Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mmaxi jesi li jos popravio odraz. :D prije je bilo celom do obruca :D sto nema zverke

pa ta era je bila kad sam imao 15kg manje nego sad :D:D:D
mada i sa ovom kilazom sam negde u oktobru udarao glavom u obruc, nego nemam bas nesto vremena da skacem, u zadnje vreme sam samo radio cucnjeve sa velikim tezinama, nisam posteno zakucao od tog oktobra, uci se... :D

a zvercina uci za neke ispite, trenutno cini mi se da nije ni u gradu....

nemoj sto da se uvrijedis ali moram ovo da ti kazem : ne seri

covek je prilicno u pravu, mada nije bas da ne moze da se poveca vise od 10cm ali prica o genetici je vrlo ispravna,,,,

pa ta era je bila kad sam imao 15kg manje nego sad :D:D:D
mada i sa ovom kilazom sam negde u oktobru udarao glavom u obruc, nego nemam bas nesto vremena da skacem, u zadnje vreme sam samo radio cucnjeve sa velikim tezinama, nisam posteno zakucao od tog oktobra, uci se... :D

a zvercina uci za neke ispite, trenutno cini mi se da nije ni u gradu....

covek je prilicno u pravu, mada nije bas da ne moze da se poveca vise od 10cm ali prica o genetici je vrlo ispravna,,,,
ima li to kakav los uticaj na koljena..
ja sam jedno vrijeme radio obicne cucnjeve i poslije mjesec dana pocela da me bole koljena:dontunderstand:

pa dobro ali ne moze vise od 10 cm :shock: :shock:
moze mnogo mnogo vise

10cm na 80cm je mnogo ,a na urodjenih 45cm ne vredi ? Kondicioni treneri zacrtaju 12cm standardno...e sad...neko ne moze ni 5cm da dobije ,a neko dobije vishe od 12cm onim programima.E sad je druga stvar shto programe reklamira Jordan ili Steve Francis poshto oni za velike pare mogu da lazu shiroku masu koja se pali da ce imati njihovu skocnost...
Uzmite za primer nekog profi kosarkasa koji igra 8god i trenira ... skochnost se ne primecuje ,ista je kao i na pocetku njegove karijere ,jel da? Carter je isti kao i na koledzu ,Bryant ... a i onaj ne-skochni Fox takodje ,ako razumete o cemu pishem...Da ne pricham o Topicu i Sotomajeru ...shipka kod skoka u vis bi se svake godine povecavala za 10cm ? Takodje i za skok u dalj...pa da odraz nema granicu gde bi bio kraj!!!Ni jedan atletski trener nece da radi sa pocetnicima ako vec nemaju urodjene predispozicije jer bi u suprotnom bila mrka kapa shto se tice brzine i skoka,a i snage za odredjene discipline...Ako sam ubio nechije snove zao mi je al *** .Poz

Poslednja izmena:
Veoma je bitno vreme za napredovanje ... Uzmimo tebe i mene npr .Ti imash veci skok ,ja brzinu,neko shut ..svaki trener ce ici nelogicnim putem.Tebe ce terati da jachas skok ,mene brzinu,a tog nekog shut ,jer obratno gubice vreme na nama kao na pojedince dok ce onako kako sam naveo praviti bolji tim i u NBA se zna ko shta radi ...Ne postoji kompletan igrach.Hocu da kazem da ako nemash odraz nemoj da ga nabijas,gubis vreme ..sigurno imash nesto drugo i kreni da to dovedes do savrsenstva npr shut Sasa Djordjevic... Svako bi rekao Wow koji shut ili Kecman (ima samo skok ali zavidan) i svako ko zeli da uspe ne treba da gubi vreme na kompletnosti jer je nemoguca

10cm na 80cm je mnogo ,a na urodjenih 45cm ne vredi ? Kondicioni treneri zacrtaju 12cm standardno...e sad...neko ne moze ni 5cm da dobije ,a neko dobije vishe od 12cm onim programima.E sad je druga stvar shto programe reklamira Jordan ili Steve Francis poshto oni za velike pare mogu da lazu shiroku masu koja se pali da ce imati njihovu skocnost...
Uzmite za primer nekog profi kosarkasa koji igra 8god i trenira ... skochnost se ne primecuje ,ista je kao i na pocetku njegove karijere ,jel da? Carter je isti kao i na koledzu ,Bryant ... a i onaj ne-skochni Fox takodje ,ako razumete o cemu pishem...Da ne pricham o Topicu i Sotomajeru ...shipka kod skoka u vis bi se svake godine povecavala za 10cm ? Takodje i za skok u dalj...pa da odraz nema granicu gde bi bio kraj!!!Ni jedan atletski trener nece da radi sa pocetnicima ako vec nemaju urodjene predispozicije jer bi u suprotnom bila mrka kapa shto se tice brzine i skoka,a i snage za odredjene discipline...Ako sam ubio nechije snove zao mi je al *** .Poz

E sad me bas demoralisa,ali necu prekinuti AA3 ni po koju cijenu...vidicemo na kraju jesi li upravu::)

@sax83 to je istina...a sta ako bih ti ja rekao da mi je malo falilo da zakucam jednom rukom(nijesam mogao jer nijesam mogao da obuhvatim loptu jednom sakom) a sada kucam sa dvije nakon vjezbanja sa ovim treningom AirAlert;) Sta mislis o programu AA3 sad?

