AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
izaziva li to veci pritisak na koljena nego 100kg iz cucnja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izaziva li to veci pritisak na koljena nego 100kg iz cucnja![]()
Smrt za koljena nije i nemojte vishe to da prichate, kad nije tachno!Ma nema pripreme za AA3, ko ni za parkour
Taj program je ukratko, smrt za koljena
*parkour -
ima li to kakav los uticaj na koljena..
ja sam jedno vrijeme radio obicne cucnjeve i poslije mjesec dana pocela da me bole koljena![]()
a pitanje je sta te boli, cesto ljudi imaju bolove u kolenima zbog slabog misica, i nije potrebno raditi svaki put pun cucanj (dupe na pod), mada to sa bolom u kolenima, opet moze da bude genetika, al od obicnih cucnjeva ne verujem da si mogao da sjebes koleno sa ortopedske strane....
a od velikih tezina, naravno da moze da ima los uticaj al to vidis prema sebi, mozes sjebati i misic i ligamente i hrsakvicu..
Smrt za koljena nije i nemojte vishe to da prichate, kad nije tachno!Priprema ima, fino pishe u uvodu programa, shta i kako, a to shto vi ne chitate...
![]()
Da, zato shto je mala razlika izmedju 4035 impacta u nedjelji (koliko ih ima u osmoj) i 9450 impacta (koliko ih ima u 15)...Uradio sam 8 i nisam imao nikakvih poteskoca, a ne bi ni imao da sam uradio svih 15...
Moje misljenje o AirAlert-u je samo pozitivno!
GRIZZLY, radis li ti AA3? Ako radis, da li osecas nekakve bolove u kolenima?
Koje si god?