AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
izaziva li to veci pritisak na koljena nego 100kg iz cucnja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

izaziva li to veci pritisak na koljena nego 100kg iz cucnja![]()

Smrt za koljena nije i nemojte vishe to da prichate, kad nije tachno!Ma nema pripreme za AA3, ko ni za parkour
Taj program je ukratko, smrt za koljena
*parkour -

ima li to kakav los uticaj na koljena..
ja sam jedno vrijeme radio obicne cucnjeve i poslije mjesec dana pocela da me bole koljena![]()
a pitanje je sta te boli, cesto ljudi imaju bolove u kolenima zbog slabog misica, i nije potrebno raditi svaki put pun cucanj (dupe na pod), mada to sa bolom u kolenima, opet moze da bude genetika, al od obicnih cucnjeva ne verujem da si mogao da sjebes koleno sa ortopedske strane....
a od velikih tezina, naravno da moze da ima los uticaj al to vidis prema sebi, mozes sjebati i misic i ligamente i hrsakvicu..
Smrt za koljena nije i nemojte vishe to da prichate, kad nije tachno!Priprema ima, fino pishe u uvodu programa, shta i kako, a to shto vi ne chitate...
![]()
U Air Alertu fino pishe da je potrebno zagrevanje i trchanje prije trening, a i posle, a i masiranje mishica posle svake serije! To shto odavde to niko neposhtuje, nego odmah pochnu sa AA(bez prethodnog zagrevanja), pa ih kasnije bole koljena, niko im nije kriv.Da, zato shto je mala razlika izmedju 4035 impacta u nedjelji (koliko ih ima u osmoj) i 9450 impacta (koliko ih ima u 15)...Uradio sam 8 i nisam imao nikakvih poteskoca, a ne bi ni imao da sam uradio svih 15...
Moje misljenje o AirAlert-u je samo pozitivno!
GRIZZLY, radis li ti AA3? Ako radis, da li osecas nekakve bolove u kolenima?
Koje si god?