Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Хмм, шта да ти кажем...заљубњена или она која воли је истовремено и она која неизмерно ужива у сексу са предметом своје љубави. Ако не жели или не ужива, неко ту дебело лаже.
Seks je nagon, Nato.
Trenje.
Emocije su začin, ali nisu nužne kad si gladan.

Pa ne.
Ali bi ta žena kojoj uvek i nije do seksa, ali jeste do emocija, mogla da se savije malo.
Da ne veliča emociju uvek kao imperativ?
Njoj ona možda to i jeste.
Ali, kako bi simke rekao: nekom se jaja pune brže...
Наравни, нисам ни помислила да не треба и она да се потруди. Никако не мислим да нема никако секса, само да мушкарац истолерише мало ређи секс и без пребацивања и притиска.

Наравни, нисам ни помислила да не треба и она да се потруди. Никако не мислим да нема никако секса, само да мушкарац истолерише мало ређи секс и без пребацивања и притиска.
Kao i žene češći?
Samo toliko.
Nađimo se na sredini, bez osude?
Ni na Venri, a ni na Marsu?

Не, не изврћи.
Ако је заљубљена она то жели и ради.Ако не ради, рекох већ неко ту лаже.
Mnoge nemaju pojma sta je ljubav. Za vecinu ti je ljubav jedno tesko narcisoidno stanje opravdano nekom prirodom i majcinstvom. To je to...veze to nema sa tim emocijama o kojima pricas. To su neke knjiske situacije.

A znas sta meni to jos govori?
Ljudi nisu monogamni. Ljubav nema veze sa monogamijom. Monogamija je drustveni konstrukt. Da je monogamija prirodna, ne bi hiljadama godina sirom planete kaznjavali za neverstvo najstrozijim kaznama. Sekli kite brate, anatemisali, sekli sise. Svezu ih zajedno - preljubnike, za stub srama, namazu medom, iseku ih nozevima i puste da ih pcele izujedaju. Toliko o prirodi.
Па сад, ако ниси нашао у једној оно што ти треба...ок

Вама јесу нагон, зато и не разумете.Мени секс никада није био нагон, него потреба за блискошћу са оним који ми је драг или га волим.
Da, dobro.
Ali:
Zaljubljenost je idolizacija nekog, zar ne?
Često su u tim trenucima i seks biti naj, sve vrca od strasti.
Ona prođe vremenom, i realnost i mane nekoga dođu. Ljubav nije konstantno oduševljenje nekim, kao što je to zaljubljenost koja nas ošine. A muški libido ostaje, pored svih vaših emocionalnih padova i razočarenja.

Вама јесу нагон, зато и не разумете.Мени секс никада није био нагон, него потреба за блискошћу са оним који ми је драг или га волим.
Ajoooj kako elitisticki. Vi ste zivotinje a ja to radim pod staklenom kupom.
Evo ti malo ostreznjivanja. Svi mi volimo i seksi i da se super i emocionalno ispunjeno osecamo. Soreeah.

To zene sebe tako zavaravaju. Kao muskarci su neki plitki stvorivi, nivo nekog dinosaurusa samo da ga cusne, a zene su sine elfovi, empate, hipersenzualne senzitovne. Zao mi je, ali nije bas tako.

Mnoge nemaju pojma sta je ljubav. Za vecinu ti je ljubav jedno tesko narcisoidno stanje opravdano nekom prirodom i majcinstvom. To je to...veze to nema sa tim emocijama o kojima pricas. To su neke knjiske situacije.
Да се не лашемо а и одрасли смо сви овде, то није љубав. Остајање у вези из неких других разлога , па ок има ситуација и ја то разумем али то називати љубављу или се заносити да те жена воли а даје ти секс на кашичицу је детињасто.

Да се не лашемо а и одрасли смо сви овде, то није љубав. Остајање у вези из неких других разлога , па ок има ситуација и ја то разумем али то називати љубављу или се заносити да те жена воли а даје ти секс на кашичицу је детињасто.
Ok.
Definiši ljubav?

Ajoooj kako elitisticki. Vi ste zivotinje a ja to radim pod staklenom kupom.
Evo ti malo ostreznjivanja. Svi mi volimo i seksi i da se super i emocionalno ispunjeno osecamo. Soreeah.
Ајооој колико безвезе то звучи, па нама је сладак тај ваш нагон, узбудљив хахахахааха. само не морате тако сирово да га презентујете. :D

Back