Odzacar
Domaćin
- Poruka
- 3.998
A da ovog petka ipak odlozis pab i klupicu. Zivim sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam malo vise od tebekako znas ko ce koga tu da cepa?

OPaA da ovog petka ipak odlozis pab i klupicu. Zivim sam.
Ne brini.Jesmo li mi sada egzibicionisti, posto se javno vatamo i to pred ovim iz paba?
sta ima da zamerampasuljko, dvojka si u najavi. izvini, visa sila je. nemoj joj zameriti, a meni jos manje, ne znamo se.
meni ovo najsladji meduzin post koji je ikada napisalaZanimljiv si

Hahahhahahahahhahameni ovo najsladji meduzin post koji je ikada napisala![]()
cim krene previse price, tu onda nedostaje seksa...ubrzo kraj kao na filmuSamo jedanput , nakon tri ili 4 godine dopisivanja, imali smo prilike da se vidimo uzivo.Ona je udata , dvadeset godina braka, dvoje dece.Mada nam je to bilo prvi put u krevetu, seks je bio opusten, kao da to dugo radimo zajedno.Pricali smo o njenoj deci, braku, zivotu, apstrakcijama....Komunikacija se nastavila, ali poceo je nedostaje taj fizicki dodir, poceli smo se svadjati, i na koncu smo prekinuli
Zlajo, nemoj da si na kraj srca. Osecam da cekas kusur od 2 dinara na kasi i uvek uzimas racun.Vidi ovako....Ćeretati bez namere je naravno prijateljsko, ali ja mislim na "ova" dopisivanja koja su kao da ste u vezi. a zapravo se niste videli. Dakle, ono kada direktno nekome pokazuješ simpatije i da si zagrejan, da jedva čekaš da se pišete, da ti nedostaje kada ne piše i td..
A ove prepiske, zezanja itd.. to je sve neobavezno. Ko ima vremena ok
Овако и ја мислим. Али многи људи погрешно протумаче и љубазност а камоли опширнију комуникацију.Pa ne mora se svako dopisivanje završiti susretom. I nije svako dopisivanje samo u cilju susreta. Možda nam neke osobe prijaju tako, da su tu, da povremeno proćaskamo. I ne mora se svaki muško-ženski kontakt zasnivati na "ajmosekresnuti" motivu. Valjda.
Hej da me zovete kad dodje kvinsiОвако и ја мислим. Али многи људи погрешно протумаче и љубазност а камоли опширнију комуникацију.
Што се теме тиче... упознавати људе са форума или преко неких група где има размене мишљења ми је у реду. Буде ту лепих пријатељстава, а некада и бракова и деце. То посматрам као локал у крају у који свараћаш, срећеш исте људе, па се са некима и зближиш.
А ти тиндери, шта су већ и апликације за упознавање не би били мој избор. Осећала бих се као очајница која се ставила у излог. Не осуђујем друге. само довољно познајем себе да знам какво би стање тај потез изазвао у мени.
Ту је Квинси главна и одговорнаHej da me zovete kad dodje kvinsi

Radim kao crnac hehe, omasicu vas garantТу је Квинси главна и одговорна![]()

Једва чекам прилику да се испричамо.
drugi forum..prijatna komunikacija, pozitivna iskustva...epilog - zivot je qurva..Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.
Kakva su vam iskustva? Da li ste se češće razočarali ili obradovali?
Da li se komunikacija samo prirodno nastavila?
Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
Radim kao crnac hehe, omasicu vas garant