Pisao sam ,nisam rekao da su programi pogreshni.Pochetnici jachaju mishice za koje do sada nisu ni znali da ih imaju ... ti ces imati granicu ,sam ces uvideti koja je i dokle ces ici s tim...

Svaki bilder ima dobar skok .Eto primera shto ima veze s mishicima naravno ,a ne AA3...

Granica se probija tako shto se AA3 npr kombinuje sa vezbama za gornji deo tela i ide brze

E sad me bas demoralisa,ali necu prekinuti AA3 ni po koju cijenu...vidicemo na kraju jesi li upravu::)

Nemoj da prekidash ,vec morash kao sto sam napisao i na gornji deo tela...Granica staje zbog tezine koju noge podnose ..Npr s tolikom lakocom kocish napredak .eventualno kada bi dobio na torzu 5kg misicne mase (gornji deo tela) pojachao bi skok i bez vezbi za odraz ..nije bitna samo snaga nogu

Pisao sam ,nisam rekao da su programi pogreshni.Pochetnici jachaju mishice za koje do sada nisu ni znali da ih imaju ... ti ces imati granicu ,sam ces uvideti koja je i dokle ces ici s tim...

Svaki bilder ima dobar skok .Eto primera shto ima veze s mishicima naravno ,a ne AA3...

Granica se probija tako shto se AA3 npr kombinuje sa vezbama za gornji deo tela i ide brze
sto se mene tice ja mislim da mi je granica metar i nesto :whistling: :rotf: :)

a ozb sam , uvijek sam imao jake noge , malo sam sta radio za odraz a mogu da skocim 80cm otprilike (mozda i vise ko zna :think: )

sto se mene tice ja mislim da mi je granica metar i nesto :whistling: :rotf: :)

a ozb sam , uvijek sam imao jake noge , malo sam sta radio za odraz a mogu da skocim 80cm otprilike (mozda i vise ko zna :think: )

preko 110 ne verujem da bi moga vise...
ti nastavi da radish ... sigurno ces dobiti na refleksnosti i kondiciji sto je bolje nego da imash 130cm odraz ,a skocis jednom i umorish se

Nemoj da prekidash ,vec morash kao sto sam napisao i na gornji deo tela...Granica staje zbog tezine koju noge podnose ..Npr s tolikom lakocom kocish napredak .eventualno kada bi dobio na torzu 5kg misicne mase (gornji deo tela) pojachao bi skok i bez vezbi za odraz ..nije bitna samo snaga nogu

Cek je li hoces da kazes da ako nemam dovoljno misicne mase u gornjem dijelu tijela necu dovoljno povecati odraz sa AA3???:think:

Cek je li hoces da kazes da ako nemam dovoljno misicne mase u gornjem dijelu tijela necu dovoljno povecati odraz sa AA3???:think:

Povecaces samo i sa AA3 ali ako bi ubacio trbushnjake ,sklekove,zgibove i td razumesh ... ishlo bi malo brze i imao bi vece rezultate nego samo sa AA3 jer za skok nisu bitne samo noge...
Odraz se godishnje povecava nesto vishe od 10cm ,kad bi svako znao shta njemu treba i pogodio trening bilo bi mnogo vishe

Povecaces samo i sa AA3 ali ako bi ubacio trbushnjake ,sklekove,zgibove i td razumesh ... ishlo bi malo brze i imao bi vece rezultate nego samo sa AA3 jer za skok nisu bitne samo noge...
Odraz se godishnje povecava nesto vishe od 10cm ,kad bi svako znao shta njemu treba i pogodio trening bilo bi mnogo vishe

Evo vec sam poceo sa trbusnjacima,zgibovima itd...:ok:
///SVE ZA ODRAZ////

Tokom samog rada sa AA3 oseca se zamor i u gornjem delu tela ako je slab... Znam neke koji imaju odraz 1metar i kada skoce grbave se ,obruc ih odbije od sebe,odbijaju se od onih jacih u skoku,nemaju stabilnost u vazduhu,nemaju hang-time (zadrska u vazduhu) ... Zato vezbe za gornji deo tela + AA3...Kobe je bio takav dok nije malo poradio na gornjem delu tela ali moze snaga i bez mase...poz

C, c, c... Ima ovdje nedokaznih ljudi pa to ti je..

Ovako... Ako bi neko trchao uza stepenice stalno, to je ok za noge, za izdrzljivost. Ali **** koljena kada se spushtash niz iste! Dakle koljena unishtava onaj impact sa tlom! U jednoj nedjelji AA3 (evo napr u prvoj) ima 270 skokova (i to samo u prvoj) dakle 270 impacta sa tlom!!! Puta tri dana, 810 puta shokirate koljena u toku sedmice samo radecji AA3!

A kako ovaj post necje imati uticaja na (kao ni milion postova koji nisu imali na mene uticaja) vas, prekinucjete sa kosharkom jer se koljena ne oporavljaju tako lako.

Nema nikakve veze sa pravilnim i nepravilnim izvodjenjem vjezbi, fora je u impactu koji ne mozete izbjecji..

Poslushajte nekog ko sada cheka operaciju koljena zbog istog tog AA3 programa..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back