- Poruka
- 71.890
P ja vec cirkam i slusam mjuz.Него колко ћемо још, да отворим пиво?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P ja vec cirkam i slusam mjuz.Него колко ћемо још, да отворим пиво?
Nije tako, a to pokazuju i naučne studije.Жао ми је што вам рушим снешка, али ако те воли и ужива са тобом у сексу примиће га не 4 него 44 пута за редом.![]()
Не гаси се, само се тренутно стишава да би се још више појачала касније.А јбг, ви не рађате, не растаче вам се цело тело, не боле вас груди од дојења, често и не устајете ви ноћу итд итд, али не остаје ни један потпуно без секса, само га има мање. И то је привремено.Ok, super. Aj sad ovo. Ako je priroda to kod zene tako lepo uredila, da se zeni gasi seksualna zelja zbog porodjaja, dakle priroda ima svoj prst na tome..Zasto se onda njemu dize i dalje? Zasto onda to priroda nije i muskarcu napravila. Tipa neka hormonalna promena, rodilo se dete, mirisi majke, deteta i njemu prestane da se dize?
Upravo. Konstatno neko pozivanje na svoju neku licnu zensku prirodu a totalno nerazumevanje za tudju. A razlog tome je sto je i to postavljeno da nema potrebe da razume. Jer je igra takva da bi doslo do svega toga, ona ne mora da razume nju, ali on nju mora. Muvanje brate.E jbg, ako hoces vec vezu, stabilnu, kapiranje...kao sto i on mora tu svoju prirodu u datim oklnostima da ukroti, bogme maco moras i ti. Neces? Hoces i dalje da budes devojcica koju bole dupe? hehe welcome to hellTo je prirodno, da.
Muškarac u prirodi ima potrebu da oplodi što više puta, pa i više žena.
Ali je vernost imperativ, kao i emocije i empatije prema njima.
Ženska priča, koja se nameće kao moralnost.
Е те бих студије волелеа да видим и да пљунем на њих!Nije tako, a to pokazuju i naučne studije.
Nemoj mi zalopojke. Ne ne ne ne ne, lepo ti je postavljeno pitanje. Posla si od surove prirode. Dakle priroda?Не гаси се, само се тренутно стишава да би се још више појачала касније.А јбг, ви не рађате, не растаче вам се цело тело, не боле вас груди од дојења, често и не устајете ви ноћу итд итд, али не остаје ни један потпуно без секса, само га има мање. И то је привремено.
Да, природно је да неко време након порођаја либидо опада код жене.Nemoj mi zalopojke. Ne ne ne ne ne, lepo ti je postavljeno pitanje. Posla si od surove prirode. Dakle priroda?
Naravno da bi.Е те бих студије волелеа да видим и да пљунем на њих!
Da ali ne opadne muskarcu. A pricamo o prirodnim oklnostima. Dakle sta je prirodno. Dakle..ako zeni opada libido, njoij nije do toga, prirodno je da se ne pari zar ne, toje poenta..Да, природно је да неко време након порођаја либидо опада код жене.
Ne znam kakvi su ti odnosi. Ako joj muz ni malo ne pomaze u kuci, a ona em radi puno radno vreme em kuva, pegla, ide u nabavku, posprema po kuci, jer je "ona zena i to je njen posao", zena ce biti nadrndana i osecace nepostovanje.Misliš?
Ja ne mislim tako.
Niti da ima veze sa pristupom.
A i studije dokazuju isto.
Realan život.
Brakovi.
Ja imam dva mlada momka kao kolege na poslu.
Obojica kukaju kako su im "žene zavrnule slavinu", od kada su u braku.
One su ispunjene porodicom i emocijama, a njima je uskraćen seks - makar po njihovom merilu.
Da opraši još njih?Da ali ne opadne muskarcu. A pricamo o prirodnim oklnostima. Dakle sta je prirodno. Dakle..ako zeni opada libido, njoij nije do toga, prirodno je da se ne pari zar ne, toje poenta..
ALI, njemu se i dalje dize. Dakle priroda je udesila da se njemu dize tada..Sta nam onda porucuje priroda tu?
Da opraši još njih?
Jah.
Погледаћу.Стани није исто компулзивно размишљање и упражњавање секса.Naravno da bi.
Jer ne vode vodu na tvoju vodenicu.
Oćeš link?
https://www.google.com/url?sa=t&sou...UQFnoECDQQAQ&usg=AOvVaw3pWPjqH5GOktkJBB2KDTT1
Ок, сад разумем а управо сте потврдили оно што данима пишем.Da ali ne opadne muskarcu. A pricamo o prirodnim oklnostima. Dakle sta je prirodno. Dakle..ako zeni opada libido, njoij nije do toga, prirodno je da se ne pari zar ne, toje poenta..
ALI, njemu se i dalje dize. Dakle priroda je udesila da se njemu dize tada..Sta nam onda porucuje priroda tu?
Da, ali to ne znači da on to ne radi kako treba, zar ne?Погледаћу.Стани није исто компулзивно размишљање и упражњавање секса.
То што мушкараца чешће мисли о томе, не значи да њој није до секса, само не мисли толико често.
Pa ne.Ок, сад разумем а управо сте потврдили оно што данима пишем.
Да би ви, јер вам се диже и када жени којој сте направили дете није до секса, из природних разлога кренули даље да хебете шта има, тј ону која хоће да да?
Зар ја то не говорим све време?
Upravo neeee. Kao sto vidis muskarci tu sebi kontrolisu nagon. Svesno. Ne prirodom. Jer da ne kontrolisu, imala bi blic pun clanaka kako muskarac ode i vara cim ova zatrudni. Ali to ne znaci da ona to moze dalje svojom nekom prirodom da manipulise, svesno ili ne. Sve ima tacku kljucanja. A sama si rekla da su zene sezonski hebachi. Dakle, nekad mi se prihebe, nekad ne. Ako sam pod srtresom, ovo ono, ludilo, ne hebe mi se. E a vidi, zivot = stres. Monogamija i porodica = stres. Dakle?Ок, сад разумем а управо сте потврдили оно што данима пишем.
Да би ви, јер вам се диже и када жени којој сте направили дете није до секса, из природних разлога кренули даље да хебете шта има, тј ону која хоће да да?
Зар ја то не говорим све време?
Хмм, шта да ти кажем...заљубњена или она која воли је истовремено и она која неизмерно ужива у сексу са предметом своје љубави. Ако не жели или не ужива, неко ту дебело лаже.Da, ali to ne znači da on to ne radi kako treba, zar ne?
Jednostavno potrebe oba pola nisu iste - i to je ključno.
Razumevanje razlike i pronalaženje balansa.
Kakva je sad to paralela.Да је обрнут случај и да се мамлаз слупа са мотором, рецимо и проведе годину дана на разним терапијама, жена која воли би без проблема апстинирала и не би кмечела около.
Ne slazem se. To bas generalizujes. Nemas pojma koliko znam slucajeva gde on cim zakuje u zivotu, ova napusta brod. I to za mnogo benignije slucajeve. Statistika ti tu govori dosta. Ko poteze brakorazvodne parnice najvise i td...Да је обрнут случај и да се мамлаз слупа са мотором, рецимо и проведе годину дана на разним терапијама, жена која воли би без проблема апстинирала и не би кмечела около.