacuje u fizicki svet.
Ali mozda ti ljudi jesu meni vazni...na neki svoj nacin.

Puno ljudi koje sam upoznala na poslu ili u prolazu sam sasvim i zaboravila a jedan dragi online drug mi je vazan. Verovatno ni on ne zna da jeste.
Ali mislim da je za nas dvoje bila greska da se ikada vidimo. I nikada se nismo ni videli a dopisivali smo se...mmm...mislim cetiri godine.
Hej, a da li govorimo o istom? Imam i ja više strana ppa, doduše uglavnom kao modu ki šalju, ali ranije sam se više dopisivala. Pa sam ti zato i rekla ima dopisivanja i dopisivanja, mislim nije isto da li se dopisuješ ili kada krene ono grlim te, laku noć svako veče, dobro jutro svako jutro, mala, draga, što mi se ne javljaš jedva čekam da te čujem, zagrljaj, poljubac i slično ? Jel o tome pišeš?

Ćeretati bez namere je naravno prijateljsko, ali ja mislim na "ova" dopisivanja koja su kao da ste u vezi. a zapravo se niste videli. Dakle, ono kada direktno nekome pokazuješ simpatije i da si zagrejan, da jedva čekaš da se pišete, da ti nedostaje kada ne piše i td..
A ove prepiske, zezanja itd.. to je sve neobavezno. Ko ima vremena ok

Evo šta se meni desilo baš na Krsti neke 2004- Bila sam tada na Religiji i Filozofiji uglavnom. Upoznala par njih uživo posle prepiski. Doduše, tu zaista nije bilo muvanja, pričali sve o Bogu, religiji, o smislu života i slično.

E, sa jednim od njih s eupoznala, otac troje dece, vernik itd.. Ja tada sama, slobodna. Kada sam ga videla nije mi se svideo fizički, ali to mi nije bilo važno jer nisam htela da se muvam sa njim. Međutim, on se bio zagrejao ali se trudio da sakrije jer se to ni njemu nije sviđalo, ali se osetilo. I tako prvo je pismo bilo u PPu na par dana, pa sve češće, pa onda svakog dana, pa ujutru i uveče, dok posle par meseci ja shvatih kako bukvalno samo čekam da dobijem pismo od njega. I jednog dana dobijem pismo sadržine: mislim da smo preterali, ne želim više ni da se vidimo ni da se pišemo. I neverovatno mi je koliko sam bila očajna puno dana, ma skoro par meseci mi je nedostajalo njegovo pismo. Topla reč. Naklonost. Ali eto, prođe i to čudo, nauči se čovek. Nije sve to bezazleno, treba se držati realnosti.

Pa hvala za odg. :)
Resio si mi dilemu, ko nesto ne voli-ne voli, zna ukus...mogu da varam sestrica dok jos malo me odraste, jos koju godinu u idealnom slucaju, za maline/jagode.
Nasmeja me za patlidzan u toj papazjaniji...
Eto, smajli x 2, vredi ovoliko reci.
P dobro. Malo me zateklo to na forumu. A i inace bi. Jesi li ti tip osobe koja voli taj...prijatan stimulans u vidu povremene ljubaznosti u razgovoru?

P dobro. Malo me zateklo to na forumu. A i inace bi. Jesi li ti tip osobe koja voli taj...prijatan stimulans u vidu povremene ljubaznosti u razgovoru?
Ja citam po forumu, a krecu neke asocijacije iz licnog zivota, pa me nasmeju tudje pisanije, iako mozda nisu smesne na prvu...
U fazi sam kad mi treba da zabavim misli necim levim...zato mi prija krstarica sad, iako jedva cekam da smugnem.
Volim ljubaznu/normalnu komunikaciju uvek i svuda, makar i na tren, u prolazu...

Meni nisu razočaravajuća, jer su mi očekivanja bazirana na logici, a ne na osećanjima.
Dok se dopisujete sa nekim vi u glavi stvarate lik te osobe bazirajući se na onome što piše/govori, a ostatak sami izmislite da bi dopunili praznine. Ukoliko vam se pisanje te osobe ne sviđa, vi dopunite ostatak negativnim stvarima. Ukoliko vam se sviđa, u ostatku idealizujete tu osobu.
Ni jedno, ni drugo, nikad neće biti tačno.

Back