Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i dechko kaze... ja bih zamenio sve vezbe iz AA3 ili bar vecinu kako koja moze ali sa tegovima... oni skokovi zamenite chuchnjem ili ona vezba sa stolicom gde se jednom nogom odbacujete od nju zamenite tako shto sipku ,teg drzite iza ledja i radile polu chuchanj jednom nogom od necega pod pravim uglom ...zamenite tako koje mozete ,pa tek kasnije kada ojachate radite pravi AA3

ima li to kakav los uticaj na koljena..
ja sam jedno vrijeme radio obicne cucnjeve i poslije mjesec dana pocela da me bole koljena:dontunderstand:

a pitanje je sta te boli, cesto ljudi imaju bolove u kolenima zbog slabog misica, i nije potrebno raditi svaki put pun cucanj (dupe na pod), mada to sa bolom u kolenima, opet moze da bude genetika, al od obicnih cucnjeva ne verujem da si mogao da sjebes koleno sa ortopedske strane....
a od velikih tezina, naravno da moze da ima los uticaj al to vidis prema sebi, mozes sjebati i misic i ligamente i hrsakvicu..

a pitanje je sta te boli, cesto ljudi imaju bolove u kolenima zbog slabog misica, i nije potrebno raditi svaki put pun cucanj (dupe na pod), mada to sa bolom u kolenima, opet moze da bude genetika, al od obicnih cucnjeva ne verujem da si mogao da sjebes koleno sa ortopedske strane....
a od velikih tezina, naravno da moze da ima los uticaj al to vidis prema sebi, mozes sjebati i misic i ligamente i hrsakvicu..

meniskus02.jpg

Uradio sam 8 i nisam imao nikakvih poteskoca, a ne bi ni imao da sam uradio svih 15... :mrgreen: U Air Alertu fino pishe da je potrebno zagrevanje i trchanje prije trening, a i posle, a i masiranje mishica posle svake serije! To shto odavde to niko neposhtuje, nego odmah pochnu sa AA(bez prethodnog zagrevanja), pa ih kasnije bole koljena, niko im nije kriv.

Vidish, ja sam radio pravilno, i odmah poslije serija masirao mishicje i koljena i sve radio kako je pisalo. Istezao se, zagrijavao i sve, pa eto sad imam problema..

Uradio sam 8 i nisam imao nikakvih poteskoca, a ne bi ni imao da sam uradio svih 15...
Da, zato shto je mala razlika izmedju 4035 impacta u nedjelji (koliko ih ima u osmoj) i 9450 impacta (koliko ih ima u 15)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back