Da li je Piksija sramota?

Није га срамота јер нема осећај за то. Човек је изгубљени случај, од кад је дошао све смо гори из године у годину. Имао је огромну подршку после Португала и све је то уссрао јер се испоставило да је надобудни климоглавац који везе нема са послом који обавља и ту је искључиво због политичке подобности и играчке славе, а не зато што зна нешто о селекторском послу. Ко би рекао да је онакав интелект на терену постао тешка дебилччина ван терена чија реторика више приличи међуопштинским лигама.

Није га срамота јер нема осећај за то. Човек је изгубљени случај, од кад је дошао све смо гори из године у годину. Имао је огромну подршку после Португала и све је то уссрао јер се испоставило да је надобудни климоглавац који везе нема са послом који обавља и ту је искључиво због политичке подобности и играчке славе, а не зато што зна нешто о селекторском послу. Ко би рекао да је онакав интелект на терену постао тешка дебилччина ван терена чија реторика више приличи међуопштинским лигама.
Ta pobeda je čista sreća u Lisabonu za Katar 22. Portugal nekad ume da ode u baraz u kvalifikacijama. Imaju loš dan jednu utakmicu i to ih kosta direktnog plasmana. To se desi retko. Uvek prodju lako baraz, jer su za dve tri klase jači.

To nema veze,jel sramota sto je Turska izgubila od Spanije 6 0 logicno da nije,jer Spanija kada hoce moze bilo kom dati toliko golova ako ima dan

Jel sramota sto je Liverpul izgubio od Zvijezde 0 2 nije
Jesi li ti gledao utakmicu Turske i Spanije? Turska je imala bar 4 mrtve sanse, Spanci su i jace reprezentacije ubijali u pojam, to isto su radili i nemci kada im se ukaze prilika, setimo se sta su uradili Brazilu na svetskom prvenstvu kada je cela nacija plakala i bila u totalnoj dubiozi. Ovo sto smo mi sinoc odigrali protiv Engleske je bruka i sramota, ova igra je u rangu San Marina i Gibraltara, Kipar i Luksemburg su nivo iznad za ovo, ne znam da li je ljudima uopste jasno sta se sinoc desilo i sta smo mi igrali ustvari nismo igrali. Engleska je bez problema mogla sinoc bez golmana da se igra, mi tesko da bi postigli jedan gol, da nam se sinoc desila Spanija umesto Engleske primili bi 10 komada i slobodno mogu reci da ne bi izasli iz svog sesneasterca. Presing koji Spanija ima na loptu bi nas zakovala za nasih sesnaest metara uz sporadicna ispucavanja lopte preko pola centra, procenat poseda bi verovatno bio 80-20% .

dragan stojković ćaci piksi je mrtav

Imam dva objašnjenja sinoćnje bruke (pa i one košarkaške pre par dana):

1. Ako je fudbal (sport uopšte) pod komandom države, onda normalno da je naredba glasila:
"Namesti taktiku da izgubimo, jer kad bi pobedili sujeverna gomila bi pomislila da je dobro što nam država gori !"

2. Ako je stvar fudbalske psihologije,
onda su naši potpuno promašili taktiku (ili im je sugerisano da promaše) evo kako:
Naši fudbaleri SAMO PRATE protivničkog igrača sa loptom, dok Englezi NAPADAJU protivnika koji ima loptu !
Da ne pričam da Englezi napadaju i u 90tom minutu pri vođstvu od 5:0 !

Jel ovo vidim samo ja ?
Nemoguće !

Није, познајавићи тај сељобњески караткер, а има два квалификациона циклуса иза себе она пута смо се пласирали на СП и на ЕП као и увео је екипу у А дивизију што је мање битно али ето то су његови аргументи видећемо да ли ћемо се пласирати овога пута на СП кроз бараж

Back